Horoscop Luna Iubirii Berbec

Venus, planeta iubirii si Marte , planeta de seductie vor fi prezente in viata berbecului in luna februarie. In cazul in care esti singur in aceasta luna scanteia iubirii asteapta nerabdatoare sa se reaprinda iar daca ai deja iubirea langa tine cu siguranta va fi sarbatorita cu multe artificii. Daca esti singur nu intra in panica deoarece vei primi o invitatie neasteptata la iubire.
Pentru tine dragostea este in aer!

De Ziua Indragostitilor se pare ca berbecul nu este pregatit sa cheltuie o avere pentru a marca acest eveniment ! Cu o cina romantica la lumina lumanarilor, o sampanie si cateva petale de trandafir, berbecul, va reusi sa-si arate dragostea iar partenerul va fi sigur de sentimentele pe care i le porti. Daca pana acum nu ai luat in seama un angajament pe termen lung probabil ca acum o vei face.

Cei singuri probabil se vor simti putin deprimati de Ziua Iubirii dar nu trebuie sa uite ca Cupidon este imprevizibil si cu siguranta vei primi un semn care te va avertizeaza ca iubirea nu te ocoleste in aceasta luna. Fie vei primi un mesaj plin de pasiune fie vei cunoaste ocazional pe cineva de care te vei indragosti intr-o secunda! Nici un berbec nu va ramane fara iubire in aceasta luna!

Cadou norocos: set de 2 pahare de sampanie personalizate.

Horoscop Luna Iubirii Berbec

luna

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului