Horoscop Balanta 2020

Ceața se îndepărtează (de fapt, s-a îndepărtat deja începând cu noiembrie 2019, pentru a fi mai preciși) și soarele strălucește din nou pe drumul vostru. Anul începe sub auspicii bune. 2020 va fi un an de mare expansiune pentru voi, dedicat realizarii unui proiect important. De-a lungul perioadei veți fi susținuți de tranzitul excelent al lui Jupiter în Săgetător (semnul zodiacal care corespunde casei voastre solare XI, domeniul de experiență dedicat mai ales finalizării unui proiect mare, precum și gestionării relațiilor interpersonale). Cu Jupiter prieten în Săgetător, este anunțată o perioadă extrem de pozitivă. Puteți începe în cele din urmă să vă încărcați bateriile și așa sa reveniți la modul vostru natural de a fi: „de a vă întrece pe sine întotdeauna“ și de a vă raporta la imposibil doar cu scopul de a-l face posibil. In unele privințe, 2020 va aminti de anul 2008 și astfel și anul 1996 (și chiar mai departe anul 1985) – așa că încercați să vă amintiți ce vi s-a întâmplat, valorificându-i. Datorită acestui tranzit veți regăsi bucuria de a trăi și v-ați putea baza pe ajutorul regăsit al unor prieteni importanti, vechi și noi, probabil chiar provenind dintr-o altă țară sau altă cultură: astfel încât încercați să vă extindeți cercul de prieteni și să vă completați agenda personală cu o succesiune de evenimente. Cu cât mai mulți oameni veți putea întâlni și cunoaște, cu atât veți obține mai multe beneficii. În cursul anului 2020, în principal cei născuți în a doua și a treia decadă se vor bucura de tranzitul lui Jupiter (va dura până pe 2/3 decembrie 2020, apoi planeta va intra în semnul Capricornului); de fapt, cei născuți în prima decadă se vor bucura de influența lui Jupiter în perioada cuprinsă între sfârșitul anului 2019 și începutul anului 2020. Luați în considerare, de asemenea, că, în timpul acestei etape se va putea dovedi extrem de favorabil să faceți parte dintr-un club, o asociație sau o organizație. Indiferent de ceea ce faceți, veți primi un rol de conducere. Se înțelege că, în cursul anului 2020, veți putea culege ușor rezultatele, dacă ați semănat bine în anii trecuți. Inițiative semnificative întreprinse în perioada ce a trecut de puțină vreme, marcată de trecerea lui Jupiter în casa voastră solară X (domeniu de experiență responsabil de lumea ambițiilor proprii, deci atât de importante pentru activitatea desfășurată în 2008). Prin urmare, așteptați-vă la un premiu, o promovare, recunoaștere, o călătorie într-o țară străină.
Luați în considerare faptul că cei născuți în cea de-a treia decadă, cel puțin până la începutul lunii martie, vor fi oricum avantajați de întoarcerea lui Uranus în semnul prieten al Berbecului. Cine va reuși să remodeleze prezentul într-o cheie creativă, revoluționară, urmărind talentul său, poate obține rezultate imprevizibile. Cu cât ieșiți mai mult din tiparele obișnuite, cu atât mai mult rezultatele pot fi formidabile. “Soarta îi ajută pe cei îndrăzneți”.
Tot în 2020, începând cu 5 martie 2020, prima decadă a Vărsătorului va fi afectată de tranzitul lui Uranusul în semnul Taurului. Acest aspect vă va însoți pentru câteva luni (reluând în considerare ceea ce s-a anticipat deja în parte în 2019). Uranus vă va inspira să tăiați legăturile cu toți cei care în trecut (în special cu familia voastră) v-au pus obstacole, sau într-un fel au împiedicat apariția naturii voastre. Trecere decisivă dacă se întâmplă să coincidă cu atingerea așa-numitei „vârste mijlocii“, în acest caz, s-ar putea să corespundă cu mult temuta „criză a vârstei mijlocii“: visele din trecut se ciocnesc cu rezultatele obținute. Nu vă faceți griji! Sunteți BALANTA. Pentru voi, imposibilul nu există: voi sunteți revoluționari înnăscuți. Dacă este vorba de a vă recupera propria viață și de a zbura unde vă poartă inima, momentul este întotdeauna bun.
La fel de important este tranzitul lui Saturn, Kronos, timpul, protectorul și domnul atât al Dharmei (legea divină care vizează realizarea naturii ființei) cât și al Karmei (experiențele nerezolvate, care tind să se repete conform legii cauzei și a efectului) în casa voastră solară XII (domeniul intim al dovezilor). Tranzitul, în timpul anului 2020, va fi cel mai important pentru a doua și a treia decadă. În timpul acestei treceri, pregătirea pentru ciclul care va începe progresiv în 2021 (cu intrarea lui Saturn în Vărsător) va fi importantă. Pe de o parte, scuturarea de temerile acumulate în ultimii 28 de ani, în timp ce pe de altă parte valorificarea experiențelor dobândite pentru a evita aceleași greșeli cu începutul ieșind din noul ciclu al lui Saturn (2021).
În ceea ce privește trecerea miticii Luni negre Lilith în semnul vostru zodiacal, în 2020, spre deosebire de momentul în care s-a produs în 2019, va afecta în special pe cei născuți în a doua și a treia decadă. Tranzitul se va încheia la 3 mai 2020 (de fapt se va întoarce la BALANTA de abia peste nouă ani). În timpul acestei prime faze din 2019 veți fi influențați de tranzitul lui Jupiter în Săgetător și a lui Uranus în Berbec (până la 5 martie), aceste tranzite vor consolida dorința voastră de a experimenta emoții puternice. Luați în considerare faptul că acest tranzit este semnul clar al unei puternice treziri erotice.
Neptun, planeta transmutării și a metamorfozei, așa cum este de mai mulți ani ani, va continua să treacă prin casa voastră solară II, domeniul de experiență cel mai dedicat sectorului financiar. Deci, tranzitul trebuie întotdeauna analizat și studiat în raport cu harta natală. Pentru mulți dintre voi, în special pentru cei care au Venusul lor nativ în semnul Pești, ar putea fi indicele unei iubiri romantice. Cu toate acestea, luați în calcul că în această perioadă lungă de timp banii ar putea părea că dispar și apoi să reapară la momentul potrivit. Cel mai important este ca întotdeauna să credeți în voi și în talentul vostru. Cea de-a doua casă nu este doar despre bani, ci și despre prioritățile și valorile voastre. În acești ani veți învăța să vă puneți întotdeauna în capul listei. Capacitatea voastră de a câștiga va fi întotdeauna direct și strâns legată de valoarea pe care o veți atribui talentului vostru. Dacă credeți în voi, veți avea recompense importante chiar și în sectorul economic.

Horoscop Balanta 2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului