Horoscop Luna Iubirii Scorpion

Esti cunoscut ca fiind extrem de pasional in relatiile de iubire iar in aceasta luna vei castiga iubirea foarte usor.Ai parte de mai multa energie fizica decat de obicei si parca esti nerabdator sa te arunci in bratele cuiva chiar daca nu esti convins ca este persoana potrivita. Se pare ca un simplu cadou oferit in aceasta perioada poate avea o mare valoare sentimentala.

Daca esti bun la scris poezii esti tentat sa incerci sa-ti impresionezi partenerul cu cateva versuri scrise pe o carte speciala sau poate vei face o felicitare lucrata manual de tine cu ornamente frumoase. Multi scorpioni isi vor aduce partenerul mai aproape de sufletul lor dovedind mai multa statornicie si angajament.

De Ziua Iubirii dispui de toate instrumentele necesare pentru o noapte incendiara si vei reusi sa starnesti pasiune pentru oricine pe o raza de o suta de mile.
Cu siguranta nu vei ezita sa sarbatoresti iubirea intr-un loc privat, misterios si sa servesti un afrodisiac care sa aduca si mai multa pasiune in viata ta.
Cadou norocos: set afrodisiac cu aroma de capsuni.

Horoscop Luna Iubirii Scorpion

luna

Istoric LUNA IUBIRIIhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului