Horoscop Luna Iubirii Taur

Atunci cand vine vorba de iubire taurul este extrem de loial si de incredere dar in aceasta luna cei care se afla intr-o relatie se vor gandi mai mult daca este cu adevarat marea lor poveste de iubire sau nu. Se pare ca multi tauri se vor simti sufocati de jumatatea lor si vor dori sa fie liberi.
Cei care si-au gasit jumatatea pentru totdeauna vor merge mai departe cu incredere in dragoste iar un simplu “ I LOVE YOU” cu o imbratisare foarte mare conteaza enorm pentru un taur de Ziua Iubirii.

Cei singuri este posibil sa gaseasca o mare pasiune la locul de munca sau sa intalneasca pe cineva la un evenimet in interes de serviciu. Nu subestimati o prima intalnire cu o persona care initial se pare ca aveti doar aceleasi idei deoarece se pare ca in timp si inimile voastre se vor intalni.

Inima ta dulce va dori sa petreaca Ziua Indragostitilor alaturi de prieteni incercand sa fie in centrul atentiei prin vestimentatia pe care o poarta si schimbarea look-ului. Ar trebui sa profiti de darul de onestitate si claritate pe care ti-l ofera Venus in aceasta zi si sa-ti deschzi inima spre cel care incearca sa stie mai multe despre tine.
Cadou norocos: boxa portabila.

Horoscop Luna Iubirii Taur

luna

Istoric LUNA IUBIRIIhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului