Horoscop pesti Horoscop Pesti 13.08.2020

Un prieten care locuieste departe ar putea sa te sune sau sa iti trimita un e-mail astazi. Este posibil ca prietenul tau sa planuiasca sa iti viziteze zona si doreste sa ti se alature intr-un nou proiect. Acest lucru ar trebui sa te faca foarte fericit, desi la inceput este posibil sa iti faci griji ca responsabilitatile de la serviciu sau alte situatii din lumea actuala vor interfera. Speri ca poti gasi o modalitate de a face totul sa functioneze. Noteaza data sosirii prietenului tau in calendar si astepta-l cu nerabdare.

 • Horoscop Dragoste pesti Dragoste
  4.0 rating
 • Horoscop bani pesti Bani
  2.0 rating
 • Horoscop Dragoste pesti Sanatate
  5.0 rating
Horoscop saptamanal Pesti 03-09 august 2020

Treci cu bine de perioada de izolare autoimpusă și acum eşti foarte înclinat să pui accentul pe viaţa socială. Vrei să ai alături de tine oameni cât mai mulţi fără să îţi pui problema dacă sunt de bună credinţă sau nu, iar pe termen lung acest lucru te va costa destul de mult. Evită persoanele din anturaj care nu au o viziune foarte clară asupra viitorului, căci eşti destul de uşor influenţabil, mai ales spre mijlocul săptămânii.

La muncă socializarea este benefică dacă nu ai urechi pentru pesimiști. Foarte mulți vor să semene îndoială în sufletul tău pentru a profita de o posibilă șovăială a ta și a căpăta poziții mai favorabile decât tine.

Horoscop Pesti luna august 2020

Aceată lună pentru pești va fi plină de încercări , lucrurile vor oscila brusc, de la un avânt în sus , peștii pot cădea brusc . Daca ar fi descrisa printr-un cuvant ar fi: instabilitate. În această perioadă nu luați decizii pripite , ganditi-le bine și verificați tot . La fel și pe partea financiară, nu faceți imprumuturi , si nici investitii , posibil sa pierdeti sume majore .
Instabilitatea vine din interior , peștii simt că nimeni nu îi înțeleg , că nimeni nu le este aproape și toți îi critică, chiar și rudele .
Nativii ar trebui să privească lucrurile din alt unghi , și să nu reacționeze la criticile altora, ele nu neaparat sunt constructive , odată ce peștii vor învata să-și controloze emoțiile și să se consume pentru lucruri cu adevarat importante , atunci vor recapata stabilitatea .
În schimb viața personală merge bine, peștii primesc atenția dorită și în momentele dificile gasesc susținere din partea partenerului său . Deși luna aceatsa vor fi nervoși și foarte agitați , partenerii lor vor avea suficientă răbdare să îi asculte iar în unele momente chiar să-i suporte .

Horoscop de ieri

Un mic eveniment social te-ar putea pune in legatura cu cateva persoane noi si interesante. S-ar putea sa te intalnesti cu un vechi prieten pe care nu l-ai mai vazut de mult timp. In cazul in care nu esti implicat intr-o relatie, o persoana noua si atractiva ti-ar putea iesi in cale. Aceasta zi promite a fi una destul de interesanta si stimulanta. Nu te mira daca ti se dechid noi usi pentru un viitor mai bun.

Horoscop Pesti 13.08.2020

pesti

Horoscop zilnic

Joi, 13 August 2020
Istoric Pesti
 • Horoscop Pesti 13.08.2020
  Un prieten care locuieste departe ar putea sa te sune sau sa iti trimita un e-mail astazi. Este posibil ca ...
 • Horoscop Pesti 12.08.2020
  Un mic eveniment social te-ar putea pune in legatura cu cateva persoane noi si interesante. S-ar putea sa te ...
 • Horoscop Pesti 11.08.2020
  Poate exista unele tensiuni in aer iar oboseala din ultimele zile incepe sa isi puna amprenta asupra ta. Este ...
 • Horoscop Pesti 10.08.2020
  Un grup cu care esti afiliat poate fi desfiintat temporar de certurile dintre membrii sai. Cel mai bine este sa nu ...
 • Horoscop Pesti 09.08.2020
  Ziua de azi poate fi dificila. S-ar putea sa primesti un telefon care sa iti aduca vesti disconcertante si este ...
 • Horoscop Pesti 08.08.2020
  Astazi esti gata de anumite riscuri, dar trebuie sa fii rational oricat te-ar tenta ideea unui castig rapid, ...


horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului