Horoscop scorpion Horoscop Scorpion 24.02.2019

Activitatile artistice sau cele care implica vindecarea sunt imbunatatite astazi. Orice incerci, va fi mai mult o parte din fiinta ta decat ar fi in alte vremuri. Iubirea, arta, activitatile psihice sau spirituale, toate ar trebui sa aiba un nou inteles pentru tine in acest moment. Aceasta conditie ar trebui sa dureze mult timp. Profita din plin de aceasta energie acum si abilitatile tale ar trebui sa continue sa creasca.

 • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
  3.0 rating
 • Horoscop bani scorpion Bani
  2.0 rating
 • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
  4.0 rating
Horoscop săptămânal Scorpion 18 februarie – 24 februarie 2019

Acest început de săptămână îți va aduce multe evenimente neașteptate, este departe cel mai activ început de săptămâna pe are l-ai avut. Ai senzația că e un pas pe care nu îl poți face, dar nu e deloc așa. Te vei descurca și vei reuși să răspunzi provocărilor, fie ele și nemaiîntâlnite.

Oricum, în acest fel vei avea posibilitatea să construiești relații noi cu persone cunoscute și necunoscute și vei avea rezultate mult mai solide. Acesta implică ceva mai mult timp și concentrare din partea ta, în detrimentul a ceea ce faceai în mod obișnit în timpul tău liber.

Sfârșitul de săptămână sună promițător din punc de vedere al romantismului. Ești pregătit să inviți pe cineva la o întâlnire? S-ar putea să fie cea mai bună ocazie pe care ai avut-o până acum.

Horoscop Scorpion luna februarie

La începutul lunii un sentiment de singurătate te bântuie. Nu simți căldura și afectivitatea pe care le aștepți de la cel care îți stă alături și chiar te întrebi de ce? Răspunsul la această întrebare nu e unul de căutat prea mult, pur și simplu, așa se întâmplă și, uneori, periode de acest fel ăți pot da puțin răgaz interior, să te asculți pe tine și inima ta. Poate e un moment de autocercetare care aduce mai mult a meditație sau consultarea conștiinței. Tot acum ai șansa să te eliberezi de griji și de zumzetul permanent al activităților cotidiene.

Nici la serviciu nu e prea optimistă atmosfera, cu toate că îți faci datoria și ai grijă să nu rămână nimic neîmplinit, nu ai parte de prea multă înțelegere. Se așteaptă de la tine o altfel de comunicare, poate unele vorbe îți sunt greșit înțelese și pot crea confuzii.  Dacă ai ceva de spus trebuie să începi să îți alegi cuvintele pentru a nu fi greșit înțeles și pentru a nu da naștere la discuții. Punctul tău de vedere e important dar fii atent cum îl exprimi ca să nu fie interpretat greșit. Când vei reuși să te abții, să taci când altii vociferează puternic, vei descoperi că nu mai esti oaia neagră sau portavocea nemulțumirilor din grup. Ar fi bine să te gândești că au și ceilalți dreptatea lor, deși tu nu o aprobi, și că prin rezultat vei dovedi ceea ce inițial voiai să susții.

Horoscop de ieri

Mintea ta a avut tendinta de a fi in nori in ultima vreme, dar acum trebuie sa iti renegi emotiile si sa realizezi ca actionezi brusc si pe plan fizic. Emotiile tale sunt stabile pentru moment, oferindu-ti sansa de a te retrage si de a evalua modul in care faci lucrurile. Asigura-te ca iti acorzi atentia pe care o meriti.

Horoscop Scorpion 24.02.2019

scorpion

Horoscop zilnic

Duminica, 24 Februarie 2019
Istoric Scorpion
 • Horoscop Scorpion 24.02.2019
  Activitatile artistice sau cele care implica vindecarea sunt imbunatatite astazi. Orice incerci, va fi mai mult o ...
 • Horoscop Scorpion 23.02.2019
  Mintea ta a avut tendinta de a fi in nori in ultima vreme, dar acum trebuie sa iti renegi emotiile si sa realizezi ...
 • Horoscop Scorpion 22.02.2019
  Unele discutii intense cu un prieten apropiat sau iubit ar putea dezvalui lucruri minunate despre relatia ta. Poate ...
 • Horoscop Scorpion 21.02.2019
  Un vizitator care are nevoie de putina simpatie te poate vizita astazi. Prietenul tau vrea probabil niste sfaturi ...
 • Horoscop Scorpion 20.02.2019
  Astazi este posibil sa fie nevoie sa ai grija de anumite activitati, dar s-ar putea dovedi a fi dificil din mai ...
 • Horoscop Scorpion 19.02.2019
  Cineva din anturajul tau poate avea o problema cu o persoana publica si ar putea intra in anumite complicatii. Te ...


horoscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului