Horoscop Horoscop Gemeni 11.03.2020

Aceasta este o zi intensa pentru tine, in care armonia din diferite taramuri ale vietii tale se dezvolta si te stimuleaza la actiune. Altii pot fi incapatanati astazi, provocand tensiune si frustrare oriunde te-ai afla. Distractia este cheia pentru echilibrarea ecuatiei. Un cadru de spirit minunat si o atitudine jucausa te vor ajuta sa remediezi orice situatie care iti iese in cale. Distreaza-te astazi.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 23 – 29 martie 2020

Ai în față o săptămână în care trebuie să te menajezi mai mult. Starea ta de sănătate , sistemul imunitar riscă să fie puțin dezechilibrate de excesul de consum nervos din ultima perioadă. Un rol important îl au mai ales  vorbele grele sau chiar puțin agresive pe care trebuie să le eviți cu desăvârșire. Nu este o eliberare atunci când mai scapi câte una, ci e chiar mai mult o deschidere spre vulnerabilități la care nu ai cum să le faci față.
Înainte de toate, trebuia să te asiguri că ai posibilitatea să duci la capăt ce ți-ai propus. Nu intra pe căi necunoscute pentru că nu e momentul.
Dacă ai ceva probleme financiare, să știi ca soluția este în tine. Nu căuta responsabili pentru ceea ce ți se întâmplă, nu te mai expune prea mult la replici și discuții furtunoase, și toate problemele își vor găsi soluția.

Horoscop Gemeni luna martie 2020

Luna respectiva pentru gemeni va fi dificila, in aceasta luna gemenii trebuie sa isi puna cateva semne de intrebare in vederea eforturilor pe care la fac ,daca ele se merita si daca aduc rezultate. Ghinionul pe care il au in planul carierei, este rezultatul faptului ca trag atentie lucrurilor neinsemnate, iar cele importante nu le iau in vedere.
In ceea ce priveste dragostea, luna aceasta nativii reusesc sa iasa din anonimat respectiv devin atractivi,energici si dobandesc usor reciprocitate din partea partenerului .
In aceasta luna gemenii trebuie sa pastreze stabilitatea in relatie sa nu caute motive de conflict sau gelozie, si nici intr-un caz sa nu incerce o aventura noua,asta poate avea consecinte catastrofale.

Horoscop de ieri

Lucrezi acasa acum sau poate ai asta in vedere? Daca da, aminteste-ti ca probabil te vei bucura de confortul si libertatea pe care ti-o ofera. Sa fii in propriul tau teritoriu printre cartile si animalele de companie si sa porti haine vechi te vei simti bine. Cu toate acestea, nu vei lucra pe propriul tau compromis etica ta de munca. Daca este ceva, vei face mai multe lucruri ca niciodata.

Horoscop Gemeni 11.03.2020

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului