Horoscop varsator Horoscop Varsator 05.06.2020

In decursul acestei zile risti sa iti pierzi temporar ambitia si vei ajunge sa te intrebi daca merita totul. Aceasta nu este o zi buna pentru a incepe proiecte sau a participa la anumite discutii importante. Ramai acasa si odihneste-te daca poti. Relaxeaza-te cu o inghetata buna si un film pe placul tau.

 • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
  2.0 rating
 • Horoscop bani varsator Bani
  4.0 rating
 • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
  2.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 01 iunie – 07 iunie 2020

Ai multe lucruri de spus sau mai bine zis de reproşat persoanei iubite și ții de ceva vreme ascunse toate nemulţumirile. Săptămâna acesta paharul se cam umple și începi să te manifești cum nu se poate mai zgomotos. Trântești obiecte, mergi apăsat și ridici tonul chiar și la cele mai mici critici care ți se aduc. Abia după joi se vor mai calma spiritele și te vezi nevoit să îți ceri scuze pentru ieșirile nervoase.
Lucrurile intră pe un făgaș normal la locul de muncă, acolo unde pentru câteva zile te-ai simțit ca la închisoare. Regulile mult prea stricte chiar și pentru tine și atmosfera apăsătoare te-au făcut să îți dorești a găsi altceva de muncă, dar bine că nu te-ai pripit. Restricțiile de orice fel dispar chiar de la începutul săptămânii și te simți în largul tău din nou.

Horoscop Varsator luna iunie 2020

Încă de luna trecută, te afli pe un trend accelerat ascendent în toate aspectele activităților tale. Acum ai posibilitatea să îmbunătățești foarte mult calitatea relațiilor cu ceilalți, devenind din ce mai apropiați de tine, dar în special de planurile și proiectele tale. Vei avea senzație că e prea frumos să fie și adevărat, caz în care te sfătium să fii răbdător și să mai acorzi ceva timp ca să cunoști mai bine atât persoana cât și situația.
Dacă se va întâmpla să te întâlnești cu propriile frici, acolo în manisestările subconștinte,  nu ai de ce să îți faci probleme, e un fapt absolut normal și firesc. Poți să apelezi la o retrospecție minală profundă, să îți vorbești și să îți răspunzi, dar cel mai important, să renunți la obiectivele artificiale. Tot ceea ce te definește trebuie să fie în deplin acord cu valorile tale interioare și cu adevărul suprem definit de spiritul tău.
Din partea a doua a lunii o să constați cât de mult bine poate să reverse acestă analiză interioară proprie, pentru că te vei umple la propriu de o stare de pace, împăcare profundă, în primul rând cu tine, și în consecință și cu tot ce te înconjoară. Se pare că o să ai destul timp și pentru tine, un episod de evadare în antură sau o ieșire în mediile pe care le preferi, devenind din ce în ce mai posibilă. Orice obiectiv pe termen lung ai avea, nu renunța. E cea mai bună conjunctură de a duce spre matarializare un proiect mai amplu și mai vechi.

Horoscop de ieri

Dorinta de a face o redecorare, probabil in asteptarea gazduirii unui viitor eveniment social, s-ar putea dovedi frustranta astazi. Probabil ai cateva idei definite, dar nu poti gasi materialele de care ai nevoie pentru a produce rezultatele dorite. Indiferent de ceea ce planuiesti, ar putea fi o idee buna sa telefonezi in avans si sa vezi ce resurse sunt disponibile. Te-ar putea salva de o oarecare frustrare.

Horoscop Varsator 05.06.2020

varsator

Horoscop zilnic

Vineri, 05 Iunie 2020
Istoric Varsator
 • Horoscop Varsator 05.06.2020
  In decursul acestei zile risti sa iti pierzi temporar ambitia si vei ajunge sa te intrebi daca merita totul. ...
 • Horoscop Varsator 04.06.2020
  Dorinta de a face o redecorare, probabil in asteptarea gazduirii unui viitor eveniment social, s-ar putea dovedi ...
 • Horoscop Varsator 03.06.2020
  Desi, in mod natural, ai tendinta sa fii sensibil la sentimentele celorlalti, astazi este posibil sa fii atat de ...
 • Horoscop Varsator 02.06.2020
  Activitatile de grup se dovedesc benefice pe mai multe niveluri. S-ar putea sa proiectezi caldura puternica si ...
 • Horoscop Varsator 01.06.2020
  Iesi din scoica ta astazi. Vei observa ca oamenii sunt mult mai sensibili la sentimentele tale pentru ca par sa fie ...
 • Horoscop Varsator 31.05.2020
  Aceasta dimineata fi incarcata de emotii si stres, din cauza unor tensiuni aparute in cadrul unei relatii de ...


horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului