Horoscop Sagetator 2020

În cursul anului 2020, veți experimenta energia expansivă a lui, tranzitând casa voastră solară IV, câmp de experiență ce vizează domiciliul, familia și originile. Jupiter va tranzita începând cu 8 noiembrie 2019 până pe 2 decembrie 2020. În timp ce prima decadă va fi afectată de trecerea din 8 noiembrie 2019 până în ianuarie 2020, a doua și a treia decadă, în funcție de retrogradări, vor alterna până la 2 decembrie 2020; ulterior, Jupiter intrând în Capricorn si în casa voastră solară V, câmp de experiență dedicat creativității, Erosului, dragostei și copiiilor, va revigora viața voastră amoroasă timp de peste 13 luni, oferindu-vă numeroase oportunități de împlinire.
Pe parcursul anului 2020, Jupiter vă poate determina să vă mutați sau să vă renovați spațiul de locuit, să închiriați o casă, să cumpărați sau să vindeți o casă. Luați în considerare faptul că pe perioada acestei treceri va trebui adesea să vă confruntați cu membrii familiei sau cu tradițiile (originile) pentru a gestiona patrimoniul comun al familiei. Luați în calcul faptul că în acest an cele mai multe dintre inhibițiile voastre tind să se prăbușească (aspectul dinamic al lui Jupiter în aspect de cuadratură crescătoare), motiv pentru care nemaiavând frâne, veți încerca să experimentați tot ceea ce vă place (Neptun în aspect dinamic de polarizare în tranzit în casa voastră solară VII); situații diferite vă pot pune în centrul unor critici puternice venite din mediul vostru de origine. Cel mai important lucru este să nu vă lăsați condiționați de familie, dar nici să luați atitudini arogante sau suficiente în raport cu aceasta din urmă. Tranzitul ar putea, de asemenea, să acționeze ca un stimul pentru o mutare într-o țară străină sau într-un alt oraș; important este ca obiectivele voastre să nu se transforme într-o proiecție a capriciilor copilărești. Pe toată perioada, evitați să calmați posibile anxietăți recurgând la o dietă necontrolată: nu pot fi excluse în acest caz, probleme ale ficatlui sau ale aparatului digestiv, precum și o creștere evidentă în greutate. Dacă vă simțiți nervoși, descărcați-vă printr-un sport, întâlniți persoane noi, călătoriți și confruntați-vă cu lumea întreagă, vă va face să vă simțiți foarte bine. Dacă sunteți bine orientați, veți ști cum să îmbinați cel mai bine relațiile cu familia voastră (origini și tradiții), cu voi și cu obiectivele voastre.
Luați în considerare faptul că Saturn, în cursul anului 2020, vă va fi de mare ajutor, tranzitând prin semnul prietenos al Capricornului, va continua să vă afecteze casa solară V (domeniul de experiență ce vizează Erosul, creativitatea și copiii). Spre deosebire de 2019, în anul curent cea de-a doua și a treia decadă vor fi cel mai influențate de tranzitul lung al lui Kronos. Saturn, în cursul anului 2020, se va alinia cu Pluto, și la sfârșitul anului, cu același Jupiter în Capricorn acum, vă va aduce daruri minunate, nu numai în ceea ce privește viața amoroasă, ci și în activitatea profesională dacă este realizată cu creativitate și angajare. Cu prietenul Saturn veți continua să vă dezvoltați talentele creative și să le puneți în practică. Acest tranzit ar putea fi decisiv pentru transformarea unui hobby într-o adevărată profesie, care de-a lungul anilor ar putea deveni profesia principală. De asemenea, tranzitul este favorabil pentru stabilirea unei relații constructive cu copiii. Probabil relațiile amoroase apărute în timpul acestei etape vor fi caracterizate prin întâlnirea cu persoane mai în vârstă, sau cel puțin cu o puternică dominanță saturniană (Capricorn, Vărsător și Balanță). Interesul în antichități. Perioadă profitabilă pentru artiști, ingineri, constructori și arhitecți. Este decisivă alinierea cu Pluto de la sfârșitul anului, în privința angajamentelor karmice sau angajamentelor profesionale (având caracter creativ), de o importanță considerabilă; același lucru în ceea ce privește alinierea cu nodurile lunare (nodul sud al Lunii): veți întâlni o persoană cu care veți avea o familiaritate imediată atât fizică, cât și spirituală.
Uranus își va continua tranzitul prin Berbec până în martie în casa voastră solară VIII, favorizând un interes tot mai mare pentru cei născuți în a treia decadă față de tot ceea ce este neobișnuit, misterios, ascuns sau creativ. Începând cu 7 martie, Uranus, conducătorul cerului înstelat, va începe o lungă călătorie de șapte ani în Taur, în casa voastră solară IX, câmp de experiență ce vizează deschiderea unei conștiințe superioare, călătoriile în străinătate, studiile universale și universitare, administrarea legii. În cursul anului 2020 în principal cei născuți în prima decadă vor fi afectați de tranzitul lung (ar fi de asemenea util să se ia în considerare efectele iețirii scurte în Taur, în primăvara și vara trecută, din 2019) a lui Uranus în casa voastră solară V. Alinierea extraordinară cu Jupiter de la sfârșitul anului va favoriza atât întânirea sufletului pereche cât și realizarea și succesul unei activități creative. Cu Uranus în Taur vă veți simți încurajați să vă extindeți orizonturile, atât fizice cât și mentale. Veți călători mai mult ca oricând, vă veți implica în metafizică, vă veți simți motivați să studiați tot ceea ce v-a intrigat din totdeauna. Uranus, de asemenea, va tinde să sporească al șaselea simt al celor care îl au, oferindu-vă perspective neașteptate referitoare la ceea ce este cu adevărat important pentru voi. Posibil interes pentru învățare, sau pentru urmărirea pasiunilor interioare prin inițierea unui nou parcurs de studii.
În ceea ce privește Neptun, în tranzit în casa voastră solară VII de mai mulți ani, în opoziție, sau polaritate, în funcție de nivelul de dezvoltare al subiectului agent-receptor, va fi cu voi chiar și în cursul anului 2020. În 2020, acțiunea sa va fi deosebit de important pentru cei născuți în cea de-a doua decadă, iar acest lucru se va întâmpla în special atunci când planeta se va alinea cu tranzitul lui Jupiter în casa voastră solară IV. În timp ce pe de o parte, această influență va avea tendința de a vă stimula cele mai profunde dorințe, făcându-vă foarte sensibili la ispite, sau la depășirea limitelor, pe de altă parte, va putea fi un vestitor de iluzii și deziluzii legate de oameni, idealuri sau lucruri. Dacă ar fi să vă căsătoriți (sau chiar să vă despărțiți), cu acest tranzit fiți atenți să luați aminte la partener în ansamblu, cu punctele forte și punctele slabe, nu doar a unora sau a altora. Luați în considerare faptul că, datorită tranzitului rar al lui Neptun (o conjuncție, sau o opoziție, cu propria poziție solară, se întâmplă doar o dată în viață, și nici măcar atunci nu e neapărat cea corectă), aveți posibilitatea de a urca la înălțimi mai mari și de a vă privi viața de sus ca și cum s-ar petrece într-un film.
În ceea ce privește viața amoroasă, starea civilă, voința, Erosul, posibile logodne, potențialul de căsătorie, posibile parteneriate și/sau despărțiri, vă rugăm să rețineți că ar trebui să verificați întotdeauna modul în care acestea se regăsesc în harta voastră natală, respectiv Marte și Venus, urmate de Luna și Luna Neagră (în ceea ce privește Erosul în cea mai puternică accepțiune a sa); și că diferitele tranzite minore ale lui Marte și Venus, au, de fapt, o eficiență mai scăzută în aceleași sectoare, în ce privește numai poziția solară, și deci de multe ori, în absența unor factori planetari concurenți potriviți, se remarcă exclusiv printr-o îmbunătățire a stării fizice sau psihice, al farmecului vostru, a capacității voastre de a acționa sau de a vă relaxa într-un anumit moment al anului. Ele sunt tranzitele ciclice, Venus are nevoie de un an pentru un tur întreg al zodiacului, Marte de doi ani, și cu excepția unor posibile regresii, efectele sunt foarte instabile în absența unor factori concurenți de o anumită semnificație regăsiți în harta natală a subiectului receptor. Marte și Venus, fără îndoială, îndeplinesc funcții diferite (de acțiune și de recreere), dar ele sunt extrem de spectaculoase între ele (de sex masculin și feminin, diviziune și coeziune, putere și frumusețe). În fiecare an aceleași planete au în mod repetat poziții atât pozitive (cu o tensiune energetică scăzută), cât și negative (cu o tensiune energetică ridicată); acest lucru se aplică tuturor. Cu toate acestea, atunci când Marte se află poziționat lateral trebuie să aveți întotdeauna puțină prudență: intervin probleme dacă nu este canalizat în mod corespunzător sau descărcat în alt mod. Cu toate acestea, cel mai rău lucru pe care îl puteți face în timpul unui tranzit puternic al lui Marte este să nu faceți nimic: Marte nu iartă lipsa de acțiune. Se înțelege întotdeauna că, în mod necesar, trebuie să fie luat în considerare în primul rând, nivelul de dezvoltare al receptorului subiect/agent, și apoi modul în care se regăsește planeta în harta natală a subiectului afectat de tranzit, precum și prezența altor factori astrali de tranzit și/sau factori natali concurenți).

Horoscop Sagetator 2020

sagetator

Istoric HOROSCOP ANUALhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului