Horoscop Rac 2020

În decursul anului 2020 vă veți găsi adesea în ipostaza de a vă dori totul sau opusul a toate. Pe parcursul anului 2020, Jupiter își va continua călătoria în semnul Săgetător (începută la 7 noiembrie 2019): în timp ce prima decadă va continua să fie implicată doar în perioada noiembrie 2019 și ianuarie 2020, atât a treia cât și a patra decadă vor rămâne implicate – în fază alternantă, în funcție de retrogradare – până pe 2 decembrie, 2020. Cu tranzitul lui Jupiter în semnul opus al Săgetătorului se va descoperi pentru voi cealaltă parte a monedei, și astfel, pe parcursul întregului an 2020, va putea ieși la iveală adevărata stare a lucrurilor, atât în ​​ceea ce privește relațiile cu partenerul, cât și în ce privește realizarea proiectelor în curs de desfășurare (în special a celor începute cu șase ani înainte, la începutul ciclului, cu tranzitul lui Jupiter în semnul vostru zodiacal). Dacă sunteți de tip evoluat, puteți utiliza acest pas pentru a vă integra mai bine ambițiile cu cele ale partenerului, realizându-le pe ambele prin implementarea obiectivelor comune, pe de o parte; astfel puteți lucra, de asemenea, să îmbunătățiți procesul unei activități în curs de desfășurare. Dacă în caz contrar, sunteți încă prea sensibili la partea întunecată, sau – întâmplător – v-ați ales partenerul nepotrivit, în 2020 pe de o parte se vor putea instaura dinamici concurențiale cu partenerul, pe de altă parte, vor putea apărea atitudini egoiste ale unuia sau ambilor parteneri. În acest caz, dacă nu se va schimba evoluția partenerilor, nu sunt excluse dinamicile disruptive.
Pe de altă parte, în timpul unei opoziții joviale slab canalizate există întotdeauna riscul ca ego-ul vostru să se reverse în toate direcțiile și apoi să comiteți erori grave de judecată, atât în ​​ceea ce privește alegerea partenerului în viața personală cât și în afaceri. În special, cei născuți în a doua decadă vor trebui să acorde mai multă atenție; de fapt, în cursul anului aceiași vor avea de suferit influențele de tranzit ale lui Neptun în casa lor solară IX-a: acest aspect nu numai că ar putea duce la deziluzie în ceea ce privește calitățile spirituale ale partenerilor, dar ar putea fi, de asemenea, un avertisment vestitor al scandalurilor dăunătoare imaginii publice. Asfel, există riscul ca în aceeași zi să fiți mulțumiți sau nemulțumiți de aceleași fapte sau motive. Acest lucru se întâmplă atunci când scopurile minții nu coincid cu cele ale inimii. Deci, dacă ar fi să vă predați laturii voastre întunecate, cu atitudini evident bipolare, înseamnă că v-ați dezbinat în numele oportunismului ascuns. Astfel, în cursul anului va fi întotdeauna necesar să verificați nevoile și motivațiile voastre reale pentru a acționa. Încercați să vă înconjurați cu oameni pe care îi prețuiți; datorită acestora sau chiar a unui partener bun, veți obține o mai mare claritate și veți avea intuiții semnificative pentru o înțelegere corectă a voastră și a obiectivelor voastre reale.
Așa cum se întâmplă de multe ori în jocul etern al polarităților în timpul anului – dintr-o dată – ați putea hotărî o schimbare a poziției în legătură cu o posibilă căsătorie, sau a unei posibile conviețuiri, luând decizia de a vă muta cu partenerul, chiar dacă cu o zi înainte era o ipoteză abandonată din start. Deci, chiar dacă în mod neprevăzut, în cursul anului 2020 ați putea întâlni persoana care v-ar putea schimba viața. Cuvintele rostite și deciziile luate în această perioadă ar putea deveni în mod paradoxal definitive.
În cursul anului 2020, Saturn își va continua călătoria în casa voastră solară VIII, în a doua și a treia decadă din Capricorn, în domeniile de experiență legate de viața de apoi, sexualitatea instinctivă, puterile oculte și speculațiile financiare. De-a lungul perioadei, efectul tranzitului va continua să fie amplificat de tranzitul lung al lui Pluto în semnul Capricornului. Acest aspect va tinde să vă amplifice interesul față de temele erotice sau față de tezele conspirației globalizate. În timpul acestei etape, vă veți puteți descoperi în mod paradoxal înclinat spre economisire. Saturn este, de fapt, planeta experienței și a disciplinei și, prin urmare, în timpul acestui tranzit în Capricorn, vă veți putea simți încurajat să deveniți puțin mai înțelepți, căutând să să vă gestionați cât mai bine banii în materie de investiții, economii și datorii. Uranus în prima parte a anului își va continua călătoria în semnul Berbecului, continuând să afecteze pe cei născuți în decada a treia. Atâta timp cât este în Berbec, valorile celei de-a XI-a case solare vor rămâne foarte implicate. Datorită acestui tranzit, cei născuți în decada a treia pot deveni parte dintr-o structură, asociere, partid sau club de o anumită importanță. Începând cu 5 martie rebelul Uranus va ara timp de 7 ani țărmurile casei voastre solare XII, câmp de experiență dedicat în principal transcendenței ca experiență reală. În cursul anului 2020, cei născuți în prima decadă vor fi în principal afectați de efectele tranzitului. Datorită lui Uranus vă veți angaja pe căi neobișnuite pentru a încerca să vă ascultați cât mai bine vocea interioară. Pe baza mesajelor primite puteți decide să vă restructurați cariera, obiectivele și interesele. Datorită unei redobândite conexiuni cu spiritualitatea voastră, veți găsi răspunsuri la întrebările pe care le aveați de mai multă vreme.
Neptun, planeta cu funcția principală de a căuta transcendentul, domn al iluminării și al confuziei, va continua să tranziteze în Pești, în câmpul al zecelea de experiență, însărcinat cu realizarea scopului personal, realizarea succesului. Având în vedere că tranzitul trebuie să fie întotdeauna analizat și studiat în raport cu valorile exprimate de harta natală, în afară de nivelul de dezvoltare atins de către subiectul receptor-agent trebuie remarcat faptul că, în cursul anului 2019, va fi stimulat de tranzitul lui Jupiter în semnul Săgetător. Pentru cei născuți în cea de-a doua decadă nu sunt excluse situațiile sentimentale sau nunțile la limita moralei publice.

Horoscop Rac 2020

rac

Istoric HOROSCOP ANUALhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului