Horoscop leu Horoscop Leu 27.05.2020

Obiectivele care pareau de neatins in trecutul tau, intra in centrul atentiei. S-ar putea sa iti fi neglijat visele pentru ca s-au mutat mai departe de fiecare data cand le-ai adresat. Ai incredere ca norocul tau incepe sa se schimbe si rabdare pentru a descoperi ca chiar si cele mai salbatice fantezii ale tale vor incepe sa se implineasca.

 • Horoscop Dragoste leu Dragoste
  2.0 rating
 • Horoscop bani leu Bani
  4.0 rating
 • Horoscop Dragoste leu Sanatate
  3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 04 – 10 mai 2020

Cine spune că oportunitatea nu bate de două ori la ușă nu are deloc dreptate, iar tu îi poți dovedi. Ai scăpat în trecut o situație favorabilă din mână, dar acum ai din nou ocazia să faci lucrurile cum trebuie și nu mai ratezi momentul. Te bucură nespus faptul că ai ocazia să le dovedești celor din jur că poți face și acest lucru, deși nimeni nu te credea în stare. Este un sentiment de eliberare pe care nu îl poți compara cu nimic și spre sfârșitul intervalului poți chiar să sărbătorești marea victorie.
În dragoste totul merge ca pe roate, deși nu sunt excluse discuții contradictorii cu partenerul pe tema activităților casnice. Se pare că nemulțumirile partenerului sunt legate de lipsa ta de implicare în treburile gospodărești.

Horoscop Leu luna aprilie 2020

Leii demonstrează în aceasta lună tuturor calitatile de lider. Nimic nu vă va descuraja să dați înapoi de la planul stabilit, atenție însa nu aruncați vorbe în vânt și nu faceți promisiuni dacă nu sunteți sigur că le puteți îndeplini.
Relația sentimentală trece printr-o perioadă de criză, arătați că vă pasă mai mult de partener și făceți-l să simtă că sunteți întradevar sufletul pereche.
Talente ascunse ies la lumina nu pierdeți ocazia de a le valorifica la maxim. Este posibil ca în acest fel să se deschidă calea către o noua carieră de viitor.
Sistemul imunitar este cam slăbit, odihnește-te ori de câte ori ai ocazia și ia vitamine, nu ai vrea sa răcești sau să te simți slăbit. Evitați conflictele cu colegii de la seviciu, la urma urmei nu poți fii lider în tot.

Horoscop de ieri

In aceasta zi risti sa fii mai capricios decat de obicei in cuplu si gesturile persoanei iubite ti se vor parea prea exagerate. Ai vrea sa fii mai direct si in plus ai multe nemultumiri pe care vrei sa le faci cunoscute. Incearca sa ii oferi persoanei iubite ocazia sa isi manifeste sentimentele pentru ca vei duce dorul unor astfel de momente.

Horoscop Leu 27.05.2020

leu

Horoscop zilnic

Miercuri, 27 Mai 2020
Istoric Leu
 • Horoscop Leu 27.05.2020
  Obiectivele care pareau de neatins in trecutul tau, intra in centrul atentiei. S-ar putea sa iti fi neglijat visele ...
 • Horoscop Leu 26.05.2020
  In aceasta zi risti sa fii mai capricios decat de obicei in cuplu si gesturile persoanei iubite ti se vor parea ...
 • Horoscop Leu 25.05.2020
  Daca esti indragostit, astazi vei simti ca plutesti. Ai putea planifica orice, de la o mica excursie impreuna cu ...
 • Horoscop Leu 24.05.2020
  Ar fi indicat ca in aceasta zi sa eviti sa faci anumite investitii deoarece pot fi destul de riscante. Risti sa ...
 • Horoscop Leu 23.05.2020
  Ar fi indicat ca in aceasta zi sa nu iti neglijezi familia, fiindca ti se va reprosa ca esti indiferent fata de ...
 • Horoscop Leu 22.05.2020
  In cazul in care te gandeai sa te apuci sa iti scrii memoriile, astazi ar fi momentul potrivit. Daca nu esti sigur ...


horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului