Horoscop Gemeni 2020

În cursul anului 2020, Jupiter – începând cu 8/11/2019 până la 2/12/2020 – se va focaliza pe casa voastră solară VI, câmp de experiență dedicat îngrijirii sănătății și relațiilor de muncă în viața de zi cu zi. În timp ce prima decadă vor primi cele mai multe influențe între noiembrie 2019 și ianuarie 2020, celelalte două decade în faze alternante (ca urmare a retrogradării planetei) vor vor fi influențate pe tot parcursul anului 2020. Datorită lui Jupiter puteți înfrunta cu optimism orice provocări aduse de tranzitul lung al lui Saturn în semnul Capricornului. Cu Jupiter tranzitându-vă cea de-a VI-a casă solară, veți fi tentați să aveți noroc în viața ta profesională, dar întotdeauna veți fi atenți să examinați fiecare ocazie și să nu exagerați cu prea multă muncă; de fapt, Jupiter în acest câmp, în afară de muncă, sugerează o mai bună îngrijire a corpului vostru, precum și a stării voastre de sănătate. În decursul întregului an, nu este recomandabil doar să urmați o dietă purificatoare și detoxifiantă, ci să adoptați un nou stil de viață. O activitate de sport moderat vă va ajuta să combateți anumite situații de stres (pentru cei născuți în a treia decadă cu Uranus în februarie și cu Saturn la sfârșitul anului). Pentru cei care lucrează într-o companie, va fi important să se organizeze cu colegii și să găsească o formulă adecvată ambițiilor reciproce; pentru cei cu funcții de conducere, este esențial ca în cursul anului aceste persoane să învețe să câștige respectul colaboratorilor lor prin prestigiu și nu prin autoritate.
Pe de altă parte, Saturn, domnul Dharmei (legea divină îndreptată spre realizarea deplină a propriului potențialului său și a propriei ființe) și „Lordul Karmei” (legea cauzei și a efectului, lege prin care individul inconștient este prins în repetarea continuă și constantă a acelorași greșeli) va continua să tranziteze în Capricorn, semnul zodiacal corespunzător casei voastre solare VII, câmp de experientă dedicat celeilalte laturi a monedei voastre (partea întunecată, partenerul vostru, soțul, coabitantul sau asociatul de afaceri).
Luați în considerare faptul că Saturn va tranzita în semnul Capricornului până la 17 decembrie 2021 (cu excepția unui scurt salt înainte în Vărsător de la 21 martie 2021 până la 2 iulie 2021). Spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat în 2019, trecerea planetei în cursul anului 2020 afectează aproape exclusiv pe cei născuți în a doua decadă și parte din a treia (prima decadă nu va mai fi afectată de trecerea lui Saturn în opoziție pe poziția sa solară pentru următorii 30 de ani). Odată cu revenirea lui Saturn în semnul Capricornului, se completează sau se redefinesc cu noi obiective situațiile apărute în ultima trecere a lui Saturn în semnul vostru zodiacal (care a avut loc între 2004 și 2006). Deci, dacă ați trecut deja printr-o experiență între anii 1988 și 1991, o puteti valorifica pentru vârsta actuală, dar numai în cheie analogică, situația generală astrală este diferită și, mai presus de toate, voi sunteți diferiți atât ca vârstă cât și ca nivel de conștientizare (sau ați evoluat sau v-ați predat laturii voastre întunecate).
Fără a modifica ceva din cele menționate anterior, în timpul anului 2020, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă scoateți din cap orice prejudecată sau orice anxietate inerente celebrului „Saturn în opoziție“. Nu este absolut deloc așa, voi faceți diferența. Saturn vă ajută să scăpați de lucrurile inutile, atunci când sunteți aliniați cu voi înșivă. Altfel, acționează și vă îndeamnă să o faceți cât mai curând posibil, și astfel veți reîncepe să vă trăiți propria viață. În caz contrar, pedepsește pentru că sunteți complet în afara căii proprii și insistați să repetați mereu aceleași greșeli fără a învăța nimic din experiențele trecute. Așadar evitați în toate modurile atitudinea greșită de a alimenta convingeri limitative; riscați să ajungeți la așa-numitul „colaps cuantic“, în care caz fiecare critică tinde să se autoamplifice într-un sistem închis de elemente reflectorizante reciproce.
Luați în considerare faptul că Saturn în opoziție, în conformitate cu mecanismul de polaritate (Capricorn pentru voi reprezintă cealaltă latură a monedei), va tensiona înseși fundamentele identității voastre. Deci, dacă sunteți cu adevărat cei care sunteți, dacă capul și inima vă sunt perfect aliniate, dacă obiectivele voastre sunt în concordanță cu ceea ce gândiți la nivel profund, dacă sunteți mereu voi înșivă, fie la locul de muncă, fie în familie și cu partenerul vostru …. Pe scurt, dacă sunteți voi înșivă. Perfect! Profitați de acest tranzit pentru o integrare ulterioară, deschizându-vă către fiecare parte a identității voastre, completându-vă prin limbajul polarității, poate chiar prin relația dintre două persoane (tranzitul are loc în casa voastră solară VII, câmpul astrologic al căsătoriei sau al interacțiunii strânse cu celălalt). Folosiți acest tranzit pentru a finaliza sau a îmbunătăți toate situațiile care au început acum circa 14 ani, eliberându-vă de tot ceea ce nu vă aparține.
În caz contrar, dacă răspunsul este nu! Dați-vă jos masca! Și fiți în sfârșit voi înșivă (întotdeauna amintiți-vă că tot ceea ce nu ne omoră ne face să devenim mai puternici). În caz contrar, tot ce veți avea ocazia de a citi în horoscoapele axate pe „Saturn în opoziție“ va putea deveni adevărat (dar vina vă va aparține în totalitate, deoarece continuați să acționați în afara Dharma, în afara scopului vostru). Deci, dacă insistați să nu vă aliniați (între cap și inimă) este perfect adevărat și logic că veți înbătrâni (înainte de termen) și că veți fi purtătorii pesimismului; fără satisfacție, fără obiective, nu se ajunge nicăieri. “Nici un vânt nu este bun pentru marinarul care nu știe unde să ancoreze”, a spus Seneca.
Luați în considerare că, spre sfârșitul anului 2019, cei născuți în a treia decadă vor fi afectați de opoziția lui Saturn în conjuncție cu Pluto. Acesta este un tranzit foarte puternic, care necesită alegeri radicale atât în ​​ceea ce privește persoana proprie, cât și relațiile cu ceilalți. Pentru mulți, va însemna o tăiere definitivă a cordonului ombilical, pentru alții o vânzare imobiliară sau împărțirea unei moșteniri ereditare.
În ceea ce-l privește pe Uranus, domnul creativității și al schimbării, până la 5 martie va fi decisiv pentru cei născuți în ultima decadă, care trebuie să se elibereze dintr-o poziție de lucru demotivantă sau chiar umilitoare. Pentru cei din decada a treia, se recomandă să nu se adopte o politică de așteptare, ci să promoveze ei înșiși schimbarea. Tranzitele lui Uranus nu iartă absolut deloc lipsa de acțiune; dacă sunt neexprimate sau nu sunt canalizate corespunzător, ele tind să implodeze cu efecte neplăcute.
Din 5 martie, cu cerul înstelat (Uranus), se deschide o poveste complet diferită. Uranus, care intră în Taur va parcurge câmpul vostru de experiență XI timp de 7 ani, care vă favorizează în relațiile sociale, dar și în realizarea unor proiecte majore, cele cu calibrare revoluționară și universală, în casa voastră solară XI (sectorul astrologic responsabil de realizarea marilor proiecte). În cursul anului 2020, Uranus va oferi oportunități mari și neașteptate nativilor din prima decadă (celelalte decade vor fi implicate treptat în anii următori). Dacă vă urmați talentul și creativitatea, mai ales în domeniul artistic sau tehnologic, puteți face niște lucruri minunate.
Neptun, domnul al transcendenței, este de mai mulți ani (începând cu 2012/2013) în tranzit în casa voastră solară IX, câmp de experiență dedicat deschiderii conștiinței, realizării studiilor superioare și universale, a călătoriilor în străinătate. În cursul anului 2020, va avea o influență majoră asupra nativilor din a doua decadă (așa cum s-a întâmplat deja în cursul anului 2019), realizând un trigon magic (120°) cu soarele lor natal. Tranzitul, ca toate tranzitele extrem de lente, trebuie întotdeauna analizat și studiat în raport cu valorile diagramei natale și cu nivelul evolutiv al subiectului destinatar-agent. Așa-numitele planete transpersonale (Uranus, Neptun și Pluto) se explică cu mai multă eficacitate în rândul persoanelor cu niveluri mai ridicate de conștientizare. Gândiți-vă, totuși, că acest tranzit ar putea fi indicele unui transfer către o locație marină pentru cei din a doua decadă, deja influențați de tranzitul lui Saturn în majoritatea anului.

Horoscop Gemeni 2020

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului