Horoscop taur Horoscop Taur 23.07.2019

S-ar putea sa ai parte astazi de o mare confuzie emotionala. Exista o dezbatere in interiorul tau, iar tie iti este greu sa decizi daca vrei sa fii practic sau fantezist. Privind spre altii pentru ajutor, poate adaugi ceva modificari doar la problema, deci ia sfatul altor persoane cu mare grija. Daca nimic nu pare clar, astepta sa treaca furtuna si continua atunci cand ai o mai buna manevra asupra vremii.

 • Horoscop Dragoste taur Dragoste
  2.0 rating
 • Horoscop bani taur Bani
  5.0 rating
 • Horoscop Dragoste taur Sanatate
  4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 15 – 21 iulie 2019

Trebuie să te concentrezi cel mai mult pe – tine. Da, pentru că te afli foarte aproape de un punc sensibil în care e posibil să cedezi puțin cu reacții ce pot fi regretabile în viitor. Nu ignora semnalele care se succed în crearea acestei stari de nervozitate, ele trebuie remarcate imediat și indepărtate din starea ta pentru a nu ajunge la limite nedorite. O soluție foarte bună ar fi să vorbești cu un prieten confident pentru un sfat și pentru o încurajare.
Este cu adevărat o perioadă destul de intense pentri tine și pot apărea destul de multe provocări, de data asta nu spre oportunități ci spre tentații ne potrivite, așa că să nu fii surprins dacă vei întâlni reacții antagonice la aceeasi persoană în interval destul de scurte de timp. Ești pus tare la încercare, nu ca ar vrea cineva anume, ci doar pentru că asta se apropie acum.
Toate aceste furtuni vor aduce totuși și ceva bun, vei reuși să descoperi în tine o latură foarte puternică și sofisticată de autocontrol și autodeterminare care îți va folosi și în situații din viitor.

Horoscop Taur luna iulie 2019

Nu este o lună foarte linistita în ceea ce privește dragostea și relația; este sugerat să eviți călătoriile care creează o distanță între tine și partenerul tău. Ar putea să apară o discuție minora în a doua parte a lunii. Unele persoane din familie, cum ar fi cumnatul, cumnata pot aprinde negativitatile intre tine și partenerul tau.
Luna va fi foarte fructuoasă în ceea ce privește banii. În această lună, venitul tau va fi folosit pentru diverse activitati, inclusiv călătoriile! Dacă esti o persoană care crede puternic în economii, este sugerat să iti schimbi perspectiva de gândire. Afacerile te vor ajuta să câștigi bani.
Această lună va avea urcușuri și coborâșuri în afacerea ta; există șanse ca afacerea să migreze. S-ar putea chiar să să te muți în străinătate pentru o afacere noua. În această lună, sănătatea ta va înflori și vei fi în spirite înalte. Persoanele în vârstă se simt probabil slabiti din cauza răcelii și tusei inofensive sezoniere, dar pe imaginea de ansamblu, pe frontul de sănătate, sunt bine pregătiti. Cei tineri se vor implica în activități precum sala de gimnastică, yoga, plimbări de dimineață, exerciții fizice etc. Numai persoanele care sunt afectate de migrene sau boli de piele trebuie să fie foarte atente cu corpul lor.

Horoscop de ieri

Un sfat bun pe care trebuie sa ti-l amintesti este sa fii atent la ceea ce spui despre alte persoane. Daca vorbesti despre cineva care nu este prezent, actioneaza ca el sau ea. Care este motivatia ta pentru a spune lucrurile pe care le spui? Este necesar sa vorbesti astfel? Un comentariu negativ despre cineva va avea rezonanta. Oamenii ar putea pierde increderea in tine.

Horoscop Taur 23.07.2019

taur

Horoscop zilnic

Marti, 23 Iulie 2019
Istoric Taur
 • Horoscop Taur 23.07.2019
  S-ar putea sa ai parte astazi de o mare confuzie emotionala. Exista o dezbatere in interiorul tau, iar tie iti este ...
 • Horoscop Taur 22.07.2019
  Un sfat bun pe care trebuie sa ti-l amintesti este sa fii atent la ceea ce spui despre alte persoane. Daca vorbesti ...
 • Horoscop Taur 21.07.2019
  Astazi este ziua ta sa stralucesti, deci ofera tot ce poti. Asigura-te ca obtii creditul pe care il meriti pentru ...
 • Horoscop Taur 20.07.2019
  Astazi ai putea auzi despre oportunitatile de crestere a venitului tau, fie in locurile de munca actuale, un loc de ...
 • Horoscop Taur 19.07.2019
  Exista un aspect conflictual care te poate impinge sau trage pana astazi, ceea ce te poate face nesigur de felul in ...
 • Horoscop Taur 18.07.2019
  Mai mult decat de obicei, probabil ca esti singur astazi. Desi este posibil sa te angajezi sa participi la o ...


horoscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului