Horoscop gemeni Horoscop Gemeni 08.04.2020

O persoana cu care lucrezi, probabil o femeie, ar putea pleca brusc, fara vreo notificare sau un motiv motivat. Acest lucru ar putea fi confuz si s-ar putea sa te intrebi daca exista schimbari in cadrul companiei despre care nu stii nimic. Incearca sa afli exact de ce a plecat aceasta persoana. Daca nu poti sa-l intrebi direct pe el sau pe ea, intreba discret pe cineva care ar putea sa stie.

 • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
  2.0 rating
 • Horoscop bani gemeni Bani
  1.0 rating
 • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
  3.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 06 – 12 aprilie 2020

Gemenii în această săptămână se vor lăsa cuceriți de o persoană care pare foarte specializată pe domeniul în care activează. Fluturașii din stomac și lipsa capacității de concentrare vor dispărea abia spre sfârșitul săptămânii când trebuie luate în considerare și alte aspecte ce țin de carieră. Este posibilă o călătorie scurtă în interes de serviciu, chiar înainte de weekend.

La capitolul sănătate cei născuți sub acest semn zodiacal ar trebui să fie atenți. Unele probleme netratate la timp vor deveni serioase și se impune o vizită la doctor. Familia îi va susține și chiar îi va monitoriza pe nativi pentru a fi sigură că urmează indicațiile medicului.

Horoscop Gemeni luna aprilie 2020

Luna aceasta pentru nativii gemeni nu va fi una de succes sau plină de prea multă fericire,trebuind a se înarma cu multă răbdare deoarece multe evenimente pot fi stresant.
Nu vor lipsi în schimb din jurul tău persoane cordiale, oamenii amabili sau binevoitori, aceștia îți vor da o mână de ajutor pentru rezolvarea problemelor. Începutul lunii vă aduce o confruntare cu unul din colegi dar arătandu-vă creativitatea si sclipirea pe care o aveți veți trece cu bine peste. Nu veți duce lipsă nici de probleme în relatia de cuplu, dar pentru evitarea avestora pur și simplu nu răspundeți provocărilor. Sfârșitul lunii va venii cu unele clarificari și explicații din partea ta, nu te speria acestea vor clarifica situațile conflictuale.

Horoscop de ieri

Te gandesti sa schimbi cariera sau sa calatoresti in cealalta parte a lumii? Sau poate vrei doar sa prinzi ceva timp liber si sa stai acasa singur, cu jaluzelele trase. O serie de mici incidente la locul de munca este probabil sa te inspire cu cele mai neplacute idei. S-ar putea doar sa simti nevoia de o schimbare de scena.

Horoscop Gemeni 08.04.2020

gemeni

Horoscop zilnic

Marti, 07 Aprilie 2020
Istoric Gemeni
 • Horoscop Gemeni 07.04.2020
  O persoana cu care lucrezi, probabil o femeie, ar putea pleca brusc, fara vreo notificare sau un motiv motivat. ...
 • Horoscop Gemeni 06.04.2020
  Te gandesti sa schimbi cariera sau sa calatoresti in cealalta parte a lumii? Sau poate vrei doar sa prinzi ceva ...
 • Horoscop Gemeni 05.04.2020
  Cat de greu trebuie sa muncesti pentru a-ti atinge scopurile! Este ca si cum ai transporta un sac de nisip ...
 • Horoscop Gemeni 04.04.2020
  In aceasta seara simti-te liber sa evadezi intr-o lume fantezista cu obiectul dorintei tale. Fa planuri pentru a ...
 • Horoscop Gemeni 03.04.2020
  Fii atent sa te opresti din agitatia ta zilnica. S-ar putea sa eziti sa vorbesti cu oamenii si ai putea avea ...
 • Horoscop Gemeni 02.04.2020
  Oamenii sunt capabili sa fie la fel de incapatanati ca tine in gandirea lor de azi. Aceasta poate fi o reteta ...


horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului