Horoscop scorpion Horoscop Scorpion 06.07.2020

In aceasta zi ai putea simti nevoia sa iesi din cotidian si sa te duci cu mintea in zone neexplorate inca, din constiinta ta. Orice activitate care-ti starneste curiozitatea si te stimuleaza mental este binevenita. Simti nevoia sa primesti anumite raspunsuri, mesaje care sa te ghideze si surse de inspiratie noi. Provocarea zilei consta in a invata sa te detasezi de parerile dezaprobatoare ale celorlalti sau de propriile ganduri pesimiste.

 • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
  1.0 rating
 • Horoscop bani scorpion Bani
  5.0 rating
 • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
  3.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 01 iunie – 07 iunie 2020

Deși în mod normal anxietatea nu te caracterizează, această săptămână o începi destul de temător. Te temi că nu vei reuși să faci față unei situații destul de provocatoare la locul de muncă. Îți este teamă pentru imaginea ta și la fel de mult te temi să nu pierzi o șansă importantă de promovare pe care ai vânat-o de multă vreme. Din cauza fricii exagerate faci niște gesturi deloc diplomate chiar în fața superiorilor.
Pe plan relațional nu ai nici cea mai vagă idee ce dorești, deci îl tratezi destul de confuz pe partenerul de cuplu. Dacă nu ești implicat într-o relație, ai șanse să întâlnești pe cineva interesant, doar că nehotărârea și îngrijorarea excesivă se așează în drumul tău spre o relație romantică pe care o aștepți de multă vreme.

Horoscop Scorpion luna iulie 2020

Scorpionii demonstrează în aceasta lună tuturor calitatile de lider. Nimic nu vă va descuraja să dați înapoi de la planul stabilit, atenție însa nu aruncați vorbe în vânt și nu faceți promisiuni dacă nu sunteți sigur că le puteți îndeplini.
Relația sentimentală trece printr-o perioadă de criză, arătați că vă pasă mai mult de partener și făceți-l să simtă că sunteți întradevar sufletul pereche.
Talente ascunse ies la lumina nu pierdeți ocazia de a le valorifica la maxim. Este posibil ca în acest fel să se deschidă calea către o noua carieră de viitor.
Sistemul imunitar este cam slăbit, odihnește-te ori de câte ori ai ocazia și ia vitamine, nu ai vrea sa răcești sau să te simți slăbit. Evitați conflictele cu colegii de la seviciu, la urma urmei nu poți fii lider în tot.

Horoscop de ieri

Se poate parea ca nici o parte a patului nu este partea potrivita pentru a te trezi. Singura solutie cu care ai putea veni astazi este sa te intoarci la culcare. Concentreaza-te pe inima ta, deoarece incearca sa-ti spuna ca are nevoie de o anumita atentie. Emotiile pot fi destul de mari, asa ca fii atent la modul in care esti tratat de ceilalti.

Horoscop Scorpion 06.07.2020

scorpion

Horoscop zilnic

Luni, 06 Iulie 2020
Istoric Scorpion
 • Horoscop Scorpion 06.07.2020
  In aceasta zi ai putea simti nevoia sa iesi din cotidian si sa te duci cu mintea in zone neexplorate inca, din ...
 • Horoscop Scorpion 05.07.2020
  Se poate parea ca nici o parte a patului nu este partea potrivita pentru a te trezi. Singura solutie cu care ai ...
 • Horoscop Scorpion 04.07.2020
  In decursul acestei zile vei avea multe de facut spre nemultumirea partenerului de viata. Exista posibilitatea ca ...
 • Horoscop Scorpion 03.07.2020
  Numele jocului pentru tine astazi este actiunea. Aerul pare sa se limpezeasca si se simte de parca ti-ar fi ridicat ...
 • Horoscop Scorpion 02.07.2020
  Ai putea constata ca ceea ce a fost atat de usor si activ pana ieri te va bloca astazi. Ar putea parea de parca te ...
 • Horoscop Scorpion 01.07.2020
  Vei descoperi ca, cu cat incetinesti si adopti o atitudine grijulie, sensibila si receptiva, cu atat mai multe ...


horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului