Horoscop scorpion Horoscop Scorpion 25.04.2019

A lua anumite decizii astazi, nu inseamna ca iti pierzi discernamantul. O explicatie ar putea fi distrusa de neincredere, deci, de ce sa te indoiesti chiar acum? Trebuie sa arunci o privire buna in oglinda! Aminteste-ti ca nu te poti opri din ceea ce faci doar pentru ca ai facut una sau doua greseli. Poti sa analizezi rezultatul si sa il dezvolti.

 • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
  4.0 rating
 • Horoscop bani scorpion Bani
  2.0 rating
 • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
  5.0 rating
Horoscop săptămânal Scorpion 15 – 21 aprilie 2019

              Ești foarte aproape de împlinirea pe plan sentimental, fie că ești single sau într-o relație, zilele care urmează te vor pune intr-o lumină foarte bună pentru cel de lângă tine, lucru pe care îl vei revendica la maxim.

               La muncă, unele sarcini destul de precise îți dau bătăi de cap și te pun la o grea încercare. Nu e minic care să nu știi să îndeplinești, ci doar termenele de livrare și calitatea muncii trebuie să fie impecabile. Ai destule cunoștințe să duci la bun sfârșit orice sarcină din domeniul tău, așa că trebuie doar să te concentrezi și să stărui în desăvârșirea sarcinilor și vei avea bucurii deosebite. Chiar un câștig suplimentar substantial te așteaptă la final.

Ai mult noroc la bani în zilele ce urmează, pentru că dacă vei hotărâ să te descizi spre ceva extra, va fi o decizie înțeleaptă și pentru moment dar și pentru viitor. Dacă ai de mers la cumpărături pe weekend, o să ai parte de momente plăcute.

Horoscop Scorpion luna aprilie

              Între toate noutățile pe care le vei primi de la cursul actual al vieții, cea mai mare importanță o are noutatea dată de orientarea către un stil de viață mai sănătos. Aici este cea mai acută nevoie de schimbare, tu știi foarte bine de ce. Trebuie să alegi să te transformi în consumator și promotor al vieții sănătoase pe tremen nelimitat. Vei scăpa de obiceiurile nesănătoase și unele adicții, dar mai ales vei reuși să scapi de acele situații în care ajungeai frecvent să fii epuizat fizic sau emoțional. Dacă vei stărui vei fi vindecat.

O să ai șansa rară de a te redescoperi așa cum ești tu, nemascat de vreun interes a=sau sitiație trecătoare. Ai deja o marjă mare de libertate și nu mai trebuie decât să mai pui și mintea pe  aceleași acorduri și toate se vor desfășura în favoarea ta.

În a doua parte a lunii se pot alinia mai multe realități în fața ta, în așa fel încât vei descoperi un nou EU de care vei fi pe deplin satisfăcut. Poate și unele persoane din trecut se vor propia dinnou de tine cu un scop, de data asta, mult mai evident – împărtășiți aceleași valori de mici. Lasă la oparte așteptările standard și o să fii plăcut impresionat de ce va urma.

Horoscop de ieri

Inceputul acestei zile te imbie la vizionarea unei piese de teatru, la vizitarea locurilor incarcate de istorie si arta sau la dialoguri pe teme spirituale. Exista posibilitatea sa te gandesti la anumite calatorii in strainatate, insa ar fi bine sa ramana la nivel de ganduri deocamdata. O persoana draga ce se afla peste granitele tarii iti poate da anumite vesti contradictorii.

Horoscop Scorpion 25.04.2019

scorpion

Horoscop zilnic

Joi, 25 Aprilie 2019
Istoric Scorpion
 • Horoscop Scorpion 25.04.2019
  A lua anumite decizii astazi, nu inseamna ca iti pierzi discernamantul. O explicatie ar putea fi distrusa de ...
 • Horoscop Scorpion 24.04.2019
  Inceputul acestei zile te imbie la vizionarea unei piese de teatru, la vizitarea locurilor incarcate de istorie si ...
 • Horoscop Scorpion 23.04.2019
  Astazi vei fi destul de tensionat. La locul de munca risti sa ai anumite discutii in contradictoriu cu un coleg din ...
 • Horoscop Scorpion 22.04.2019
  Chiar daca ai mult de munca, astazi gandul tau zboara doar la distractie. Incerci sa te simti bine in orice ...
 • Horoscop Scorpion 21.04.2019
  De obicei nu te superi sa fii singur. De fapt, te bucuri de propria companie. In seara asta o sa-ti aduci aminte de ...
 • Horoscop Scorpion 20.04.2019
  Mesajele telepatice pe care le primesti de la un prieten sau o ruda ar putea parea confuze si gresite. Acest lucru ...


horoscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului