Horoscop fecioara Horoscop Fecioara 24.02.2019

O scrisoare de dragoste sau poate o poezie sau o alta lucrare artistica dedicata tie ar putea face ca aceasta zi sa fie de neuitat. Un sentiment cald de a fi pretuit si adorat ar putea sa ramana cu tine pe tot parcursul zilei ca rezultat. Gandeste-te la aceasta stralucire atunci cand lucrurile devin stancoase, mai ales la locul de munca. Sentimentele exprimate in aceasta comunicare vor dura probabil mult timp, asa ca fii pregatit.

 • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
  4.0 rating
 • Horoscop bani fecioara Bani
  2.0 rating
 • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
  3.0 rating
Horoscop săptămânal Fecioară 18 februarie – 24 februarie 2019

Uneori oricât vei încerca să te dăruiești, să faci tot posibilul să nu superi pe cei din jur, să aștepți ca unele locruri să se schimbe în viața ta, acesta va întârzia să apară. E posibil ca o situație să se schimbe fulgerător sub ochii tăi și asta fără îți dai seama. Un lucru pe care il așteptai demult să se schimbe în viața ta  poate să o facă fără să îți dai seama și fără nici un efort din partea ta, eliberându-te de grijile acumulate în ultima perioadă.

Ești din ce în ce mai preocupat de posibilitatea de avansare și creștere in carieră și ar fi posibil chiar să apară ceva oportunități. Aceste oportunități apar ca o călătorie în străinătate, cursuri de specializare sau formare, de la care nu te vei da în lături.

Ai parte de un weekend ademenitor cu un potențial romantic și creativ în același timp. De asemenea, o conversație poate să se dovedească o oportunitate de a naște idei lucrative și ocazii de care nu ai mai avut parte.

Horoscop Fecioara luna februarie

Iți place să fii cat mai mult legat de realiate și uneori cam auster în ceea ce ține de viața de familie, nu te lași deloc purtat  de iureșul iubirii. În cuplu incă mai ai unele lucruri pe care le consideri neclarificate, poate o iluzie sau o dezamăgire te macină, insă există un singur remediu imbatabil – comunicarea, dialogul. E momentul să intrebi sau să spui ce ai de spus celuilalt. Dacă nu vei face acest lucru vei da impresia că nu își pasă și așa aparea eroarea și lipsa de transparență.

La serviciu se pare că vor fi destule seisme, datorate unor discuții aprinse și, mai ales, datorate tenacitații tale, cand vine vorba de mici conflicte. Ambiția și argumentele te vor vor ajuta să treci învingator peste aceste momente sensibile, chiar și atunci când nimeni din jurul tau nu mai crede că poți împlini ceea ce susții.

Un lucru e limpede, dacă vei pune suflet, incredere și plăcere, vei reuși în ceea ce ți-ai propus. Mai greu și cu mai multe resurse în prag de epuizare, dar totuși vei reuși.

Horoscop de ieri

Astazi este o zi fantastica pentru tine. Lucrurile decurg in mod natural. Poti face foarte multe in aceasta zi daca nu iei in considerare rautatile din jurul tau. Pot exista putine obstacole in calea ta, sau poate nici unul. Esti bine disciplinat si de ceea ce este necesar sa cunosti felul in care trebuie sa iti faci treaba si cum sa iti atingi obiectivele. Emotiile tale sunt deosebit de calme si stabile, oferindu-ti posibilitatea de a le observa si de a le evalua dintr-un punct de vedere neutru.

Horoscop Fecioara 24.02.2019

fecioara

Horoscop zilnic

Duminica, 24 Februarie 2019
Istoric Fecioara
 • Horoscop Fecioara 24.02.2019
  O scrisoare de dragoste sau poate o poezie sau o alta lucrare artistica dedicata tie ar putea face ca aceasta zi sa ...
 • Horoscop Fecioara 23.02.2019
  Astazi este o zi fantastica pentru tine. Lucrurile decurg in mod natural. Poti face foarte multe in aceasta zi daca ...
 • Horoscop Fecioara 22.02.2019
  Discutiile emotionale cu partenerul tau te-ar putea duce la lacrimi. Daca au existat dificultati in relatia ...
 • Horoscop Fecioara 21.02.2019
  Cineva are anumite secretele fata de tine. Toti avem probleme private pe care nu dorim sa le impartasim, dar asta ...
 • Horoscop Fecioara 20.02.2019
  Un prieten ar putea fi deprimat si are nevoie de sfatul tau. Unele goluri pe care le-ai avut indelung, ar putea fi ...
 • Horoscop Fecioara 19.02.2019
  Amintirile din trecutul tau indepartat ar putea sa reapara astazi. S-ar putea sa te intrebi de ce te gandesti brusc ...


horoscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului