Horoscop pesti Horoscop Pesti 24.04.2019

Se pare ca vei avea parte de o zi destul de incordata, care iti poate aduce o anumita stare de confuzie, stres si impulsivitate, mai ales in ceea ce priveste relatiile de colaborare, parteneriatele sau asocierile. Ti-e clar ca nu prea mai poti sa te complaci in anumite contexte sociale, chiar daca inca nu stii ce e de facut.

 • Horoscop Dragoste pesti Dragoste
  5.0 rating
 • Horoscop bani pesti Bani
  1.0 rating
 • Horoscop Dragoste pesti Sanatate
  3.0 rating
Horoscop săptămânal Pesti 15 – 21 aprilie 2019

Ai parte de o experiență plăcută pe plan sentimental, cu o persoană pe care ușor, ușor începi să o consideri perfecta. O ieșire și câteva momente intime te va face să primești toate confirmările de care mai aveai încă nevoie.

La bunăstarea financiară, devii din ce în ce mai tentat să te compare cu alte persoane din mediul tău, lucru care nu se recomandă sub nici o formă. Cel mai bine este să fii tu însuți și să te muțumești cu ce ai și ce ești. Nimic nu e mai valoros decât ceea ce știi și ai dobândit ca experiență în timp. Nu numărul cifrelor este important, ci starea de împăcare cu tine, pentru că, dacă vei alerga după conturi mai potente vei uita cine ești cu adevarat. Tu ești cu mult mai mult decât mașina pe care o conduci sau funcția pe care o deții, așa că nu trebuie să ceri sau să te lupți să fii acceptat în alte medii.

Planurile pe care ești acum implicat se pare că se prelungesc, iar rezultatele se deplasează și ele mai departe în timp, dar asta nu e o sursă de îngrijorare, pentru că rezultatele se vor întoarce la momentul potrivit tot la tine.

Horoscop Pești luna aprilie

              Ai tot ce îți trebuie, aparent banii și succesul s-au cazat la tine pentru o perioadă, dar… ce însemnă toate astea dacă nu ai cu cine să le împarți? Și dacă le împarți, ce farmec ar avea dcaă nu există și iubire? Acestea sunt imtrebările care te urmaresc luna asta.

La muncă ai avut perioade în care inovația și noutatea te-au pus pe cele mai înalte podiumuri, ai gustat din plin din roadele muncii tale, lucru care de multe ori te-a abătut puțin de la calea de urmat. De aceea, acum ai posibilitatea să revizuiești din interior perspectivele viitoare înainte de a fi lansate și implementate. Dacă vei descoperi că mai este ceva de corectat, fă-o acum.

După 20 aprilie una din realiatțile vieții tale poate să ajungă la punctul culminant. Fie că e vorba de căsnicie, relație, probleme finaciare, ai un singur adevăr care te poate ghida corect – pentru orice usă care se închide se va deschide o alta. Nu ai de ce să te îngrijorezi și nici să devii mai preocupat, doar fii sincer cu tine însuți și vei trece ușor peste orice obstacol.

Horoscop de ieri

In aceasta zi vei fi foarte agitat. Ai de finalizat mai multe proiecte pe care le-ai tot amanat in ultima vreme. Sarcinile de acasa si cele de la locul de munca se pare ca iti vor ocupa toata ziua. Poate ar fi mai bine sa fii mai calm pentru a putea sa te organizezi si sa iti faci putin timp si pentru persoanele dragi. Seara ar fi bine sa o petreci in compania prietenilor pentru a te putea relaxa.

Horoscop Pesti 24.04.2019

pesti

Horoscop zilnic

Miercuri, 24 Aprilie 2019
Istoric Pesti
 • Horoscop Pesti 24.04.2019
  Se pare ca vei avea parte de o zi destul de incordata, care iti poate aduce o anumita stare de confuzie, stres si ...
 • Horoscop Pesti 23.04.2019
  In aceasta zi vei fi foarte agitat. Ai de finalizat mai multe proiecte pe care le-ai tot amanat in ultima vreme. ...
 • Horoscop Pesti 22.04.2019
  Din cauza starii tale de irascibilitate din aceasta zi, risti sa faci unele alegeri destul de gresite. Ar fi bine ...
 • Horoscop Pesti 21.04.2019
  Daca participi la o intrunire in seara asta, fa ceva frivol pentru restul zilei. In caz contrar, pana diseara, vei ...
 • horoscop Pesti 20.04.2019
  Intuitia ta te poate ghida intr-o directie ce pare contrara cu ceea ce iti spune logica si practicitatea. Asta ...
 • Horoscop Pesti 19.04.2019
  In aceasta zi vei avea parte de tot felul de schimbari si surprize. Poti primi informatii de la un partener de ...


horoscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului