Horoscop sagetator Horoscop Sagetator 08.04.2020

Astazi ai putea primi o pauza norocoasa de un anumit fel care poate aduce bani in plus in calea ta. Dezavantajul este ca s-ar putea sa fii nevoit sa lucrezi mai multe ore in plus. Norocul tau ar putea cauza probleme temporare in viata personala. Ceilalti si membrii tai ai familiei ar putea fi nemultumiti. Situatia poate fi incomoda acum, dar toata lumea va fi mai bine pe termen lung.

 • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
  2.0 rating
 • Horoscop bani sagetator Bani
  4.0 rating
 • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
  1.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 06 – 12 aprilie 2020

Viața în cuplu este o mare piatră de încercare pentru cei născuți sub semnul Săgetătorului. Reușesc destul de ușor să facă tot felul de cuceriri, dar o relație stabilă nu este favorizată momentan. Nu îi mulțumește mai nimic pe plan sentimental și de aceea indiferent de câte opțiuni au, nici una nu se concretizează în această săptămână.

În schimb se concretizează o promisiune făcută de un prieten care cu ceva timp în urmă promitea că va face tot ce este omenește posibil pentru a te ajuta să găsești un loc de muncă conform cu pregătirea celor din Săgetător. În această săptămână vin răspunsurile mult așteptate legate de o posibilă moștenire sau cel puțin de o serie de bunuri care le revin.

Horoscop Sagetator luna aprilie 2020

Cu siguranță săgetatorii își vor aminti de această lună. Se referă în principal la câștiguri finaciare de care nu vă puteți plânge, însă tot va nemulțumește. Bazați-vă pe propriile forțe și pe abilitățile voastre, acestea vă pot conduce spre fericire, aveți tendința de a vă lua prea multe angajamente iar aceasta nu este cea mai bună variantă. Încearcă să relaționezi cu persoane care au situații asemanatoare cu ale tale,aceastea te-ar putea ajuta cu anumite soluții la care nici nu te-ai gândit.
Atat prestigiul tău cât și poziția socială va crește luna aceasta, daca oferi totul atunci ai șansa de a avea succes, aduți aminte că jumatățile de masură nu sunt indicate.
O persoană din trecut care te-a ajutat cu sfaturi întotdeauana, va avea nevoie de ajutorul tau. Nu o refuza, nu uita binele se întoarce oricui și niciodată nu știi când vei avea nevoie de ajutor.

Horoscop de ieri

Ca si compatriotii tai, ceva se apropie de lipsa de incredere pe care o ai in tine. Ai ezitat sa stai in centrul atentiei de ceva vreme iar acum, simti ca nu esti destul de pregatit. Ei bine, nu mai exista scuze! Gata sau nu, va trebui sa inaintezi. Singurul lucru pe care risti sa-l pierzi este mandria ta, iar acesta, este cel mai rezistent atu.

Horoscop Sagetator 08.04.2020

sagetator

Horoscop zilnic

Marti, 07 Aprilie 2020
Istoric Sagetator
 • Horoscop Sagetator 07.04.2020
  Astazi ai putea primi o pauza norocoasa de un anumit fel care poate aduce bani in plus in calea ta. Dezavantajul ...
 • Horoscop Sagetator 06.04.2020
  Ca si compatriotii tai, ceva se apropie de lipsa de incredere pe care o ai in tine. Ai ezitat sa stai in centrul ...
 • Horoscop Sagetator 05.04.2020
  Aceasta este o zi in care trebuie sa te gandesti la viata ta privata. Astepta-te sa fii deosebit de sensibil la ...
 • Horoscop Sagetator 04.04.2020
  Desi in general iti place sa tii ambele picioare pe pamant si sa procedezi intr-o maniera stabila si organizata, ...
 • Horoscop Sagetator 03.04.2020
  Ai putea ezita sa iei initiativa astazi. In schimb, preferi sa astepti si sa vezi cum decurg lucrurile inainte de a ...
 • Horoscop Sagetator 02.04.2020
  Gandirea ta este solida si clara astazi, dar alti oameni ti-ar putea contesta puterea mentala. Nu-i lasa pe altii ...


horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului