Horoscop gemeni Horoscop Gemeni 24.02.2019

Serviciul pentru altii ar putea dura o mare parte a zilei, poate la un nivel artistic sau poate sub forma unei energii psihice sau vindecatoare. Nu crezi ca eforturile tale sunt neapreciate. Cei pe care ii ajuti pot fi reticenti in a spune orice, dar eforturile tale nu sunt pierdute. Gandeste-te ca o banca. Prietenii tai vor fi acolo pentru tine cand ai nevoie de ei.

 • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
  1.0 rating
 • Horoscop bani gemeni Bani
  5.0 rating
 • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
  5.0 rating
Horoscop săptămânal Gemeni 18 februarie – 24 februarie 2019

O surpriză din partea unui prieten se pare că te va șoca puțin. Poate să îți întrerupă cumva activițătile în care ești implicat dar îți va oferi șansa să descoperi o față nouă a unei persoane pe care o considerai mult mai rece și mai neinteresantă.

Aș spune chiar că vei avea parte de o revelație și că începând de acum vei reuți să vezi puțin mai diferit situațiile cu care te întâlnești.

Începând  de joi, o importanță aparte vei da situației tale spirituale și psihologice, situație care are de câștigat în saptămânile ce urmează.

Săptămânle viitoare pot fi foarte prielnice pentru a redescoperi unele persoane de care te-ai desparțit fară să spui tot ce aveai de spus. Vei fi plăcut surprins de reacția acestora și e posibil să se lege unele noi începuturi.

Horoscop Gemeni luna februarie

Este luna care aduce cele mai multe indicii și noutăți în viața ta sentimentală. Chiar dacă te simti stăpân absolut pe tot ceea ce înseamnă iubire și sentimente afective, să știi că încă mai ai de învățat. Este foarte important să reușești să aduci o imbunătățire comunicării cu partenerul, să îl faci să simta cât de mult îl respecți și să incepeți să vă proiectați impreună în viitorul plin de obiective comune. Dacă vei comunica mai mult și mai bine vei simți că se schimbă multe în plan sentimental. Deci discuțiile mărunte sunt inerente, nu va lasați pradă orgoliului personal, nu aduce nici un câștig.

Este si luna în care apar provocări la servici. Stiu, nu e simplu, dar dacă vei reuși să treci peste fricile personale și vei fi devotat angajamentului pe care îl ai la servici, vor apărea și rezultate frumoase, demne de o adevărată carieră. E timpul să ieși puțin în față, să demonstrezi că ești pregătit și doritor de a răspunde provocărilor. Ai un mod aparte de a comunica și de a te face remarcat, de asemenea, inspirația este una din armele tale secrete și acum e momentul să le folosești pe toate ca să atingi succesul. Vei vedea că nu ești departe de visul tău.

Horoscop de ieri

Cineva sau ceva te poate impulsiona astazi. S-ar putea sa simti un impuls ciudat si te simti nevoit sa te ridici si sa faci ceva. Urmeaza acel instinct si incearca sa scapi de dorinta de a ramane in pat. Adevarul practic poate fi sobru, dar, dupa cum stii , echilibrul este esential. Realizeaza ce trebuie sa faci pentru a mentine functionarea fara probleme.

Horoscop Gemeni 24.02.2019

gemeni

Horoscop zilnic

Duminica, 24 Februarie 2019
Istoric Gemeni
 • Horoscop Gemeni 24.02.2019
  Serviciul pentru altii ar putea dura o mare parte a zilei, poate la un nivel artistic sau poate sub forma unei ...
 • Horoscop Gemeni 23.02.2019
  Cineva sau ceva te poate impulsiona astazi. S-ar putea sa simti un impuls ciudat si te simti nevoit sa te ridici si ...
 • Horoscop Gemeni 22.02.2019
  Astazi ai putea finaliza un proiect care a fost dificil, dar important pentru cariera ta. Recunoasterea daruintei ...
 • Horoscop Gemeni 21.02.2019
  Discutiile cu cineva care este departe ar putea duce la ego-uri zdruncinate, emotii multe, si apeluri telefonice ...
 • Horoscop Gemeni 20.02.2019
  Ai muncit din greu pentru a-ti imbunatati situatia financiara. S-ar putea sa fii pe punctul de a atinge ceea ce ...
 • Horoscop Gemeni 19.02.2019
  Informatiile primite de la distanta ar putea sa te oblige sa afli mai multe despre un anumit subiect. S-ar putea sa ...


horoscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului