Horoscop pesti Horoscop Pesti 09.07.2020

Mentine ridicat scutul psihic astazi, pentru ca vei avea nevoie de el. Comentariile oamenilor pot parea dure, chiar daca sunt pozitive. Cea mai buna aparare impotriva tonului critic al zilei este sa folosesti criticile altor persoane cat de constructiv poti pentru a construi o baza mai puternica din care sa lucrezi. Proceseaza aceasta energie intr-un cadru pozitiv al mintii si foloseste-o pentru a finaliza lucrurile.

 • Horoscop Dragoste pesti Dragoste
  2.0 rating
 • Horoscop bani pesti Bani
  4.0 rating
 • Horoscop Dragoste pesti Sanatate
  5.0 rating
Horoscop saptamanal Pesti 01 iunie – 07 iunie 2020

Este o săptămână unică din punct de vedere profesional. Ai niște ocazii care nu se vor mai repeta și ar fi bine să profiți de ele pentru că dacă tu nu o faci cu siguranță o va face un coleg de birou ce urmărește de multă vreme promovarea. Ai noroc la capitolul finanțe pentru că se anunță un câștig neașteptat din activități conexe locului de muncă. Poate fi vorba despre un hobby care îți aduce pentru prima oară venit.
Se îmbunătățesc relațiile cu membrii mai în vârstă din familie și acest lucru va aduce o mai bună comunicare. Lași deoparte resentimentele de până acum, la fel cum ești dispus să povestești unele lucruri despre tine pentru a lega într-un fel sau altul relațiile cu cei din jur. Te bucuri de apreciere și liniște alături de cei dragi, mai ales în weekend când propui o activitate de pentru întreaga familie.

Horoscop Pesti luna iulie 2020

Va fi o luna minunată care îi va conduce pe nativii zodiei Pești la dezvoltarea sentimentelor, a castigarilor de bani dar și a recunoașterii eforturilor depuse, prin urmare vor putea reliza toate activitățile planificate pe o perioada lungă de timp.
Atenție însă la cheltuielile prea mari, nu este un moment bun pentru cumparaturi. Daca nu aveți in vedere acest lucru te poti confrunta cu probleme financiare. Atunci când aveți probleme financiare nu evitați să apelați la o persoana de încredere. Când vine vorba de sfera afectivă, dacă sunteți singuri puteți atrage atenția unei persoane cu care vei avea subiecte comune de discuție.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa te confrunti cu o opozitie puternica astazi de la cineva care se pare ca ar vrea sa isi croiasca direct in inima ta . In realitate, acesta este un mesaj care iti aminteste sa te gandesti la lucruri in termeni colectivi. Fii constient de o perspectiva mai mare in care vezi mai mult decat partea ta de problema. Discuta cu oamenii de incredere inainte de a lua orice decizie majora.

Horoscop Pesti 09.07.2020

pesti

Horoscop zilnic

Miercuri, 08 Iulie 2020
Istoric Pesti
 • Horoscop Pesti 08.07.2020
  Mentine ridicat scutul psihic astazi, pentru ca vei avea nevoie de el. Comentariile oamenilor pot parea dure, chiar ...
 • Horoscop Pesti 07.07.2020
  S-ar putea sa te confrunti cu o opozitie puternica astazi de la cineva care se pare ca ar vrea sa isi croiasca ...
 • Horoscop Pesti 06.07.2020
  Esti intr-un punct culminant dramatic in ciclul tau emotional lunar de azi si este posibil sa erupi ca un vulcan. ...
 • Horoscop Pesti 05.07.2020
  In decursul acestei zile vei avea de analizat mai multe sarcini pe care le-ai amanat. Se pare ca astazi nu mai ai ...
 • Horoscop Pesti 04.07.2020
  Inceteaza sa fii un facilitator pentru cineva de care iti pasa profund. S-ar putea sa il ajuti sa continue un ...
 • Horoscop Pesti 03.07.2020
  Brusc, lucrurile par a fi mai clare pentru tine in aceasta zi. Drama creste si nu esti sigur daca iti amintesti ...


horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului