Horoscop leu Horoscop Leu 24.02.2019

Un prieten apropiat a fost recent mutat dintr-un nou loc de munca? Daca da, te poti astepta ca aceasta persoana sa traiasca cu tine pentru o vreme. Acest lucru este bun, deoarece este probabil sa te sustina si sa fie capabila sa-si poarte partea din responsabilitatile casnice. Tu si aceasta persoana, impreuna cu oricare altii care traiesc cu tine, ati putea deveni foarte apropiati si, eventual, prieteni chiar si pentru toata viata.

 • Horoscop Dragoste leu Dragoste
  3.0 rating
 • Horoscop bani leu Bani
  2.0 rating
 • Horoscop Dragoste leu Sanatate
  4.0 rating
Horoscop săptămânal Leu 18 februarie – 24 februarie 2019

Oferta surpriză pe care o vei primi la începutul săptămânii te va trimite într-o aventură la care nici nu te gândeai. Poți chiar să pleci într-o călătorie pe care nu ai cum să o refuzi, ținând cont de ceea ce îți propune. E posibil ca  o astfel de propunere să împiedice planurile de acțiune pe care le ai, dar cred că vei găsi o soluție să le imbini cumva.

Cariera și ambițiile se ameliora simțitor în urmaătoarea perioadă și vor rămâne pe acest trend pentru încă mai multe săptămâni. Acestă situație îți va da un adevarat imbold ca să îți atingi planurile și idealurile propuse de demult.

Fascinant și foarte interesant, așa arată viitorul weekend pentru tine cu o ofertă nemaiîntâlnită, o propunere care te poate duce pe o cale nouă. Dacă îți face plăcere să exprorezi noi orizonturi ale vieții, poate fi șansa ta.

Horoscop Leu luna februarie

În cuplu vei avea parte de ceva mai multă agitație, deși tu te consideri un foarte priceput în ale amorului. Am putea spune că o anumită cantitate de tensiune plutește în aer, în ceea ce ține de armonia din viața de familie. Soluția e una simplă, dar nu neapărat ușor de împlinit. Ar fi recomandat să încerci să îți ții sub control atitudinile și pronirile nervoase, orgoliul și chiar gelozia. Ca să popți să reușesti trebuie să te pui in locul celuilalt, să vezi din unghiul opus ceea ce se întâplă și să trăiești pentru o clipă ce trăiește partenerul tău. Amintește-ți că legătura voastră se clădește pe iubire, pritenie și înțelegere. Așa vei reuși să proiectezi un viitor mult mai de dorit.   

Chiar dacă, de obicei ești pe poziția de lider și ai tot tipul ceva de spus sau de făcut, care te scoate în prim plan, luna asta e bine să pui un pic de modestie în ceea ceea ce faci. Vei începe să lucrezi la ceva, să pregătești ceva, dar vei fi discret și ivei aștepta rezultatele să vorbească la final. Cu toate acestea, ai nevoie de o mai bună organizare a timpului personal. Sunt multe de făcut și intensitatea cu care le abordezi nu trebuie să te duca la epuizare sau nervozitate. Dacă vei reuși să nu pierzi acestă resursă inestimabilă, să îți educi răbdarea și eficiența vei culege roadele muncii tale intr-un viitor nu pre îndepărtat.

Horoscop de ieri

Astazi s-ar putea sa nu fii la fel de indraznet si liber precum ai vrea, dar nu exageara. Lucrezi cu energia acestei zile pentru a indeplini sarcinile care te-au stresat pentru o vreme. Fa un pas inapoi de la drama din viata ta si observa-ti emotiile dintr-un punct de vedere mai inalt. Vei reusi sa realizezi modul in care actiunile tale i-au afectat pe ceilalti.

Horoscop Leu 24.02.2019

leu

Horoscop zilnic

Duminica, 24 Februarie 2019
Istoric Leu
 • Horoscop Leu 24.02.2019
  Un prieten apropiat a fost recent mutat dintr-un nou loc de munca? Daca da, te poti astepta ca aceasta persoana sa ...
 • Horoscop Leu 23.02.2019
  Astazi s-ar putea sa nu fii la fel de indraznet si liber precum ai vrea, dar nu exageara. Lucrezi cu energia ...
 • Horoscop Leu 22.02.2019
  Un vis intens, emotional te-ar putea misca atat de puternic incat te trezesti cu simtul ciudat ca visul era real. ...
 • Horoscop Leu 21.02.2019
  O persoana de care esti atras poate parea ca este interesata de altcineva. Acest lucru ar putea sa iti induca ...
 • Horoscop Leu 20.02.2019
  Astazi s-ar putea sa te bucuri de venirea unor vizitatori ce doresc sa ramana cu tine pentru o vreme. ...
 • Horoscop Leu 19.02.2019
  Un val de putere interioara te-ar putea face sa te simti ca si cum ai putea muta muntii din loc. Daca te-ai gandit ...


horoscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului