Horoscop gemeni Horoscop Gemeni 13.08.2020

Ai muncit din greu, iar astazi ar trebui sa obtii beneficiile eforturilor tale. Castigurile ar trebui sa fie mai clare pentru ca investitiile in unele proprietatii valoreaza considerabil mai mult decat acum un an. Dragostea, sexul si romantismul ar trebui sa mearga bine, desi este posibil sa intampini cateva dificultati in coordonarea programului cu partenerul. Profita de stralucirea succesului tau.

Din aceiasi zodie gemeni

Horoscop gemeni zilnic

 • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
  4.0 rating
 • Horoscop bani gemeni Bani
  2.0 rating
 • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
  5.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 03-09 august 2020

Ajungi la concluzia că frica nu are ce căuta în iubire. În acest context săptămâna aceasta renunţi la prejudecăţi şi eşti gata să începi o relaţie nouă, chiar dacă mai ai ceva dubii cu privire la sinceritatea persoanelor de sex opus, înţelegi faptul că nu poţi fi singur pe veci, deci te vei expune riscului. Dragostea este ciudată şi greu de înţeles, dar nu e nedreaptă la nesfârşit.

La sectorul bani nu te poți plânge, ba din contră te simți mândru de realizările tale, chiar dacă nu sunt chiar așa mărețe. Foarte mulți dintre cei care te cunosc, te și invidiază neștiind ce eforturi faci tu de fapt.

Horoscop Gemeni luna august 2020

Luna incepe cu o nota optimista, scutindu-te de diverse stresuri si tensiuni. Toate acestea, datorita Venusului. Veti incepe sa lucrati intr-un ritm mai bun si o veti tine tot asa pe parcursul intregii saptamanii. Cu toate acestea, inceputul celei de-a doua saptamani, este probabil sa aveti o stare de neliniste, mai ales daca sunteti implicat in diverse afaceri.

Mercurul este in retrograd, deci, daca intentionati sa semnati actele pentru o noua afacere sau sa lansati o noua linie de produse, amanati-o temporar. De asemenea, este posibil ca pentru o perioada de cateva zile sa aveti si unele probleme tehnice la locul de munca sau acasa. Acest tip de situatii trebuie tratat cu seriozitate dar si cu increderea ca vor fi rezolvate rapid. Lasati creativitatea voastra sa vorbeasca despre munca pe care o prestati.

S-ar putea sa existe vremuri in care sa fiti nelinistiti, dornici sa va asumati riscuri si doriti sa realizati lucruri mari. Saturn te face sa fii constient de realitati si te va ajuta sa fii practic. Pe masura ce progreseaza luna, problemele interne, familiale si personale devin tot mai accentuate. Poate ca nu doriti sa pierdeti o sansa de a acorda sprijin celor dragi si apropiati. in acelasi timp, stima si valoarea de sine vor fi extrem de importante. Daca exista vreo animozitate intre dvs. si sot / sotie, incercati sa spargeti gheata si sa rezolvati problema.

Horoscop de ieri

In aceasta zi vei putea intalni cateva persoane fascinante ce iti vor oferi unele informatii ce pare sa iti afecteze viata. Ai putea lua in considerare noi optiuni in schimbarea stilului de viata. Un grup, eventual spiritual sa metafizic ar putea parea atractiv. S-ar putea sa iei in considerare sa te alaturi si tu celorlalti. Asteapta-te la cateva discutii atractive si foarte semnificative. Cartile si alte publicatii s-ar putea dovedi edificatoare.

Horoscop Gemeni 13.08.2020

gemeni

Horoscop zilnic

Joi, 13 August 2020
Istoric Gemeni
 • Horoscop Gemeni 13.08.2020
  Ai muncit din greu, iar astazi ar trebui sa obtii beneficiile eforturilor tale. Castigurile ar trebui sa fie mai ...
 • Horoscop Gemeni 12.08.2020
  In aceasta zi vei putea intalni cateva persoane fascinante ce iti vor oferi unele informatii ce pare sa iti ...
 • Horoscop Gemeni 11.08.2020
  Vei avea parte de o mica cearta cu partenerul de viata din cauza unui refuz la idea de a merge in vizita la anumite ...
 • Horoscop Gemeni 10.08.2020
  Talentele tale de psiholog ar putea fi puse la incercare astazi, atunci cand apar neintelegeri. Insotitorii tai nu ...
 • Horoscop Gemeni 09.08.2020
  Prea multe sarcini neterminate te pot face sa te simti presat, si sub influenta unui stres inutil. Calmeaza-te si ...
 • Horoscop Gemeni 08.08.2020
  Se pare ca inspiratia este atuul tau astazi si spui exact ceea ce trebuie, cui trebuie. Esti apreciat pentru ...


horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului