Horoscop rac Horoscop Rac 26.02.2020

Ai tendinta sa fii foarte intuitiv, dar astazi canalul tau catre cealalta parte ar putea parea a fi total blocat. Nu poti simti ceea ce simt altii, iar oracole nu mai au sens. Poate incerci sa te bazezi pe intuitie, dar nici asta nu va functiona. Nu crede ca aceasta este o situatie permanenta. Bioritmurile tale mentale sunt scazute dar trebui sa revii la normal in cateva zile.

 • Horoscop Dragoste rac Dragoste
  3.0 rating
 • Horoscop bani rac Bani
  5.0 rating
 • Horoscop Dragoste rac Sanatate
  4.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 24 februarie – 01 martie 2020

Prietenii tai pot fi un sprijin mare pentru tine in aceasta saptamana care se anunta suficient de stresanta. Vei avea tendinta de a spune ”da” atunci cand ar trebui sa spui “nu”, ceea ce nu te caracterizeaza. Gandeste-te sa-ti reorganizezi prioritatile pentru a depasi aceasta perioada.
In a doua parte a saptamanii vei descoperi de ce ai nevoie pentru a merge mai departe in activitatile pe care trebuie sa le faci. Chiar daca lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori incearca sa zambesti si sa-ti amintesti ca optimismul ajuta mai mult decat orice altceva.

Horoscop Rac luna februarie 2020

Te poti simti incordat in ceea ce priveste finantele, deoarece perspectivele monetare par nefavorabile in faza initiala a acestei luni. Aceasta situatie te poate forta sa devii suficient de rezonabil si de calculat pentru a cheltui cu precautie. Inceteaza sa te descurci altfel! S-ar putea sa fii dator si te vei confrunta cu obstacole in procesul de recuperare. Prima saptamana a acestei luni este perfecta pentru a plasa resurse pe pietele de actiuni si imobiliare. Daca intentionezi sa cumperi o proprietate, in acest caz visele tale s-ar putea transforma in realitate. De asemenea, poti cumpara un vehicul nou in aceasta luna. In cazul in care intentionezi sa primesti o asistenta financiara, acesta este momentul perfect pentru a opta pentru un imprumut bancar. Banca ta te va ajuta sa primesti un imprumut din valoarea dorita. Ultimele zile ale lunii februarie 2020 se vor dovedi a fi castigatoare, deoarece nativii Rac vor obtine o multime de resurse in aceasta perioada. Statutul tau financiar se va imbunatati si vei avea puterea de a iti indeplini cele mai multe dorinte.

Horoscop de ieri

Astazi te poti aseza la computer doar un minut pentru a cauta ceva pe Internet si ajungi sa petreci cea mai mare parte a dupa-amiezii incantat de ceea ce citesti. Ai putea foarte bine sa iti iei si cateva informatii despre oculte si misticism. Te-a fascinat intotdeauna si acum ca ai inceput sa inveti, nu vrei sa te opresti. Poate te-ai putea inscrie la un atelier si te-ai putea amesteca cu altii care au un interes similar.

Horoscop Rac 26.02.2020

rac

Horoscop zilnic

Miercuri, 26 Februarie 2020
Istoric Rac
 • Horoscop Rac 26.02.2020
  Ai tendinta sa fii foarte intuitiv, dar astazi canalul tau catre cealalta parte ar putea parea a fi total blocat. ...
 • Horoscop Rac 25.02.2020
  Astazi te poti aseza la computer doar un minut pentru a cauta ceva pe Internet si ajungi sa petreci cea mai mare ...
 • Horoscop Rac 24.02.2020
  Astazi izbucnesc numeroase conflicte cu partenerul de viata din cauza viziunilor de viitor diferite. Nu reusesti sa ...
 • Horoscop Rac 23.02.2020
  Prosperitatea financiara este chiar la colt, in special cu abilitatile tale de gestionare a banilor dobandite ...
 • Horoscop Rac 22.02.2020
  Prea mult exercitiu mental sau fizic te-ar putea face sa te simti azi un pic epuizat. Ai putea fi considerabil mai ...
 • Horoscop Rac 21.02.2020
  O problema emotionala cu un membru al familiei te-ar putea face sa iti doresti sa fugi si sa te ascunzi. Nu combate ...


horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului