Horoscop taur Horoscop Taur 13.08.2020

Partenerul tau romantic arata deosebit de atragator si probabil are o dispozitie grozava. Ai putea decide sa participi la o prelegere impreuna cu el sau sa planificati o escapada de weekend. Comunicarea dintre voi este deschisa, cinstita, de sustinere si iubire. Nu lasa ziua asta sa treaca. Asigura-te ca va veti reuni, daca este posibil. Aceasta ar putea sfarsi prin a fi o zi de pomina.

 • Horoscop Dragoste taur Dragoste
  4.0 rating
 • Horoscop bani taur Bani
  2.0 rating
 • Horoscop Dragoste taur Sanatate
  5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 03-09 august 2020

Discuțiile te incită și abia aștepți să îți faci cunoscute punctele de vedere indiferent că vorbim despre situații de la muncă sau despre deciziile din familie. Cei din jur te ascultă cu mare băgare de seamă, ă și nu pentru că spui ceva cu adevărat inedit, ci pentru că o spui cu foarte mare convingere. Dacă vrei să obții ceva mai multă influență în grupul de prieteni acum este momentul să îți pui la lucru abilitățile deosebite.

În weekend, un prieten vechi pe care nu l-ai mai văzut demult te invită în oraş pentru a depăna amintiri din timpurile trecute în care vă simţeaţi gata să mutaţi munţii pentru visurile voastre. O incursiune în trecut te ajută să vezi la ce ai renunţat pe parcurs şi este un moment bun să reiei unele dorinţe uitate.

Horoscop Taur luna august 2020

Luna incepe cu o nota optimista, scutindu-te de diverse stresuri si tensiuni. Toate acestea, datorita Venusului. Veti incepe sa lucrati intr-un ritm mai bun si o veti tine tot asa pe parcursul intregii saptamanii. Cu toate acestea, inceputul celei de-a doua saptamani, este probabil sa aveti o stare de neliniste, mai ales daca sunteti implicat in diverse afaceri.

Mercurul este in retrograd, deci, daca intentionati sa semnati actele pentru o noua afacere sau sa lansati o noua linie de produse, amanati-o temporar. De asemenea, este posibil ca pentru o perioada de cateva zile sa aveti si unele probleme tehnice la locul de munca sau acasa. Acest tip de situatii trebuie tratat cu seriozitate dar si cu increderea ca vor fi rezolvate rapid. Lasati creativitatea voastra sa vorbeasca despre munca pe care o prestati.

S-ar putea sa existe vremuri in care sa fiti nelinistiti, dornici sa va asumati riscuri si doriti sa realizati lucruri mari. Saturn te face sa fii constient de realitati si te va ajuta sa fii practic. Pe masura ce progreseaza luna, problemele interne, familiale si personale devin tot mai accentuate. Poate ca nu doriti sa pierdeti o sansa de a acorda sprijin celor dragi si apropiati. in acelasi timp, stima si valoarea de sine vor fi extrem de importante. Daca exista vreo animozitate intre dvs. si sot / sotie, incercati sa spargeti gheata si sa rezolvati problema.

Horoscop de ieri

Informatiile pe care le primesti de la alte persoane te-ar putea obliga sa participi la anumite proiecte ambitioase. Aceastea pot fi legate de munca unui grup de persoane sau chiar de sarcinile tale. Ti se vor parea destul de interesante, provocatoare si imbucuratoare. Ti se pot deschide noi oportunitati de a avansa si de a te exprima. Cel mai bine ar fi sa profiti de aceasta ocazie si sa nu o lasi sa treaca pe langa tine.

Horoscop Taur 13.08.2020

taur

Horoscop zilnic

Joi, 13 August 2020
Istoric Taur
 • Horoscop Taur 13.08.2020
  Partenerul tau romantic arata deosebit de atragator si probabil are o dispozitie grozava. Ai putea decide sa ...
 • Horoscop Taur 12.08.2020
  Informatiile pe care le primesti de la alte persoane te-ar putea obliga sa participi la anumite proiecte ...
 • Horoscop Taur 11.08.2020
  Exista posibilitatea sa fii avansat si sa primesti noi contracte destul de benefice. Prietenii vor pune la cale o ...
 • Horoscop Taur 10.08.2020
  Comunicarea gresita cu cineva de la distanta ar putea duce la emotii crescute si apeluri telefonice furioase. Cel ...
 • Horoscop Taur 09.08.2020
  Iubitul sau un coleg este probabil sa fie iritabil astazi, ceea ce s-ar putea sa te enerveze. Retine ca starea de ...
 • Horoscop Taur 08.08.2020
  In decursul acestei zile vei fi nevoit sa sustii un discurs si esti sigur ca vorbele tale vor ajunge acolo unde ...


horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului