Horoscop Varsator 2020

Perioada începe pozitiv cu o nouă configurație astrală. Jupiter tranzitează în Săgetător din 7 noiembrie 2019, și va rămâne acolo până la 2 decembrie 2020. Trecerea lungă a lui Jupiter (de 13 luni) vă va afecta valorile din casa voastră solară III, câmp de experiență ce vizează comunicarea, cultura imediată, studiile și viața socială. Jupiter, în cursul anului 2020, vă va încuraja să exprimați ceea ce credeți prin cuvântul scris și vorbit. În timp ce prima decadă va fi influențată de trecerea în perioada noiembrie 2019 și ianuarie 2020, atât a doua cât și a treia decadă, vor alterna în 2020. Jupiter în casa a III-a nu numai că va favoriza pe cei angajați în lumea academică, dar va fi de mare ajutor în domeniul relațiilor publice și al marketingului în general. Deci, dacă ați dorit întotdeauna să scrieți un roman, să începeți o carieră în jurnalism sau să deveniți mediatori, reprezentanți de vânzări sau agenți, acesta este anul pentru voi. Datorită acestui Jupiter de foc, veți avea șansa de a demonstra lumii întregi talentul vostru natural de semn de aer. Pe parcursul anului veți putea să vă lărgiți cunoștințele aprofundând problemele de interes major. Dacă știți cum să vă dezlănțuiți imaginația creativă, vă puteți realiza imediat visele. Luați în considerare faptul că tranzitul va fi deosebit de benefic pentru cei care știu cum să se distreze și/sau să gratifice activitățile lor în timpul săptămânii, prin călătorii regulate în afara orașului (sau într-o țară străină). În acest fel, vă veți putea reîncărca bateriile și veți obține întotdeauna imaginea de ansamblu pentru orice situație. Pe parcursul întregului an 2020, este recomandabil să vă lansați ca vorbitori în public și să participați la cât mai multe evenimente (de la cele mondene la cele culturale). Tranzitul este cu siguranță impresionant pentru jurnaliști, scriitori, prezentatori sau pentru cei care au activități în lumea transporturilor.
Luați în calcul faptul că și în 2020 va trebui să vă confruntați cu tranzitul lui Saturn în Capricorn, în casa voastră solară IV, domeniul de experiență responsabil de gestionarea amintirilor și experiențelor, de familia voastră nativă. Din decembrie 2018, Saturn se află în semnul Capricornului; în timp ce în 2019 au fost influențați cei din prima decadă, în 2020 cei născuți în a doua și a treia decadă vor fi solicitați să primească cele mai mari tensiuni. Sosirea lui Saturn în cuadratură în casa voastră solară IV, ar putea pune la grea încercare tot ceea ce ați început ori cu 7 ani mai devreme (în conjuncție cu ultima revenire a lui Saturn în semnul vostru zodiacal) ori între 2017 și 2018 (cu tranzitul lui Jupiter în zodia voastră). În cazul în care nu au existat neconcordanțe sau discrepanțe între ceea ce v-ați propus și ceea ce ați realizat, nu veți avea motive să vă temeți de acest tip de tranzit; într-adevăr, ați putea face saltul cel mare, și să vă desprindeți definitiv de cerințele familiale, culturale sau sociale din copilărie, și, în orice caz, de tot ceea ce, în numele unui simț al datoriei greșit înțelese, vă împiedică să fiți pe deplin voi înșivă. Pe întreaga durată a tranzitului, este posibilă mutarea sau transferul în alt oraș din motive personale sau de muncă. Dacă în cursul anului 2020, doriți să vă dezvoltați, va trebui să învățați să vă uitați la trecut ca experiență și nu ca un factor blocant în raport cu inițiativele voastre prezente și viitoare. Există riscul de a fi ostatici ai trecutului, dacă predomină partea voastră întunecată.
Pe de altă parte, luați în calcul că, pe parcursul lui 2020, Jupiter va avea o influență pozitivă asupra voastră, dar dacă doriți să știți ce experiențe noi vă bat la ușă, va trebui mai întâi să vă eliberați de tot ceea ce vă împiedică să fiți voi înșivă (plecând de la voi, de la credințele limitative sau de la un simț al datoriei greșit față de o tradiție a familiei care, în realitate, nu vă aparține deloc). Pe parcursul anului 2020, trebuie să rețineți întotdeauna că: “În viață trăim de două ori, dar a doua viață începe atunci când înțelegem că trăim doar o singură dată”. Luați în considerare faptul că, la sfârșitul anului 2020, va exista un tranzit foarte puternic pentru cei născuți între a doua și a treia decadă, Saturn și Pluto se vor alătura într-o singură îmbrățișare. Această trecere va necesita alegeri concrete, nu va admite indecizii sau ezitări; în timp ce cei care știu încotro se îndreaptă vor fi recompensați cu o a doua șansă, ceilalți ar putea fi într-un impas
În ceea ce privește rebelul Uranus, doar cei născuți în ultima decadă vor avea un interes major, dar numai până la 5 martie 2020. În timpul acestei ultime etape vor fi influențate numai relațiile romantice obosite care se continuă doar din obișnuință sau confort economic. Începând cu luna martie, Uranus, care intră în semnul Taurului, va intra în casa voastră solară VIII și va începe să acționeze în domeniile de experiență ale lui „Eros și Thanatos“, ale speculațiilor financiare ridicate, puterilor oculte, misterului și esoterismului. Acest tranzit vă va însoți în următorii 7 ani (ați avut deja un avans în vara anului 2019 – numai cei născuți în prima decadă); în cursul anului 2020 această trecere va afecta numai pe cei născuți în prima decadă, celelalte două decade vor fi implicate progresiv numai după aceea. Cu Uranus în octavă, nu trebuie exclusă o schimbare globală a sectorului vostru financiar, probabil în legătură cu o moștenire, o mare victorie sau o speculație financiară. În orice caz, încercați să nu recurgeți niciodată la credite, cu timpul situația devenind nesustenabilă. Adesea, tranzitul reprezintă, de asemenea, un semn de îmbunătățire a veniturilor pentru partenerul vostru. Deci, considerați că în acești 7 ani veți întâlni o revoluție treptată și neașteptată a subconștientului tău; se vor întâmpla adesea evenimente neașteptate care pot provoca o metamorfoză profundă. Deci, schimbările privind nevoile voastre sexuale, în timpul tranzitului, vor putea deveni din ce în ce mai profunde, cu posibile implicații ale răzvrătirii împotriva moralității comune.
Tranzitul lung al lui Neptun (început în 2012/2013), în Pești (casa voastră solară VI), în cursul anului 2020 va afecta în primul rând pe cei născuți în a doua decadă, făcându-i să devină mai apropiați de medicina holistică, homeopatie și tratamente alternative. Acest aspect se va putea amplifica în cursul anului 2020 datorită aspectelor contingente ale lui Jupiter în tranzit în decada a doua în Săgetător, semnul zodiacal care pentru voi corespunde sectorului de comunicare. Este important ca cei născuți în cea de-a doua decadă să acorde mai multă atenție dietei lor sau medicamentelor pe care le folosesc de obicei, există riscul de a suferi posibile intoleranțe sau intoxicații. Luați în considerare faptul că, chiar și datorită acestui tranzit, dacă au existat factori astrali concurenți în astrograma voastră, v-ați putea decide să vă schimbați viața, nu numai profesională, dar, de asemenea, personală, îndreptându-vă spre activități mai creative, mai spirituale, mai aproape de așa-numitele realități neptuniene ( naturopatia, agricultura, medicina tradițională și holistică).

Horoscop Varsator 2020

varsator

Istoric HOROSCOP ANUALhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului