Horoscop Horoscop Scorpion 10.04.2020

Suprasolicitarea in alimente si bauturi din ultimele zile ar putea sa te faca sa te simti un pic rau astazi. S-ar putea chiar sa te intrebi daca distractia a meritat! Putina atentie la sanatatea ta, te va readuce la normal in cel mai scurt timp. Nu te mira , insa, daca se prezinta o alta ocazie de a o trai! Ai grija. Nu vrei sa te simti din nou in acest fel.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 01 iunie – 07 iunie 2020

Deși în mod normal anxietatea nu te caracterizează, această săptămână o începi destul de temător. Te temi că nu vei reuși să faci față unei situații destul de provocatoare la locul de muncă. Îți este teamă pentru imaginea ta și la fel de mult te temi să nu pierzi o șansă importantă de promovare pe care ai vânat-o de multă vreme. Din cauza fricii exagerate faci niște gesturi deloc diplomate chiar în fața superiorilor.
Pe plan relațional nu ai nici cea mai vagă idee ce dorești, deci îl tratezi destul de confuz pe partenerul de cuplu. Dacă nu ești implicat într-o relație, ai șanse să întâlnești pe cineva interesant, doar că nehotărârea și îngrijorarea excesivă se așează în drumul tău spre o relație romantică pe care o aștepți de multă vreme.

Horoscop Scorpion luna aprilie 2020

Nativii din zodia scorpion li se confirmă că nu au muncit în zadar, iar eforturile din ultima perioada le vor fi răsplatite.
În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul lunii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop de ieri

O ocazie de a face o munca suplimentara ar putea veni in drum astazi. Nu te opri pentru ca s-ar putea sa iti faca foarte bine. Probabil iti va placea sa fii acasa, indiferent daca lucrezi sau te relaxezi, deoarece fericirea pare sa domneasca in casa in acest moment. Membrii gospodariei tale par sa se multumeasca cu viata lor si, prin urmare, sunt o companie grozava. Bucura-te. Type a message

Horoscop Scorpion 10.04.2020

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului