Horoscop leu Horoscop Leu 24.07.2019

S-ar putea sa simti ca ai venit astazi in lumina. O greutate a fost ridicata, dar exista inca o mare parte a dramei emotionale care trebuie sa functioneze singura. Mergi la o plimbare sau fa jogging in aceasta dupa-amiaza si lucreaza la cresterea capacitatii pulmonare. Ridica-ti ritmul cardiac si simte-ti puterea sangelui. Cu cat esti mai activ, cu atat mai mult iti vei putea analiza situatia.

 • Horoscop Dragoste leu Dragoste
  3.0 rating
 • Horoscop bani leu Bani
  4.0 rating
 • Horoscop Dragoste leu Sanatate
  5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 15 – 21 iulie 2019

Unele obiceiuri și pasiuni pe care le ai, știi bine că nu te avantajează în cee ace ține de starea ta. Poate ar fi bine să reconsideri toate acete puncta definitorii care te fac cumva slab în vața ta și să le elimini, treptat, dar definitive. Trebuie să ai în vedere sănătatea în primul rind, car e un da runic, la care trebuie să ții, mai ales că ai posibilitatea să discerni acum unde e problema.
Acum e timpul să te gândești șii la cee ace ai de gând sa faci cu adevart, vei continua să execuți activitați pentru ai mulțumi pe cei din jur sau te vei ridica și vei începe să faci doar cee ace îți aduce cu adevarat bucurie și tie. E un moment de răscruce care te aduce în punctul de a lege, continui să fii cum vor ceilalți, sau devii ce ti-ai dorit tu dintotdeauna.
Săptămâna asta e începutul unei abordări mai realiste și mai pragmatice a tot ceea ce faci, chiar dacă la început vor fi abordări doar la nivel de discuție și dialoguri neterminate, nu trebuie să renunți să devii ceea ce ai visat.

Horoscop Leu luna iulie 2019

Această lună este timpul tau de noroc. Cu o înaltă creștere a încrederii în sine și a integrității, va fi o situație avantajoasă pentru tine. În cazul în care participi la un concurs de sport, vei fi câștigător. Acest lucru vă va îmbunătăți capacitatea de lucru și vei progresa. Perioadele 9 – 14 și 17 – 30 sunt foarte fructuoase în ceea ce privește afacerea ta. Primele și ultimele patru zile ale lunii vor încerca să experimenteze zâmbete de neuitat în familie; o adevărată perioadă de bucurie și veselie. Primele 15 zile ale lunii vor fi foarte benefice din punctul de vedere al sănătății, al păcii, și prosperitatii familiei. Puteți începe noi relații în acest moment. Relatia cu partenerul de viata va merge bine, cu excepția unui conflict dur la mijlocul lunii.

Horoscop de ieri

Traiectoria zilei de ieri se poate confrunta cu probleme astazi. Acest conflict ar putea crea tensiuni care vor fi greu de rezolvat. Emotiile te pot insela, asa ca nu incerca sa te retragi de la curs. Incerca sa iti pastrezi sentimentele intemeiate pentru a trece peste.

Horoscop Leu 24.07.2019

leu

Horoscop zilnic

Marti, 23 Iulie 2019
Istoric Leu
 • Horoscop Leu 23.07.2019
  S-ar putea sa simti ca ai venit astazi in lumina. O greutate a fost ridicata, dar exista inca o mare parte a dramei ...
 • Horoscop Leu 22.07.2019
  Traiectoria zilei de ieri se poate confrunta cu probleme astazi. Acest conflict ar putea crea tensiuni care vor fi ...
 • Horoscop Leu 21.07.2019
  Problemele se pot deveni mai grele decat ti-ar placea azi. Treaba ta este de a infuza niste lejeritate si umor in ...
 • Horoscop Leu 20.07.2019
  Astazi ar putea fi o zi dificila pentru tine. In mod instinctiv, vei dori sa scapi de aceasta situatie si sa iti ...
 • Horoscop Leu 19.07.2019
  Astazi te-ai simti deosebit de creativ si inspirat din punct de vedere intelectual. Ai putea discuta despre ideile ...
 • Horoscop Leu 18.07.2019
  Astazi iti poate fi destul de greu. Se pare ca tot ceea ce faci nu se potriveste cu nimic? Incerci sa fii cineva pe ...


horoscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului