Horoscop leu Horoscop Leu 19.06.2019

Ai grija in cine ai incredere astazi. In loc sa te aventurezi, ai putea prefera sa ramai aproape de casa si sa te bucuri de confortul la care l-ai muncit atat de mult. Nu incredinta nimanui tainele tale. Informatiile pot fi interpretate gresit si ceea ce spui nu ar putea fi tratat la fel de serios cum ti-ai fi dorit.

 • Horoscop Dragoste leu Dragoste
  2.0 rating
 • Horoscop bani leu Bani
  4.0 rating
 • Horoscop Dragoste leu Sanatate
  5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 17 -23 iunie 2019

Ai putea să vezi miraje în acesta saptamana, Leule, mai ales în mediul din jurul tău! S-ar putea să ai impresia că oamenii te mint sau că ascund ceva de tine. Sau poate că tu ești cel care minte despre anumite lucruri sau ascunde ceea ce faci. De ce faci totul atât de complicat? Nu-ti fie teamă să-ti exprimați sentimentele.
Este o săptămânăcam ciudată pentru tine. Unele planete vor să te gândești cum să-ți faci casa mai confortabilă și mai plăcută, în timp ce alții vor să-ți petreci mai mult timp în dezvoltarea carierei tale. Incearca sa pui accentul pe ECHILIBRU in tot ceea ce faci, pentru a face ca lucrurile sa functioneze.

Horoscop Leu luna iunie 2019

              Si pentu tine e o lună foarte bună, asta dacă ar fi să luăm în considerare până și numai începutul acesteia. Vie cunoaște persoane noi, persoane care nu sunt chiar oricare altele, ci care vibrează cu ambițiile tale și sunt acolo pentru a merge împreună. E un moment important și pe care nu ar trebui să-l ratezi.

Cu toate acestea, e posibil să trebuiască să faci unele modificări în viața ta. E de bine, nu te speria! Încearcă să dai deoparte, să oprești tot ceea ce nu mai funcționează bine și să pui bazele unei schimbări. Ai nevoie de curaj și încredere, dar astea nu îți lipsesc deloc.

Sfârțitul lunii iunie și inceputul lunii iulie vor fi marcate de o dorință constantă de refacere, de meditatie și regăsire a propriului EU, perioadă pe care ar fi bine să o petreci cât mai relaxat și deconectat de tumultul zilnic de acum.

Horoscop de ieri

Starea ta din aceasta zi va fi destul de tensionata. Discutiile cu anumiti colegi risca te implice intr-un anumit conflict in care chiar nu iti ai locul. Incearca sa iti controlezi reactiile deoarece risti sa fii penalizat de catre superiori si vei ajunge sa pierzi poate mai multe decat iti imaginai.

Horoscop Leu 19.06.2019

leu

Horoscop zilnic

Miercuri, 19 Iunie 2019
Istoric Leu
 • Horoscop Leu 19.06.2019
  Ai grija in cine ai incredere astazi. In loc sa te aventurezi, ai putea prefera sa ramai aproape de casa si sa te ...
 • Horoscop Leu 18.06.2019
  Starea ta din aceasta zi va fi destul de tensionata. Discutiile cu anumiti colegi risca te implice intr-un anumit ...
 • Horoscop Leu 17.06.2019
  Ai putea sa vezi unele mirajuri in acest moment, mai ales in mediul din jurul tau. S-ar putea sa ai impresia ca ...
 • Horoscop Leu 16.06.2019
  Simte-te liber sa iti aprinzi pasiunea cu ajutorul oamenilor din jurul tau. Alatura-te celor care impartasesc vise ...
 • Horoscop Leu 15.06.2019
  Daca ai fost obosit in ultima vreme, s-ar putea sa fie din cauza stresului. Aspectele actuale aduc o energie ...
 • Horoscop Leu 14.06.2019
  Ar trebui sa ai o dispozitie buna, desi ti-e greu sa te exprimi pe deplin. Poate ca te simti ca si cum cineva iti ...


horoscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului