Horoscop leu Horoscop Leu 26.02.2020

De obicei esti o persoana muncitoare, indiferent daca munca implica un loc de munca, un proiect personal sau pur si simplu treburile in jurul casei. Astazi, insa, treci printr-o stare de lene. Este posibil sa nu doresti sa faci nimic, cu exceptia cazului in care citesti sau vizionezi ceva la televizor. E bine. Cu totii avem nevoie de timp pentru a ne relaxa. Nu suferi de vinovatie nejustificata.

 • Horoscop Dragoste leu Dragoste
  3.0 rating
 • Horoscop bani leu Bani
  2.0 rating
 • Horoscop Dragoste leu Sanatate
  4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 24 februarie – 01 martie 2020

Cei care sunt prea misteriosi isi vor pierde alura lor in aceasta perioada. Negocierile si ofertele pot avea un inceput pozitiv. Pentru ca lucrurile sa mearga bine discutiile importante ar trebui totusi lasate pentru sfarsitul saptamanii. Te vei simti supra-solicitat profesional in aceasta perioada si vei realiza ca trebuie sa te organizezi mai bine. Partenerul de viata te va sprijini pentru a trece cat mai usor peste problemele pe care le intampini ceea ce va va ajuta sa re-aduceti echilibrul intre voi.
Daca veti exagera cu negativismul veti aveao stare de spirit neplacuta.

Horoscop Leu luna februarie 2020

Februarie 2020 se arata favorabil investitiilor in pietele imobiliare si de actiuni. Incearca sa nu ceri asistenta financiara in cursul acestei luni, deoarece nu vei putea returna valoarea acestui imprumut. Este probabil ca veniturile din chirii sa ofere stabilitate financiara nativilor leu. S-ar putea sa cheltuiesti o suma remarcabila pentru satisfacerea nevoii partenerului. Este prudent sa iti pastrezi cardurile de credit si de debit la indemana. Nu dezvalui nimanui datele de credit / cardul de debit, altfel s-ar putea sa pierzi banii castigati cu greu. Daca intentionezi sa investesti o cantitate uriasa de resurse intr-o afacere existenta, acesta nu este momentul potrivit pentru a continua cu aceasta idee. Probabil sunt sanse sa ai parte de pierderi care iti pot scutura stabilitatea financiara existenta. Vei lucra cu cea mai mare concentrare. La sfarsit, eforturile tale iti vor fi platite si vei putea urca scarile succesului si avansarii.

Horoscop de ieri

Intotdeauna ai avut un avantaj pentru toate lucrurile financiare, dar astazi abilitatea ta este imbunatatita. Ai descoperit toate informatiile gratuite despre investitii disponibile pe Internet si le absorbi ca un burete. Simtul tau natural iti permite sa separi prostiile de sfaturile solide iar portofoliul si starea ta de spirit beneficiaza imediat!

Horoscop Leu 26.02.2020

leu

Horoscop zilnic

Miercuri, 26 Februarie 2020
Istoric Leu
 • Horoscop Leu 26.02.2020
  De obicei esti o persoana muncitoare, indiferent daca munca implica un loc de munca, un proiect personal sau pur si ...
 • Horoscop Leu 25.02.2020
  Intotdeauna ai avut un avantaj pentru toate lucrurile financiare, dar astazi abilitatea ta este imbunatatita. Ai ...
 • Horoscop Leu 24.02.2020
  Exista posibilitatea sa obtii o suma de bani doar pentru simplul fapt ca cel care te ajuta are incredere in tine si ...
 • Horoscop Leu 23.02.2020
  Celalalt om semnificativ din viata ta are nevoie de sprijinul tau, nu de o prelegere. Anunta-l pe el sau pe ea ca ...
 • Horoscop Leu 22.02.2020
  Desi partenerul tau s-ar putea simti foarte senzual in acest moment, s-ar putea ca tu sa nu te simti la fel de ...
 • Horoscop Leu 21.02.2020
  Problemele emotionale inradacinate in trecut te-ar putea face sa te simti inhibat astazi. De asemenea, s-ar putea ...


horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului