Horoscop rac Horoscop Rac 25.04.2019

O anumita problema neasteptata din jurul casei tale te va forta astazi intr-un act de jonglerie destul de gratios. Aceasta este doar o realiniere necesara, asta-i tot. Gandeste-te la asta ca la o programare chiropractica pentru coloana organizatiei tale. O intorsatura rapida va pune lucrurile intr-o pozitie mai eficienta si mai placuta. Incearca sa lasi programul tau cat mai deschis posibil.

 • Horoscop Dragoste rac Dragoste
  1.0 rating
 • Horoscop bani rac Bani
  2.0 rating
 • Horoscop Dragoste rac Sanatate
  4.0 rating
Horoscop săptămânal Rac 15 – 21 aprilie 2019

              Trebuie să mai cobori puțin din filmul frumos al vacanței pe care care ți-o proiectezi de ceva timp. Nu e rău că visezi, poate să te motiveze, dar nu uita de sarcinile zilnice immediate pe care trebuie să le duci la bun sfârșit. Dacă vrei să te linștești puțin, mai bine fă o rezervare și apoi revino cu picioarele pe pamât.

              E foarte posibil ca una din marile descoperiri de săptămâna asta să nu te încânte prea mult, pentru că vei vedea că e cineva care îți stă în cale. Asta e ce crezi și simți tu, pentru că ei cred că doar vor să prevină ca ceva rău să ți se întâple. Oricare ar fi situația, are o singură ieșire – comunicarea și abordarea direct a subiectului sensibil.

Cu toate acestea, te apropii din ce în ce mai mult de o perioadă de asimilare foarte bună pentru tine și pentru viitorul pe care ți-l propui. E momentul să deschizi ochii mari și să începi să cauți printre oportunitățile pe care le găsești, soluții de a-ți îmbogăți cunoștințele și noi idealuri de atins.

Horoscop Rac luna aprilie

Luna aprilie este cea mai bună din punct de vedere profesional, pentru tine. Dacă ai propuneri, proiecte proprii sau planuri de urmat, trebuie doar să le faci cunoscute și să te implici, pentru că succesul e garantat oricum. Asta chiar dacă unii din preajmă vor spune că idealurile tale sunt pure utopii, se înșală. Nu te lăsa înfluențat de alții, poate nu pricep la fel de bine ceea ce vrei să le expici, dar nici nu e cazul să iși bați capul ca să îi convingi, tu doar continuă să crezi în tine și nu uita să fii recunoscător celor ce îți stau alături.

Nu e ușor să arați tuturor că ești un mic vizionar, poate stârni inters, și invidie sau neînțelegere, în egală măsură. Cu toate acestea, creativitatea și imaginația ta nu dau greș, și dacă le combini cu respect și profesionalism vei ajunge foarte probabil să inspiri și pe alții. Aceștia din urmă vor fi și cei care te vor sprijini și îți vor sta alături pentru proiectele viitoare.

În ultima săptămână a lunii te vei deschide foarte mult către mediul familial și relațiile cultivate aici. E momentul să culegi ceva roade și din acest pom. Nu te lasă tulburat de așa zisele dezechilibre emoționale sau financiare, tu ai avut mereu ultimul cuânt de zis, și ai zis bine. Ai toate șansele reale să îți reglezi starea pe un ton pozitiv și să-i molipsești și pe cei din jurul tău. Caută doar în interior și vei descoperi că nu e imposibil să te bucuri atunci când nue nici un motiv expres de bucurie. Ai puterea să faci un joc de echilibru între bunastarea profesională și preocupările de acasă.

Horoscop de ieri

In cazul in care in ultimele zile te-ai framantat incercand sa gasesti anumite raspunsuri si solutii, astazi sunt sanse sa apara anumite informatii si date necesare pentru intregirea tabloului. Acestea te vor ajuta sa faci alegerile potrivite in privinta unor schimbari legate de anturaj, proiecte si aspiratii. Pe de alta parte, gasesti sprijin, intelegere si inspiratie din plin la persoanele din jurul tau.

Horoscop Rac 25.04.2019

rac

Horoscop zilnic

Joi, 25 Aprilie 2019
Istoric Rac
 • Horoscop Rac 25.04.2019
  O anumita problema neasteptata din jurul casei tale te va forta astazi intr-un act de jonglerie destul de gratios. ...
 • Horoscop Rac 24.04.2019
  In cazul in care in ultimele zile te-ai framantat incercand sa gasesti anumite raspunsuri si solutii, astazi sunt ...
 • Horoscop Rac 23.04.2019
  Pot sa existe mesaje subtile in cuvintele oamenilor astazi pe care trebuie sa le asculti. Alti oameni ar putea ...
 • Horoscop Rac 22.04.2019
  Astazi vei fi invitat de cativa prieteni apropiati sa faci cumparaturile alaturi de ei. Datorita glumelor unui ...
 • Horoscop Rac 21.04.2019
  Dorinta de a face o achizitie mare te poate tenta sa-ti golesti cardurile de credit si sa faci curat printre ...
 • Horoscop Rac 20.04.2019
  Un membru al familiei poate fi absent in aceasta zi fara a avea o explicatie. Acest lucru ar putea ingrijora pe ...


horoscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului