Horoscop leu Horoscop Leu 13.08.2020

Relatiile cu familia si alti membri ai gospodariei ar trebui sa fie la maximul lor astazi. Colegii de la munca ar putea fi si ei foarte saritori in ceea ce te priveste. Acest lucru ar putea rezulta din faptul ca liniile de comunicare dintre tine si ceilalti sunt larg deschise si ai ajuns la o noua intelegere. Continua acest lucru.

 • Horoscop Dragoste leu Dragoste
  1.0 rating
 • Horoscop bani leu Bani
  2.0 rating
 • Horoscop Dragoste leu Sanatate
  5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 03-09 august 2020

Dacă ești rugat să ajuți într-o situație, asta nu înseamnă că trebuie să intri cu bocancii în viața altora și să dai verdicte pentru că nu din acest motiv ești solicitat. Tu ești chemat strict pentru opiniile tale profesionale de valoare și cam acolo ar trebui să te limitezi. Ce aleg alții să facă cu viața lor nu este problema ta și așa ar trebui să rămână cel puțin pentru moment.

Dincolo de problemele relaționale, pe la mijlocul săptămânii se ivesc nişte probleme legate de locuinţă, ce trebuie rezolvate imediat. Poate fi vorba despre o reparaţie care nu mai suportă amânare sau chiar o schimbare a domiciliului.

Horoscop Leu luna august 2020

În luna aceasta riști să te confrunți cu o problemă de sănătate, care se ameliorează rapid și eficient.
Este timpul să iei decizii definitive; nu va fi simplu dar trebuie să o faci , deoarece va fi mai greu să le lași baltă; vor fi situații în care oamenii vor încerca sa te manipuleze cu ”sfaturi” încerca să gândești cât mai rațional și nu pune sentimentele pe primul plan.
In ceea ce privește viața personală a leilor luna aceasta ei sunt indiferenți, plictisiți și chiar egoiști în relație cu partenerul său; spre final pe reprezentanții acestei zodii îi așteaptă surprize în relație .
Partea financiară la început de luna reprezintă o problemă, și venitul leilor nu îi mulțumește deloc, nativii vor avea oportunitatea să beneficieze de noi oferte finanaciare care le vor îmbunatați situația .
Aceasta lună aduce schimbari în bine. Pentru toate situațiile dificile din această perioadă , vine și răsplata. La sfârșitul lunii lucrurile merg foarte bine atât în viața personală cât și profesională.

Horoscop de ieri

Ai dorit sa te deplasezi intr-o directie noua in cariera? Daca da, acest lucru s-ar putea intampla atunci cand primesti conducerea unui nou proiect. Este posibil sa primesti informatii neasteptate care sa indice posibile noi surse de venit pe care sa le urmaresti pe cont propriu. Urmeaza sa iti vina in cale noi oportunitati ce ar putea face o mare diferenta in stilul tau de viata si te pot atrage catre o categorie socioeconomica mai mare. Profita din plin de toate.

Horoscop Leu 13.08.2020

leu

Horoscop zilnic

Joi, 13 August 2020
Istoric Leu
 • Horoscop Leu 13.08.2020
  Relatiile cu familia si alti membri ai gospodariei ar trebui sa fie la maximul lor astazi. Colegii de la munca ar ...
 • Horoscop Leu 12.08.2020
  Ai dorit sa te deplasezi intr-o directie noua in cariera? Daca da, acest lucru s-ar putea intampla atunci cand ...
 • Horoscop Leu 11.08.2020
  Se pare ca astazi ai multe de spus si ai si compania necesara pentru asta. Incearca totusi sa nu iti impui punctul ...
 • Horoscop Leu 10.08.2020
  Cineva pastreaza secrete fata de tine. Cu totii avem probleme private, dar aceasta situatie te afecteaza. Intuitia ...
 • Horoscop Leu 09.08.2020
  Presiunea pentru ca sarcinile neterminate sa fie finalizate si cele noi incepute determina ca emotiile sa fie ...
 • Horoscop Leu 08.08.2020
  Persoana iubita iti cere des parerea in ultima vreme, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iei hotarari pentru el. ...


horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului