Horoscop Capricorn 2020

Dacă anul trecut ați reușit să faceți față, datorită tranzitului lung al lui Jupiter în Scorpion și nu v-ați lăsat copleșiți de propriul ego-ul (cu tranzitele lui Marte în zodia Vărsătorului), în 2020 a venit timpul să culegeți rezultatele. De fapt, pe tot parcursul anului, Jupiter va trece prin casa voastră solară II, cea a banilor; această nouă configurație, care va dura de la 8 noiembrie 2020 până la 2 decembrie 2020, se va dovedi deosebit de favorabilă realizarea de noi câștiguri sau experimentarea unei expansiuni puternice a situației voastre economice. În timp ce în perioada cuprinsă între noiembrie 2019 și ianuarie 2020, tranzitul lui Jupiter afectează numai pe cei născuți în prima decadă, începând cu februarie 2020 valorile primei decade nu vor fi afectate de tranzit, ci vor fi avantajați cei din a doua și a treia decadă, datorită succesiunii mișcărilor retrograde. Datorită acestui tranzit există șanse bune să puteți culege rezultatele muncii efectuate până acum și astfel contul vostru bancar să devină mai substanțial. Aveți grijă, totuși, să nu aveți parte de cealaltă parte a monedei: în timp ce, pe de o parte, cresc veniturile, pe de altă parte cresc și cheltuielile. Pe parcursul anului, va trebui să reduceți dorința de a cheltui, mai ales recurgând la împrumuturi, doar astfel vă puteți proteja de orice perioade mai slabe. În cursul anului 2020, ați putea câștiga o mare victorie la joc sau o competiție; toate activitățile profesionale vor fi foarte norocoase, cu extinderea într-o țară străină sau într-un alt oraș. Gândiți-vă că la sfârșitul anului, pe 2 decembrie, Jupiter va intra (ca să rămână acolo timp de 13 luni) în semnul prietenos al Scorpionului. Datorită acestui tranzit, care va afecta inițial numai pe cei născți în prima decadă, sectorul comunicațiilor va fi foarte favorizat, deja influențat de tranzitul actual al lui Saturn.
De fapt, atât a doua cât și a treia decadă (prima decadă a fost deja afectată de tranzitul lui Saturn între sfârșitul anului 2018 și întregul an 2019) vor putea conta în continuare pentru tot anul 2020 pe tranzitul lui Saturn în semnul prietenos al Scorpionului, în casa lor solară III, domeniul de experiență dedicat experimentării în comunicare, relațiilor și studiilor medii; datorită acestor treceri, aceștia vor putea da formă, structură și eficiență rezultatelor obținute în 2019 și vor realiza o operațiune de marketing și promovare ale calitățile lor personale. Perioada este, de asemenea, pozitivă pentru participarea la cursuri scurte de formare capabile să vă integreze cunoștințele pentru o anumită activitate. Luați în considerare faptul că, în 2020, acțiunea lui Saturn va fi combinată de mai multe ori cu trecerea formidabilă a lui Pluto, întotdeauna în semnul Capricornului, precum și cu tranzitul Nodului Sud al Lunii. Aceste configurații vor fi deosebit de important pentru karma voastră, astfel încât în cursul anului 2020 puteți încerca să depășiți o veche eroare de comunicare și să transmiteți imaginea și interesele voastre într-un manieră diferită, care să corespundă mai mult cu calitățile voastre naturale, evitând repetarea greșelilor vechi. Dacă faceți acest lucru, veți câștiga farmec, magnetism și eficiență. Perioadă eficace în special pentru cei angajați în domeniul imobiliar: la sfârșitul anului, odată cu conjuncția lui Saturn cu Pluto, va putea avea loc un eveniment de o anumită importanță. Întâlniri karmice cu oameni decisivi pentru imaginea voastră evolutivă în timpul verii (deosebit de semnificativă pentru cei născuți în a doua decadă); probabil acestea vor fi persoane mai în vârstă decât voi, sau cu o dominanță predominant saturniană (Vărsător și Balanță), cu o influență foarte puternică asupra dezvoltării personalității voastre.
Uranus, rebelul, revoluționarul, în cursul anului 2020, începând cu 5 martie, va fi deosebit de influent pentru cei născuți în prima decadă. De fapt, Uranus la 5 martie va intra în semnul Taurului, în casa voastră solară VII, domeniu de experiență dedicat celeilalte fațete a medaliei (celălalt eu, partenerul, soțul, coabitantul sau partenerul de afaceri) pentru a rămâne acolo timp de 7 ani (progresiv toate cele 3 decade vor fi afectate). Luați în calcul faptul că tranzitele uraniene sunt deosebit de semnificative pentru persoanele de vârstă mijlocie și devin critice numai dacă nu sunt canalizate în mod corespunzător. Legăturile puternice, bazate pe întâlnirea sufletelor, nu au într-adevăr nimic înfricoșător, dimpotrivă, pot consolida folosind puterea de tranzit pentru a reînnoi relația, chiar integrând-o cu ceva nou, cu un nou proiect de împărțit împreună. E cu totul altă poveste pentru cei care doar au relații bazate pe obișnuință: este astfel posibil, ca în timpul unei opoziții cu Uranus, să găsiți puterea de a sfârși o relație care nu funcționează bine (chiar și dincolo de orice aparențe), aflându-se în realitate sub cenușa stinsă și obosită, păstrată în viață doar prin dependențe economice sau emoționale. Cu toate acestea, aveți grijă să nu vă proiectați nemulțumirea personală față de partener; poate că e adevărat, există ceva ce trebuie schimbat dar schimbarea sunteți voi înșivă, în ceea ce privește anumite atitudini, modul imatur de a vă raporta la celalalt sau faptul că nu căutați o integrare adecvată cu celălalt menținându-vă în același timp individualitatea.
Luați întotdeauna în considerare faptul că Uranus, ca toate planetele cu o anumită putere, nu creează probleme atâta timp cât energia sa are posibilitatea de a se exprima liber; în caz contrar, dacă e reprimată, sau nu este canalizată spre o singură direcție, aceasta tinde să explodeze în mod neașteptat, lovind cele mai slabe puncte ale vieții subiectului. Luați în calcul faptul că până în anul 2024 îl veți avea întotdeauna și în mod constant pe Pluto de partea voastră și, din acest motiv, veți avea întotdeauna posibilitatea de a recurge la energii rămase ascunse sub cenușă. Cu Pluto, planeta prietenă ce vă guvernează, puteți apela oricând la magnetismul vostru personal și chiar participa la un curs de NLP, și luând în considerare, de asemenea, tranzitele excelente în casa voastră solară III, ați putea să vă remarcați ca intermediari financiari formidabili, capabili să promoveze o serie de proiecte puternice.
Aceeași poveste pentru Neptun, domnul transcendenței. Planeta se află în tranzit în casa voastră solară V de mai mulți ani (din 2012/2013), domeniu de experiență care vizează realizarea creativității și a erosului. În cursul anului 2020, va avea un impact mai mare asupra celor născuți în a doua decadă (așa cum s-a întâmplat în 2019), creând un trigon frumos, cu soarele lor natal. Tranzitul, ca toate tranzitele extrem de lente, trebuie întotdeauna analizat și studiat în raport cu valorile diagramei natale și cu nivelul evolutiv al subiectului destinatar-agent. Așa-numitele planete transpersonale (Uranus, Neptun și Pluto) sunt mai eficient explicate în rândul persoanelor cu niveluri mai ridicate de conștientizare. Subiecții cei mai avansați ar putea reuși să canalizeze sexualitatea lor într-un mod alchimic și astfel să-și canalizeze senzualitatea într-un mod alternativ, respectând principiile transmutației. Energia senzuală trăită într-o manieră deplină și completă este capabilă să pătrundă în fiecare aspect al vieții personale și este utilă pentru împlinirea personală individuală, precum și pentru o înrădăcinare puternică în prezent și în „aici și acum.“

Horoscop Capricorn 2020

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului