Horoscop Fecioara 2020

Jupiter, nu numai planeta voastră, dar și stăpânul necontestat al averii, cu influențele sale pe tot parcursul anului 2020, vă va sprijini fiecare acțiune. Sunt aproximativ 12 ani de când Jupiter nu a mai tranzitat în semnul vostrU, probabil pe parcursul anului se vor putea realiza reveniri istorice (scenarii din trecut) explicabile atât în ​​2008, cât și în 1996 sau 1984. Pentru cei născuți în a treia decadă acțiunea planetei nu va fi izolată, dar va fi susținută până în luna martie de incredibilul Uranus în semnul Berbecului. Jupiter a început calea actuală în semnul vostru zodiacal deja de la 8 noiembrie 2019. În timp ce între noiembrie 2019 și ianuarie 2020 vor fi influențați mai ales cei născuți în prima decadă, în perioadele succesive, în mod alternativ, funcție de retrogadări, vor fi influențați cei născuți în a doua și a treia decadă până la 2 decembrie 2020, când Jupiter intrând în semnul Capricornului, vă va afecta în mod direct câștigurile. Datorită acestor treceri, dacă ați semănat bine în anii precedenți, veți puteți să culegeți rezultatele și să începeți un nou ciclu plin de oportunități care vă va urma timp de 12 ani. Cu Jupiter în semnul zodiacal, de obicei, astrologia comercială identifică semnul anului, în mod normal așa este, dar nu întotdeauna. Astrologia începuturilor i-a avut ca destinatari naturali pe regi. Astrologul era sfetnicul regelui. Astrologia avea rolul de a ne asigura că putem face cel mai bun lucru în orice situație. Jupiter, trecând prin semnul Săgetătorului și astfel ajungând la domiciliul său, tinde să înalțe caracteristicile planetei și ale semnului. În anul 2020 puteți să vă deschideți conștiința, să vă deschideți către alte culturi, să realizați proiecte de neimaginat până acum; cel mai important lucru este că Centaurul care trăiește în voi va apuca săgeata și cu vârful ei va ajunge cât mai departe posibil. Cu cât mai mulți oameni frecventați, cu cât mai multe țări vizitați, cu atât mai mult vă extindeți cultura și dorința de cunoaștere, cu atât mai mult puteți realiza obiective extraordinare.
Este important să luați în calcul faptul că, în timpul unei vieți medie de 84 de ani, Jupiter revizitează același semn zodiacal de aproximativ 7 ori, și de fiecare dată rezultatul ar trebui măsurat funcție de realizarea potențialului (Dharma), la capacitatea individuală de a profita de experiențele trecute și, astfel, de a nu mai repeta aceleași greșeli (karma). Numai cei care au trecut examenele date de stele pot să realizeze oportunitatea lor magică (Kairos, Timpul de Calitate) și să navigheze pe valul bogăției. Cine face diferența sunteți voi.
Cei născuți în decada a treia, până în martie, vor fi ajutați de Uranus, în tranzit în casa lor solară V, domeniu de experientă ce vizează mai ales Erosul și creativitatea; cu acest tranzit puteți asista fiecare dintre acțiunile voastre prin adăugarea de noi elemente, cu adevărat creative, capabile să uimească pe cei din jurul vostru. Indiferent cât de riscant este un proiect, este important să fie în concordanță cu potențialul și cu natura voastră reală. În anul 2020 aveți ocazia să realizați Dharma, ființa voastră, scopul vostru. Dacă faceți așa, universul va avea tendința de a vă recompensa pentru ceea ce meritați de fapt. În caz contrar, dacă nu vă urmați talentul, ci mai degrabă Ego-ul, veți putea obține numai succese iluzorii. În acest caz, e riscant în special pentru cei născuți în cea de-a doua decadă, care influențați de Neptun, ar putea ajunge la deziluzii. În mod logic, totul depinde, ca întotdeauna, de nivelul real de conștientizare atins de subiect. Chiar și cu Neptun unghiular se pot realiza lucruri mari, poate chiar și mai mari, dar este important ca subiectul să fie capabil să mențină o anumită conexiune cu realitatea: „picioarele pe pământ și ochii spre cer“. În ceea ce privește alimentația, este recomandabil să se procedeze oricum cu precauție și moderație, cu Jupiter tranzitând în semn, există tendința să se câștige în greutate și ca urmare a unei retenții mai mari de lichide.
În cursul anului 2020 tranzitul lui Saturn în Capricorn, în casa voastră solară II, va afecta în special pe cei născuți în a doua și a treia decadă (prima decadă a fost deja afectată de trecerea de la sfârșitul anului 2019). Acest tranzit va dura până în 2021 și va afecta în primul rând situațiile exprimate de casa voastră solară II: domeniul astrologic ce vizează sectorul veniturilor, câștigurilor și finanțelor. Probabil că în cursul anului 2020 va trebui să restabiliți o anumită ordine pentru a vă gestiona atât finanțele, cât și activitățile. Conjuncția lui Saturn cu tranzitul lung al lui Pluto de la sfârșitul anului este semnificativă. Cei născuți între a doua și a treia decadă vor putea face o investitie imobiliară importantă sau vor putea primi o moștenire.
Uranus, începând cu 5 martie, intrând în semnul Taurului, va afecta în mod special valorile exprimate de casa voastră solară VI. Acest tranzit va promova schimbări semnificative în timp pentru cei născuți în toate decadele în ceea ce privește munca sau profesia lor. În 2020, va fi oricum decisiv pentru nativii din luna noiembrie. Este posibilă începerea unei activități în care tehnologia va ocupa un loc important sau care va avea un caracter revoluționar în raport cu trecutul.
Neptun, de câțiva ani ani, va continua să tranziteze în casa voastră solară IV în semnul Peștilor. Acest aspect, în cursul anului 2019, cum s-a anticipat deja, va fi deosebit de important pentru cei născuți în a doua decadă deja afectați de tranzitul lui Saturn în Capricorn și de Jupiter în semnul natal. Aveți grijă să nu fiți afectați de o situație ambiguă venită din mediile familiale native. Situații de neliniște în ceea ce privește starea psihofizică a celor din urmă.

Horoscop Fecioara 2020

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului