Horoscop rac Horoscop Rac 19.08.2019

Eul tau este puternic astazi si ai o vointa puternica. Acesta este un moment bun pentru a pune in aplicare planul tau de dominatie mondiala. Asigura-te ca iti canalizezi emotiile puternice in pietele de desfacere pozitive. Creeaza mai degraba decat sa distrugi. Energia care nu este folosita intr-un mod pozitiv se va manifesta ca accidente sau ostilitate fata de oameni care nu o merita.

 • Horoscop Dragoste rac Dragoste
  4.0 rating
 • Horoscop bani rac Bani
  5.0 rating
 • Horoscop Dragoste rac Sanatate
  3.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 19 -25 august 2019

Călătoria ta din această săptămână include câteva lovituri și vânătăi în viața romantică și socială. Problemele legate de datorii, impozite, asigurare, mostenire, sau imprumuturi pot fi sursa problemelor.
Este timpul să săpați adânc în voi, astfel încât să puteți fi cât mai sincer posibil în cadrul relațiilor importante. Vorbeste din inimă și nu permite ego-ului tău, care nu dorește decât să arate bine, să-ți ia cuvintele ostatice.

Horoscop Rac luna august 2019

E o lună foarte bună, o lună în care vei simți cum stima de sine și încrederea capătă proporțiile satisfăcătoare pe care le așteptai, mai mult, chiar și din punct de vedere profesional și financiar, această lună vine cu surprise plăcute.
Să nu uiți că vei fi din ce în ce mai tentant pentru cei din jur, dar să nu te mândrești prea mult pentru că vei risca să nu mai fii tu, principalul motiv al bunei înțelegeri. Tot ce trebuie să faci este să rămâi tu însuți în tot cee ace faci și în tot cee ace afirmi, nu inventa și nu presupune nimic, nu e recomandat, ataât timp cât așa cum ești este deajuns.
Trebuie să cauți un pic de timp pentru o analiză retrograde, o analiză prin care să reușești să scoți la lumină tot ce până acum era depozitat și lăsat la uitare. Un astfel de bagaj nu te ajută și nu aduce nimic bun, scapă de presiunile din trecut și o să descpperi că acum e momentul ideal să o faci.
E momentul ideal să plantezi noi seminte în planul vieții tale, să dai șansă acelor idei și obiective care le țineai doar în tine până acum. Nu e nimic ce să nu poți îndeplini, doar trebuie să alegi momentul oportun să le declanșezi.

Horoscop de ieri

Astazi vei realiza ca nu poti face bani stand si nefacand nimic. Se pare ca acesta este un concept naiv. Cu toate acestea, ar fi indicat sa incerci sa lucrezi din greu pentru a iti putea atinge obiectivele. Exista posibilitatea sa te gandesti la un nou loc de munca. Daca este asa, nu mai sta pe ganduri. Ideile si planurile tale se vor dovedi a fi de succes pentru noua companie.

Horoscop Rac 19.08.2019

rac

Horoscop zilnic

Luni, 19 August 2019
Istoric Rac
 • Horoscop Rac 19.08.2019
  Eul tau este puternic astazi si ai o vointa puternica. Acesta este un moment bun pentru a pune in aplicare planul ...
 • Horoscop Rac 18.08.2019
  Astazi vei realiza ca nu poti face bani stand si nefacand nimic. Se pare ca acesta este un concept naiv. Cu toate ...
 • Horoscop Rac 17.08.2019
  Cere ce ai nevoie si vei obtine. Nu astepta recompense. Aceasta este una dintre acele zile in care actiunile ...
 • Horoscop Rac 16.08.2019
  Culege-ti informatiile rapid astazi. Cineva trebuie sa iti explice ceva doar o data pentru ca tu sa intelegi ...
 • Horoscop Rac 15.08.2019
  Aminteste-ti ca este nevoie de energie pentru a reprima si pentru a iti imbogati sentimentele. Fara sa-ti dai ...
 • Horoscop Rac 14.08.2019
  Nu vrei sa te dai inapoi. Focul arde fierbinte in tine. Utilizeaza aceasta putere cu intelepciune. Incearca sa nu o ...


horoscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului