Horoscop fecioara Horoscop Fecioara 13.08.2020

Cuvintele de dragoste ar putea fi schimbate intre tine si partenerul tau de viata astazi. Obstacolele care puteau bloca o comunicare deschisa si onesta au fost eliminate in ultimele saptamani. Amandoi veti fi mai potriviti decat de obicei pentru a va exprima sentimentele. Chiar si acum, te simti prea potrivnic pentru partenerul tau. Fii discret si bucura-te de ziua ta.

Din aceiasi zodie fecioara

Horoscop fecioara zilnic

 • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
  4.0 rating
 • Horoscop bani fecioara Bani
  2.0 rating
 • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
  5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 03-09 august 2020

Nimic nu îți poate pune răbdarea la încercare ca locul de muncă. Modelează atitudinea faţă de ordinele superiorilor şi apelează la diplomaţie pentru că nu ai altă opţiune. Te gândeşti serios să începi o afacere pe cont propriu, însă ai nevoie de un mic sprijin financiar care deocamdată nu vine din nicio parte. În weekend pui toate planurile de afaceri pe hârtie în speranţa că într-un viitor apropiat vei pune unul în practică.

Dragostea rămâne o enigmă pentru tine, astfel că oricine s-ar apropia de tine dispare rapid din cauza modului în care vorbești despre relații. Pari superficial și lipsit de interes, deci nu te aștepta la schimbări majore pe plan amoros în acest interval.

Horoscop Fecioara luna august 2020

Luna începe cu tendințe pozitive și motivație , nativii acestei zodii poseda multă energie și dorință de muncă, deseori se întâmplă să le iasa lucrurile surprinzator de simplu , trebuie doar să nu încurce stelele să se preocupe de bunăstarea lor. Vor exista situații dificile însă datorită intuiției sale reușește să le depășească, de asemenea reprezentații acestei zodii se vor afirma din punct de vedere profesional și vor fi remarcați de superiorii săi .
In plan sentimental este posibil luna aceasta să se întâleasca față în fațî cu trecutul mai exact e posibil sa întâlnească o fosta iubire, și surpinzîtor nu va crea nici o aventură ci va sta departe de noi flirturi, fecioarele sunt de părere că tot ce a fost în trecut, acolo trebuie să rămână, și asta reprezintă un pas foarte bine gândit .
Această lună are însă și surprize, e perioada în care se vor împlini cîteva dorințe, pe care va trebui să le apreciezi, atât întalniri cu oameni dragi cât și călătorii .

Horoscop de ieri

In aceasta zi ar putea aparea circumstante neobisnuite care iti schimba orientarea creativa. Este posibil ca acestea sa includa colectarea, schimbul si utilizarea informatiilor. Poti lua in considerare cateva optiuni neobisnuite care implica schimbarea locurilor de munca, a casei sau a unui at factor important pentru tine. Gandeste-te cu atentie. Bucura-te de o seara intima impartasind aceste noutati cu cineva special.

Horoscop Fecioara 13.08.2020

fecioara

Horoscop zilnic

Joi, 13 August 2020
Istoric Fecioara
 • Horoscop Fecioara 13.08.2020
  Cuvintele de dragoste ar putea fi schimbate intre tine si partenerul tau de viata astazi. Obstacolele care puteau ...
 • Horoscop Fecioara 12.08.2020
  In aceasta zi ar putea aparea circumstante neobisnuite care iti schimba orientarea creativa. Este posibil ca ...
 • Horoscop Fecioara 11.08.2020
  Vei reusi sa redresezi situatia financiara care era intr-o cumpana destul de mare. Exista posibilitatea sa primesti ...
 • Horoscop Fecioara 10.08.2020
  Circumstantele dincolo de controlul tau ar putea intra in calea participarii la un eveniment de grup. Aceasta ar ...
 • Horoscop Fecioara 09.08.2020
  Daca sunt sanse sa fii implicat intr-o clasa sau in orice fel de activitate de grup sau situatie sociala, fii ...
 • Horoscop Fecioara 08.08.2020
  In aceasta zi vei dori sa faci un mic bilant ca sa iti dai seama daca te-ai lasat dus de val si daca nu esti prea ...


horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului