Horoscop leu Horoscop Leu 08.04.2020

Un vis destul de suparator iti poate deranja somnul in aceasta seara. Cand te trezesti si te concentrezi pe lumea reala, poate parea atat de bizar incat sa nu merite sa fie luat in considerare. Dupa ce a trecut ceva timp, treci peste simboluri si vezi ce iti sugereaza. Visul incearca sa-ti spuna ceva despre o situatie specifica din viata ta, desi intr-un mod ciudat!

 • Horoscop Dragoste leu Dragoste
  2.0 rating
 • Horoscop bani leu Bani
  4.0 rating
 • Horoscop Dragoste leu Sanatate
  5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 06 – 12 aprilie 2020

Diversitate este ceea ce primesc nativii acestui semn sua altfel spus primesc vești amestecate. Una caldă, două reci este proporția acestei săptămâni. Pe la mijlocul intervalului vor avea de-a face cu niște situații destul de neplăcute în familie și sunt nevoiți să ia decizii cât mai rapide și potrivite. Cu asemenea stres, este foarte posibilă o cădere nervoasă la sfârșitul săptămânii.

Relaxarea în această săptămână de-a dreptul istovitoare nu își găseşte locul. Când iau decizia să se destindă telefonul sună și alte lucruri neplăcute ajung la urechile nativilor din acest semn zodiacal. Weekend-ul este mai lipsit de evenimente și marchează începutul unei perioade mai puțin tensionate.

Horoscop Leu luna aprilie 2020

Leii demonstrează în aceasta lună tuturor calitatile de lider. Nimic nu vă va descuraja să dați înapoi de la planul stabilit, atenție însa nu aruncați vorbe în vânt și nu faceți promisiuni dacă nu sunteți sigur că le puteți îndeplini.
Relația sentimentală trece printr-o perioadă de criză, arătați că vă pasă mai mult de partener și făceți-l să simtă că sunteți întradevar sufletul pereche.
Talente ascunse ies la lumina nu pierdeți ocazia de a le valorifica la maxim. Este posibil ca în acest fel să se deschidă calea către o noua carieră de viitor.
Sistemul imunitar este cam slăbit, odihnește-te ori de câte ori ai ocazia și ia vitamine, nu ai vrea sa răcești sau să te simți slăbit. Evitați conflictele cu colegii de la seviciu, la urma urmei nu poți fii lider în tot.

Horoscop de ieri

Cand te-ai trezit in aceasta dimineata, este posibil sa fi simtit o stare de spirit opresiva atarnand in aer. Din pacate, acea neclaritate de intelegere si conflict poate probabil sa dureze toata ziua. Cu toate acestea, acest moment este ideal pentru a vorbi despre orice te deranjeaza! Nu fi timid in a alege calea de razboi astazi. Daca nu, este posibil sa fii tinta unui atac surpriza.

Horoscop Leu 08.04.2020

leu

Horoscop zilnic

Marti, 07 Aprilie 2020
Istoric Leu
 • Horoscop Leu 07.04.2020
  Un vis destul de suparator iti poate deranja somnul in aceasta seara. Cand te trezesti si te concentrezi pe lumea ...
 • Horoscop Leu 06.04.2020
  Cand te-ai trezit in aceasta dimineata, este posibil sa fi simtit o stare de spirit opresiva atarnand in aer. Din ...
 • Horoscop Leu 05.04.2020
  In general, vii cu raspunsul perfect, inteligent, chiar daca este prea tarziu. Impulsul si intuitia ocupa un loc ...
 • Horoscop Leu 04.04.2020
  S-ar putea sa fii frustrat de romantism, deoarece pare sa provoace mai multa tensiune decat relaxare. Nimeni nu a ...
 • Horoscop Leu 03.04.2020
  Dupa ce te-ai gandit, este indoielnic ca oricine poate schimba ceea ce vrei sa faci. Esti axat pe caile tale si ...
 • Horoscop Leu 02.04.2020
  Pe masura ce lucrezi incet si constant pentru atingerea obiectivelor tale, realizezi ca pot fi obstacole ...


horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului