Horoscop sagetator Horoscop Sagetator 23.09.2019

Este posibil sa fi avut un vis foarte ciudat si oarecum tulburator despre un prieten si s-ar putea sa te trezesti intr-o stare nelinistita. Scrie-ti visul daca poti. Acest lucru ar putea elimina unele dintre emotiile implicate si arunca putina lumina asupra a ceea ce te-a determinat sa ai visul. Nu-ti face griji!

 • Horoscop Dragoste sagetator Dragoste
  2.0 rating
 • Horoscop bani sagetator Bani
  4.0 rating
 • Horoscop Dragoste sagetator Sanatate
  3.0 rating
Horoscop saptamanal Sagetator 16 – 22 septembrie 2019

In aceasta saptamana vor aparea schimbari financiare si neintelegeri familiale din cauza unor probleme vechi. Este obligatoriu sa analizezi metodele de imbunatatire a bugetului si sa iei decizii legate de cheltuielile pe care le ai cu casa. Nu trebuie sa te ingrijorezi deoarece aceasta este doar o stare temporara. Spre sfarsitul saptamnii apar invitatii romantice si sociale care iti vor ocupa o mare parte din timp. Se vor lega noi prietenii si daca nu erai inca indragostit acum ai toate sansele sa devii!

Horoscop Sagetator luna septembrie 2019

Ieșiți din relații care nu vă permit să explorați, să schimbați, să creșteți sau să vă conectați cu alții – veți dori să faceți o mulțime de lucruri în această lună și nu aveți nevoie de nimeni care să vă țină jos!
Cu toate acestea, veți simți o schimbare în comunicare pe măsură ce Jupiter își schimbă direcția și veți observa o schimbare în viața personală. Pot surveni surprize legate de bani, iar emoțiile neașteptate vor ieși la suprafață. Soarele face legătura cu Uranus , creând o energie puternică pentru independență, inclusiv libertatea față de trecutul tău sau problemele încărcate emoțional care te cam oboseau. c Te gândești adânc la ceea ce îți dorești pentru viitorul tău. Acesta este și un moment minunat pentru a te organiza în jurul unei cauze politice sau sociale de care te pasionează. O schimbare neașteptată în programul tău aduce explozia de creativitate, distracție și schimbare de ritm. Influenta lui Uranus, aduce la sfarsitul lunii oportunități uimitoare care îți oferă cu adevărat șansa de a arăta lumii cine ești.

Horoscop de ieri

Ar trebui sa iei o decizie astazi care necesita logica si practica. S-ar putea sa descoperi ca sentimentele tale ies la iveala. Nu te lupta. Uneori, este mai bine sa faci un pas inapoi si sa discerni de ce emotiile tale interfereaza. Exista un factor ascuns pe care sa nu-l iei in considerare? Cunosti toate faptele? Ia in considerare toate situatiile inainte de a face ceva.

Horoscop Sagetator 23.09.2019

sagetator

Horoscop zilnic

Duminica, 22 Septembrie 2019
Istoric Sagetator
 • Horoscop Sagetator 22.09.2019
  Este posibil sa fi avut un vis foarte ciudat si oarecum tulburator despre un prieten si s-ar putea sa te trezesti ...
 • Horoscop Sagetator 21.09.2019
  Ar trebui sa iei o decizie astazi care necesita logica si practica. S-ar putea sa descoperi ca sentimentele tale ...
 • Horoscop Sagetator 20.09.2019
  Niciodata nu ai aratat mai bine. Partenerul tau te observa si iti arata mai multa afectiune si poate chiar cu un ...
 • Horoscop Sagetator 19.09.2019
  Doresti sa ai informatii despre un anumit subiect si vei merge pana in panzele albe pentru a le obtine. Inainte de ...
 • Horoscop Sagetator 18.09.2019
  O cearta minora sau despartire ar putea avea loc cu un partener de dragoste, probabil despre ceva care pare banal. ...
 • Horoscop Sagetator 17.09.2019
  Exista o aroma usoara si inaltatoare a zilei, pe care ar trebui sa o blochezi si sa te faci responsabil. Vei ...


horoscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului