Horoscop Leu 2020

2020 arată ca un an foarte dinamic. Pe tot parcursul anului veți fi solicitat de împingerea hipertrofică a lui Jupiter în Săgetător în tranzit în casa voastră solară X, câmp de experiență dedicat realizării obiectivelor. Datorită presiunii puternice a acestui tranzit, dacă există un lucru pe care nu îl veți face niciodată, va fi să stabiliți limite. În decursul anului, a doua și a treia decadă vor fi mai mult influențate, de fapt prima decadă va primi cele mai mari influențe între 8 noiembrie 2019 și ianuarie 2020. Mulțumită lui Jupiter în tranzit în casa voastră solară X, în sectorul carieră și poziție socială, veți face totul pentru a obține ceea ce vă doriți mai mult. Pe parcursul anului veți avea o multime de posibilități de a vă atinge obiectivele, dar cel mai important lucru este să nu vă lăsați conduși de ego sau și mai rău de de frustrările copilăroase, ci să țintiți drept către realizarea voastră naturală. De fapt, în timp ce în primul caz nu veți face decât să vă îngreuiați karma, repetând întotdeauna aceleași greșeli, în cel de-al doilea caz, vă veți împlini dharma voastră, acesta este motivul pentru care v-ați născut. Cu toate acestea, luați în calcul că în cursul anului 2020 orice realizare veți obține, o veți simți întotdeauna prea strâmtă, pentru că veți dori întotdeauna să aveți mai mult (Jupiter unghiular). Dar dacă doriți să obțineți maximum, în mod paradoxal, va trebui să învățați să fiți mulțumiți: ceea ce este excelent poate fi cel mai mare dușman al binelui. Mai mult, cu Jupiter în cuadratură, este foarte ușor să faceți erori de evaluare (mai ales dacă sunteți în a doua decadă și sunteți și sub influența lui Neptun). Deci, luați în considerare faptul că Jupiter, la sfârșitul anului 2020, va începe o nouă cale, deosebit de benefică pentru realizarea proiectelor voastre mai mari. În decembrie 2020, cei născuți în prima decadă vor primi cele mai importante influențe.
Luați în calcul faptul că pe parcursul lui 2020, Saturn, domnul al timpului, protector atât al Dharmei cât și al Karmei, va continua să fie prietenul vostru, tranzitând prin semnul Capricornului în casa voastră solară XI, domeniul experienței dedicate realizării sociale, dar și marilor proiecte. În timp ce în 2019, cei din prima decadă au fost influențați cel mai mult de tranzitul lui Saturn, în cursul anului 2020 vor fi cei din a doua și a treia decadă. În special, aceștia din urmă vor fi cei care, la sfârșitul anului, vor beneficia de conjuncția importantă a lui Saturn cu Pluto și vor realiza astfel ceva cu adevărat important. Persoanele conștiente, constante, hotărâte în realizarea calităților lor, vor fi cu siguranță răsplătite.
Dar nu numai atât, și Uranus, domnul cerului și al creativității și al depășirii limitelor va fi de partea voastră, în tranzit în semnul prietenos al Taurului, în casa voastră solară III, sectorul comunicațiilor (Uranus cu tranzitul său va afecta treptat în cei șapte ani care vor urma toate cele trei decade). Funcția uraniană în harta natală proprie este esențială pentru a nu rămâne prizonierii unui stil de viață care nu vă aparține; de fapt, împinge individul spre eliberarea de mecanismele false de fragmentare (Maya sau Matrix). Cu Uranus în aspect, individul tinde să se elibereze de jugul zeilor falși și să-și recapete natura divină. Cu tranzitul lui Uranus în casa III, sectorul comunicațiilor va rămâne în mod special influențat. Dezvoltarea de noi tehnologii, interesul pentru artă și frumusețe, în general (în ceea ce privește influențele Taurului guvernat de Venus), prietenii noi, întâlniri noi, relații cu oameni originali în afara sistemelor uzuale.
Neptun, domnul transcendenței și de mai mulți ani (începând cu 2012/2013) în tranzit prin semnul vostru zodiacal și în prima casă solară, domeniul de experiență care vizează experimentarea lumii exterioare, în anul 2020 va avea un impact mai mare asupra celor născuți în a doua decadă (așa cum s-a întâmplat deja în 2019). Tranzitul, ca toate tranzitele extrem de lente, trebuie întotdeauna analizat și studiat în raport cu valorile astrogramei natale și ale nivelului evolutiv al subiectului destinatar- agent. Așa-numitele planete transpersonale (Uranus, Neptun și Pluto) sunt mai eficient exprimate în rândul persoanelor cu niveluri mai ridicate de conștientizare.
Luați în considerare faptul că este o conjuncție irepetabilă. O bună parte a umanității (dată fiind lentoarea planetei Neptun în a face un întreg tur al zodiacului – 164 de ani) nu va experimenta niciodată conjuncția propriului soare natal cu Neptun în tranzit. Deci, fiți recunoscători! În plus, trebuie să vă amintiți că Neptun este planeta voastră protectoare; până în 2026/2027 veți avea șansa de a trăi experiența Neptun … Esența planetei este dincolo de orice limită și de orice limitare umană. Dacă dezvoltați în mod pozitiv calitățile lui Neptun aduceți … creativitate, misticism, imaginație, inspirație, empatie, compasiune, atracție către mister, fuziune; altfel, dacă partea întunecată prevalează, …. dizolvare, iluzii, evadare, droguri și victimizare …
În mitologia clasică, Neptun/Poseidon a fost fratele lui Jupiter/Zeus și al lui Pluto/Hades. Când cei trei și-au împărțit universul, Neptun a devenit zeul mării. Pentru greci a fost, de asemenea, „cel care mișcă pământul“, care este zeul cutremurelor, pentru că de fiecare dată când trântea cu tridentul lui, pământul se cutremura. Ca stăpân al mării adânci, Neptun guvernează intuiția, abilitățile psihice, imaginația, dansul, muzica, poezia, filmul și moda. Aduce compasiune, distruge limitele (și așa s-a întâmplat în așa-numitul Risorgimento italian în timpul ultimului tranzit al lui Neptun în Leu) și sensibilizează tot ce atinge. Neptun, regele viselor si al magiei este pentru al șaselea an acasă (Semnul Leu este condus de planeta/arhetip Neptun). Întoarcerea lui Neptun în semnul vostru se realizează pentru prima dată de la redescoperirea sa (1846), un întreg „tur zodiacal“ (nu întâmplător la câțiva ani după redescoperirea sa, a urmat nașterea lui Sigmund Freud, tatăl psihanalizei). Acest tranzit va dura încă mulți ani (până în 2025/2026). Luați în considerare, de asemenea, că Neptun este planeta misterului și a iluziei. Puterea sa este cea a fanteziei. Împărăția lui este inconștientul, amintirile ascunse, intuiția și clarviziunea. Este indiciul în cazurile mai evoluate, a unei personalități hipnotice, magnetice. Rolul său în acest plan al realității este de a face subiectul să intre în contact cu un plan superior de conștiință. În schimb, în ​​cazul unei gestionări incorecte a potențialului exprimat de către planetă (disonanțe combinate cu un grad scăzut de conștientizare), există un risc puternic ca individul să nu fie în măsură să separe fantezia de realitate și să caute ajutor pentru problemele vieții în droguri și alcool (cum de fapt s-a întâmplat la nivel de generație în anii ’60 cu tranzitul lui Neptun în Scorpion). De fapt, chiar dacă idealistă și profund spirituală, planeta are și o altă față a monedei: este funcția arhetipală a iluziei, a confuziei, a înșelăciunii, a castelelor în aer și a dependențelor (cum ar fi alcoolismul, abuzul de droguri și fanatismul religios). Cu acest tranzit lung, caracteristicile cele mai tipice ale semnului Leu tind să se ridice la pătrat. După cum s-a arătat deja în cursul anului 2020, tranzitul lui Neptun, va fi deosebit de important pentru cei născuți în a doua decadă, deja influențați în fază alternantă de tranzitul lui Jupiter în casa lor solară X (domeniul de experiență dedicat calității ființei și obiectivelor proprii). Luați în considerare faptul că pe parcursul anului, există riscul ca partea întunecată a planetei să devină principală; la subiecții mai puțin avansați ar putea da naștere la fenomene de fanatism. Sub această influență, aspirațiile subiectului vor fi puternic stimulate de cele mai profunde idealuri ale sale: persoana cu aceste tranzite nu va ezita în fața misiunii sale.

Horoscop Leu 2020

leu

Istoric HOROSCOP ANUALhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului