Horoscop taur Horoscop Taur 25.04.2019

In decursul acestei zile vei avea posibilitatea sa iti pui in aplicare anumite idei. Se pare ca cei de la locul de munca vor ramane uimiti de rezultatele pe care le vei avea. Superiorii vor aprecia mai mult ceea ce ai facut si vor dori sa te recompenseze. Exista posibilitatea sa primesti cateva zile de concediu intr-o destinatie exotica. Ai grija la felul in care iti vei face bagajele.

 • Horoscop Dragoste taur Dragoste
  5.0 rating
 • Horoscop bani taur Bani
  2.0 rating
 • Horoscop Dragoste taur Sanatate
  4.0 rating
Horoscop săptămânal Taur 15 – 21 aprilie 2019

La începutul săptămânii se pare că te afli în cărți mari în ale dragostei. Poate o persona va face un pas mai aproape într-o relație pe care o simțeai cumva blocată. Este o reală posibilitate să propui sau să accepți o ieșire cu acea persoană care te vizează de ceva timp.

O să ai o revelație, de această data despre tine și concepțiile tale definitorii din trecut. O să realizezi că unele convingeri după care obișnuiai să te ghidezi nu mai sunt în ton cu ceea ce ai tu nevoie, e timpul deci să te repoziționezi și să regândești totul din acest punct de verede. Mai târziu e posibil să te pomenești cu unele beneficii majore în aspectele legate de venituri și obiective pe care le pui în mișcare cu acestea, deci trebuie să analizezi și să accepți acele modificări de mai sus.

Dacă o vie ține tot așa, reorganizându-ți gândurile și concepțiile, vei descoperi că ești gata să te implicit în noi proiecte, pe care nu le vedeai atât de aproape, dar care se vor desfășura cu o viteză remarcabilă și vor aduce cele mai neașteptate rezultate.

Horoscop Taur luna aprilie

              Încă de luna trecută, te afli pe un trend accelerat ascendent în toate aspectele activităților tale. Acum ai posibilitatea să îmbunătățești foarte mult calitatea relațiilor cu ceilalți, devenind din ce mai apropiați de tine, dar în special de planurile și proiectele tale. Vei avea senzație că e prea frumos să fie și adevărat, caz în care te sfătium să fii răbdător și să mai acorzi ceva timp ca să cunoști mai bine atât persoana cât și situația.

Dacă se va întâmpla să te întâlnești cu propriile frici, acolo în manisestările subconștinte,  nu ai de ce să îți faci probleme, e un fapt absolut normal și firesc. Poți să apelezi la o retrospecție minală profundă, să îți vorbești și să îți răspunzi, dar cel mai important, să renunți la obiectivele artificiale. Tot ceea ce te definește trebuie să fie în deplin acord cu valorile tale interioare și cu adevărul suprem definit de spiritul tău.

Din partea a doua a lunii o să constați cât de mult bine poate să reverse acestă analiză interioară proprie, pentru că te vei umple la propriu de o stare de pace, împăcare profundă, în primul rând cu tine, și în consecință și cu tot ce te înconjoară. Se pare că o să ai destul timp și pentru tine, un episod de evadare în antură sau o ieșire în mediile pe care le preferi, devenind din ce în ce mai posibilă. Orice obiectiv pe termen lung ai avea, nu renunța. E cea mai bună conjunctură de a duce spre matarializare un proiect mai amplu și mai vechi.

Horoscop de ieri

Aceasta va fi o zi perfecta pentru cercetare si investigatii. Fie ca va povesteste cineva ceva si trebuie sa asculti sau ai nevoie de diverse informatii si faci cercetari in acest sens, important este sa ajungi la datele pe care le vrei sau sa verifici informatiile pe care le ai. Te vei simti ca si cum ai fi musafir in casa ta sau astepti cu infrigurare o intalnire speciala.

Horoscop Taur 25.04.2019

taur

Horoscop zilnic

Joi, 25 Aprilie 2019
Istoric Taur
 • Horoscop Taur 25.04.2019
  In decursul acestei zile vei avea posibilitatea sa iti pui in aplicare anumite idei. Se pare ca cei de la locul de ...
 • Horoscop Taur 24.04.2019
  Aceasta va fi o zi perfecta pentru cercetare si investigatii. Fie ca va povesteste cineva ceva si trebuie sa ...
 • Horoscop Taur 23.04.2019
  Ar putea dura cateva minute pentru a te da jos din pat astazi, dar merita sa o faci atunci cand vei fi pregatit. ...
 • Horoscop Taur 22.04.2019
  Discutia cu partenerul de viata poate degenera in urma unor acuzatii nefondate. Ar fi bine sa afli care este ...
 • Horoscop Taur 21.04.2019
  Universul te incurajeaza sa renunti la lista de responsabilitati si sa te distrezi. Imagineaza-ti presiunile la ...
 • Horoscop Taur 20.04.2019
  Ti-a dat cineva o lucrare de facut si apoi a luat-o fara sa-ti dea explicatii? Nu e de mirare ca te simti confuz si ...


horoscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului