Horoscop varsator Horoscop Varsator 23.09.2019

Astazi s-ar putea sa fii atat de bine intentionat in munca ta, incat sa nu auzi ce va spune cineva. Oricat de importanta este sarcina ta, acorda-ti timp pentru a asculta si a fi atent la ceea ce va spune cineva, oricat de banal ar parea acum. S-ar putea sa nu conteze pana la urma, dar cel mai bine este sa gresesti din partea prudentei. Petrecand cateva minute ascultand acum ar putea evita o ruptura serioasa intr-o prietenie.

 • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
  2.0 rating
 • Horoscop bani varsator Bani
  4.0 rating
 • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
  3.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 23 – 29 septembrie 2019

Saptamana aceasta vei fi foarte solicitat la locul de munca si este posibil sa primesti chiar noi propuneri de munca. Trebuie sa fii foarte atent la deciziile pe care le iei deoarece Soarele si Marte lucreaza foarte mult la nivelul subcostientului tau si vei fi foarte emotional.
Daca nu vei reusi sa rezolvi cu intelepciune aceste probleme emotionale, te vor urmari mult timp. Este un moment potrivit pentru a sta singur si a medita. Asa poate vei reusi sa-ti faci planuri de viitor si sa faci ordine in gandurile tale.

Horoscop Varsator luna septembrie 2019

Acesta este un moment deosebit de drăguț pentru tine- te simți în ton cu universul! Sunt făcute conexiuni sociale minunate și sosesc știri fantastice. Acesta este un moment distractiv pentru viața ta de dragoste și aspectele fizice ale relațiilor vor fi cu siguranță importante. Poate să apară o conversație lungă care te inspiră sau chiar te vindecă. Venus, Marte și Soarele fac o legătură armonioasă cu Uranus aducând o mare explozie de distracție și emoție – acesta este un moment strălucit pentru romantism, creativitate și aventură! Îți asumi riscuri majore și te simti eliberat! Planeta de comunicare iti stimuleaza comunicarea și vă ajută să vorbiți despre lucruri despre care de obicei sunt greu de discutat .Acesta este un moment puternic pentru a vă explora emoțiile; conectați-vă cu corpul vostru și întrebați-vă unde simțiți ceea ce simțiți!

Horoscop de ieri

Stresul te-ar putea face sa te simti putin ciudat, pana la sfarsitul zilei. S-ar putea sa te gandesti sa iesi in aceasta seara, dar poate ar fi mai bine daca renunti la acele planuri si ramai acasa si te odihnesti. Fa o plimbare pana la un loc de luat masa si rezerva-ti o cina, apoi relaxeaza-te cu un videoclip amuzant. In acest fel vei putea elibera toata tensiunea si vei dormi bine.

Horoscop Varsator 23.09.2019

varsator

Horoscop zilnic

Duminica, 22 Septembrie 2019
Istoric Varsator
 • Horoscop Varsator 22.09.2019
  Astazi s-ar putea sa fii atat de bine intentionat in munca ta, incat sa nu auzi ce va spune cineva. Oricat de ...
 • Horoscop Varsator 21.09.2019
  Stresul te-ar putea face sa te simti putin ciudat, pana la sfarsitul zilei. S-ar putea sa te gandesti sa iesi in ...
 • Horoscop Varsator 20.09.2019
  Te simti ca si cum ti-ai transformat biroul intr-un colt financiar si profesional. Realizarile recente te-au facut ...
 • Horoscop Varsator 19.09.2019
  Vei primi informatii noi despre o persoana importanta din viata ta, iar relatia ta se transforma dramatic in bine. ...
 • Horoscop Varsator 18.09.2019
  Se pot arunca cuvinte taioase printre membrii grupului tau. S-ar putea sa te intrebi care este cauza, deoarece ceea ...
 • Horoscop Varsator 17.09.2019
  Este o zi extraordinara pentru tine. S-ar putea sa descoperi ca visele pot deveni realitate. Asigura-te ca te afli ...


horoscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului