Horoscop fecioara Horoscop Fecioara 26.02.2020

Astazi, s-ar putea sa doresti sa te separi de lume si sa te ascunzi. Curtea sau dormitorul tau pare deosebit de atragator in acest moment si s-ar putea sa fi cumparat o noua carte pe care nu ai rabdare sa o citesti. Nici nu vei simti ca vei impartasi o masa cu restul familiei. Nu iti fa griji pentru asta. Cu totii ne dorim ceva timp sa fim singuri ocazional. Familia ta ar trebui sa inteleaga.

 • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
  3.0 rating
 • Horoscop bani fecioara Bani
  5.0 rating
 • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
  4.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 24 februarie – 01 martie 2020

Dorinta e la ea acasa in aceste zile. Sunteti tentat sa adoptati o noua abordare in ceea ce priveste modul de viata ceea ce va implica mult efort din partea dumneavoastra dar dispuneti de tot ce e nevoie pentru a reusi sa faceti ceea ce va propuneti. Probabil ca veti face noi amenajari ale locuintei iar la munca va modificati programul de lucru si chiar e posibil sa incepeti un curs pentru a acumula cat mai multe cunostinte in domeniul in care profesati. Unele probleme cu partenerul de viata te vor incurca putin in planurile tale dar veti reusi pana la urma sa ajungeti la un consens.

Horoscop Fecioara luna februarie 2020

Cel mai probabil vei petrece un timp uimitor pe parcursul acestei luni. Vei fi inclinat spre multumirea personala si, in timp util, vei cheltui o suma demna de indeplinit nevoile si dorintele personale. Vei avea tendinta de a performa excelent in dezbateri si, astfel, vei castiga recompense si apreciere pentru acelasi lucru. Uneori, provocarile pot aparea, dar vei avea curaj si o putere de vointa pentru a le depasi. Fiind rabdator si perseverent pentru a reusi sa descoperi o modalitate de a iesi din situatii grele. Este posibil sa te confrunti cu litigii legate de terenuri / proprietati dupa 8 februarie 2020, deci fii foarte precaut in aceasta privinta. Rivalii tai se pot opri impotriva ta si pot implementa modalitati de a-ti pata reputatia. Incearca sa nu investesti credinta oarba in faptele lor, astfel incat sa nu cazi intr-o groapa a dezamagirilor.

Horoscop de ieri

Tine-ti ochii larg deschisi astazi, deoarece s-ar putea sa intalnesti persoana visurilor tale! Sau ai putea sa te lovesti, literalmente, de o gramada de bani. Este probabil sa fie o zi mai neobisnuita, asa ca tine-ti ideile despre tine si mintea deschise tuturor posibilitatilor. Daca iti vine in cale o noua oportunitate de afaceri, nu le accepta imediat. Noteaza toate informatiile si revizuieste-le cand ai timpul necesar.

Horoscop Fecioara 26.02.2020

fecioara

Horoscop zilnic

Miercuri, 26 Februarie 2020
Istoric Fecioara
 • Horoscop Fecioara 26.02.2020
  Astazi, s-ar putea sa doresti sa te separi de lume si sa te ascunzi. Curtea sau dormitorul tau pare deosebit de ...
 • Horoscop Fecioara 25.02.2020
  Tine-ti ochii larg deschisi astazi, deoarece s-ar putea sa intalnesti persoana visurilor tale! Sau ai putea sa te ...
 • Horoscop Fecioara 24.02.2020
  Astazi incerci sa iti ascunzi cu mare iscusinta slabiciunile si pentru a nu ramane descoperit in fata celorlalti ...
 • Horoscop Fecioara 23.02.2020
  Astazi este ultima zi pentru a finaliza un proiect foarte mare la care probabil lucrezi de ceva timp. Chiar daca ...
 • Horoscop Fecioara 22.02.2020
  Casa ta ar putea fi astazi un loc circulat dar este posibil ca un membru al gospodariei sa fie plecat, iar prezenta ...
 • Horoscop Fecioara 21.02.2020
  Frictiunea sau alte probleme de la locul de munca te-ar putea determina sa vrei sa renunti, dar ingrijorarile ...


horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului