Horoscop Berbec 2020

Anul 2020 și, de fapt, următorii 7 ani vor fi caracterizați de sosirea Uranusului, stăpânul cerului înstelat, regele tuturor rebelilor, în semnul vostru zodiacal. În cursul anului 2020 aceasta va afecta aproape exclusiv pe cei născuți în prima decadă, începând cu 5 martie. Cei născuți între 20 și 25 aprilie au primit deja un avans pe cerul lor pentruacțiunea lui Uranus în cursul anului 2019 (între 15 mai 2019și 8 noiembrie 2020). Uranus pe cerul lor este o ocazie unică de a face o schimbare radicală în viață și de a realiza o adevărată revoluție copernicană. Se întâmplă (dacă se întâmplă) o singură dată în viață: planeta trece prin același punct doar o dată la fiecare 84 de ani. De-a lungul anilor, această tranziție va implica o serie de schimbări incredibile, de la modul vostru de a gândi la modul de vă îmbrăca, de la interesele voastre la oamenii pe care îi veți întâlni, radicali, revoluționari, într-un mod neașteptat. Trecerea lui Uranus în poziție solară este crucială dacă se întâmplă la maturitate sau la vârsta mijlocie … în acest caz, indică o întorsătură drastică, inevitabilă, mai ales pentru cei cu o discrepanță totală între visele și obiectivele de tinerețe și viața reală actuală. Nu este niciodată prea târziu să vă schimbați, să vă realizați propriile vise, trebuie doar să vă treziți. Și aceasta vă cere Uranus … să vă treziți. Cel mai important este să vă opriți din a mai repeta aceleași greșeli ca și cum ați fi un disc stricat.
Totuși, luați în calcul faptul că cei născuți în prima și a doua decadă pot profita de un excelent tranzit al lui Saturn în semnul Capricornului. Datorită acțiunii celor doi lorzi astrali combinați, veți putea da structură și originalitate fiecărei alegeri pe care o puneți în joc. Însă, orice s-ar întâmpla, nu trebuie să amânați schimbarea. Uranus este ca și Marte, nu permite lipsa de acțiune. Dacă adoptați o politică de așteptare, realitatea v-ar putea lua pe neașteptate (ceea ce se ascunde sub cenușă ar putea exploda brusc și să vă copleșească). Cel mai important este să dați direcție energiilor uraniene, o direcție în concordanță cu talentele voastre naturale (Dharma). Cu Uranus și Saturn în aspect bun ați putea aduce schimbări revoluționare vieții voastre într-un mod disciplinat (Saturn în tranzit în casa voastră solară IX favorizează apropierea graduală de o cale spirituală, de creștere personală sau inițiatică). Pe de altă parte, activitățile plictisitoare care nu lasă loc unor experiențe noi nu vă sunt deloc utile în această perioadă. Dacă nu faceți schimbări imediate, următorul tranzit de tip cuadratură din 2021/2022 ar putea fi foarte dificil. Deci, dacă aveți o slujbă pe care nu o doriți, reînnoiți-o, integrând-o cu potențialul care vine din ființa voastră. Nu vă lăsați concediați, ci mai degrabă dați-vă demisia și urmați-vă calea, reînnoiți-vă și găsiți-vă drumul. Același lucru se aplică și în cazul partenerilor, prietenilor sau a situațiilor neprevăzute, evident incompatibile, schimbați-le, nu așteptați ca alții să decidă pentru voi. Învațați această regulă de bază care se aplică tuturor tranzitelor de la Marte până la Pluto: „în cazul în care energiile unei planete nu sunt conduse sau descărcate în scopul atingerii obiectivelor specifice, în concordanță cu natura voastră personală, aceste energii au tendința de a face implozie creând probleme de sănătate“. Deci, luați în calcul că în 2020 Jupiter vă va ajuta, iar din decembrie 2020 regele Olimpului vă va deveni un prieten evident (cu intrarea lui Jupiter în Capricorn pe 2 decembrie 2020). În decembrie 2020, cei născuți în prima decadă vor rămâne extrem de avantajați de tranzitul lui Jupiter; datorită tranzitului simultan cu Uranus, cei care au avut curajul de a-și revoluționa viața se vor confrunta cu o mare recunoaștere, câștiguri și promovări. Odată cu tranzitul lui Jupiter în casa voastră solară VIII, resursele voastre financiare ar putea avea o creștere bruscă. Această perioadă, care are loc doar o dată la 12 ani, poate transforma sectorul câștigurilor salariale în favoarea voastră.
Tranzitul lui Jupiter în semnul Săgetător va avea impact în primul rând pentru cei născuți în a doua și al treia decadă și pentru valorile exprimate de casa solară VIII. Acest aspect, nu numai că va promova un interes reînnoit pentru ocultism, viața de apoi, esoterism și mister, în general, dar vă va inspira pentru a merge dincolo de atașamentul vostru proverbial față de materie, nevoile primitive ale ego-ului și căutarea de securitate într-un mod controlat în mod paradoxal de efemeritate. Deci, în cazul în care există valori concurente în harta voastră natală acest tranzit lung al lui Jupiter în casa VIII se va putea remarca ca foarte important pentru a vă pune noi întrebări. Deci, cu prezența lui Jupiter în tranzit în casa solară VIII, și a tranzitelor contextuale ale lui Saturn în trigon în casa voastră solară IX și a lui Uranus în casa voastră solară I, veți putea în sfârșit să trăiți în prezent, Aici și Acum (singura dimensiune cu adevărat reală: prezentul) și să nu vă îngrijorați în mod inutil cu privire la un trecut care nu mai există sau viitor care nu există încă.
De fapt, pe parcursul anului 2020, tranzitul lui Saturn în semnul prietenos al Capricornului va afecta în principal valorile exprimate de casa voastră solară IX. Datorită acestui tranzit, veți ajunge la o înțelegere completă cu privire la regulile jocului și astfel vă veți adapta, pentru ca acestea să poată fi aplicate imediat în viața socială, profesională și relațională. Tranzitul lui Saturn, la sfârșitul anului 2020, coroborat cu Pluto este decisiv: atât cei născuți în cea de-a doua, cât și cei născuți în cea de-a treia decadă vor putea realiza o metamorfoză individuală reală și anticipa în timp cerințele viitoare ale lui Uranus, care va veni. Moșteniri, investiții imobiliare sau oportunități de venituri mari pentru cei născuți în cea de-a treia decadă spre sfârșitul anului. De asemenea, se va favoriza intrarea în asociații secrete și/sau de putere. În special, puteți da lovitura datorită studiului și experienței directe a unor discipline secrete.
Neptun, în continure în poziție favorabilă, în tranzit în casa voastră solară XI, va promova o metamorfoză spirituală a celor născuți în cea de-a doua decadă, existând factori concurenți în diagrama natală.

Horoscop Berbec 2020

berbec

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului