Horoscop Scorpion 2020

2019 nu va fi doar un an al schimbărilor globale cauzate pe de o parte, de alăturarea tranzitului lui Saturn și de conjuncția irepetabilă cu Pluto de la sfârșitul anului, iar pe de altă parte, de trigonul cu Uranus în tranzit începând cu 5 martie pentru 7 ani în a casa voastră solară V (domeniu de experiență al creativității, jocului, iubirii, erotismului și copiilor), dar va fi anul care va preceda cu 11 luni (începând de la 1 ianuarie 2020) intrarea lui Jupiter în semnul vostru zodiacal. De fapt, pentru cea mai mare parte a anului 2020, Jupiter va tranzita în Săgetător, în casa voastră solară XII, în acel domeniu de experiență care vă va duce la reînnoirea propriei persoanei în primul rând, privindu-vă în interior ca niciodată înainte. În primul rând, ar fi util să aducem la lumină ceea ce s-a întâmplat în 2008 și în 1996, cu ultimele etape ale lui Jupiter în semnul Săgetătorului. Dacă în timpul acestor cicluri ați reușit să aduceți mai multă claritate cu privire la ceea ce vreți și ceea ce căutați în voi înșivă, începând cu 2 decembrie 2011, și așa mai departe pentru tot anul 2021, veți putea culege roadele și câștigurile. Cu Jupiter în tranzit în casa voastră solară XII, într-adevăr, veți fi capabili să construiți o imagine completă a ceea ce vă motivează cel mai mult și a ceea ce nu vă mai interesează.
Luați în considerare faptul că așa cum s-a întâmplat în 2019, Saturn, domnul timpului și protector atât al Dharmei (legea divină ce vizează realizarea calității de a fi) cât și al Karmei (legea cauzei și a efectului vizând dezrădăcinarea repetării acelorași greșeli în timp), Stăpânul Inelelor, va continua să tranziteze în semnul vostru zodiacal, astfel oferind un nou început unui ciclu care va dura aproape treizeci de ani (cei mai în vârstă vor putea valorifica experiențele trăite la sfârșitul anului 1989 și începutul anului 1992 – având în vedere că oricum este o altă poveste de fiecare dată). De fapt, datorită acestei „configurații astrale“ importante se deschide pentru voi în cer o nouă etapă crucială a vieții … .de „maturizare„ pentru cei foarte tineri sau de „renaștere“ pentru cei mai în vârstă. Efectele și situațiile variază foarte mult în funcție de cât de mult s-a înțeles din propriile experiențe de viață, de cât de multe lucruri corecte sau greșite s-au făcut în anii anteriori și mai ales de evoluția lor. După cum s-a menționat întotdeauna, în tot ce am scris, tranzitul lui Saturn (de la opoziție la conjuncție), se bucură de multe ori de o reputație proastă nemeritată, evidențiată prostește de cei care alimentează condamnări limitative masochiste. Saturn este de fapt extrem de sever numai cu cei care continuă să repete mereu și obsesiv aceleași greșeli, însă față de cei își care urmează natura, și care au ca scop, printr-o cunoaștere de sine disciplinată, realizarea calităților ființei lor, se dovedește a fi cu siguranță de un veritabil ajutor. Datorită lui Saturn, subiectul poate scăpa o dată pentru totdeauna de tot ceea ce nu-i place, și astfel să se elibereze de oameni, activități sau lucruri, în cazul în care sunt incompatibile sau îl frânează din drum. De fapt, pentru subiecții cu rădăcini puternice în „prezent“ în „aici și acum“, oricare tranzit este întotdeauna o experiență sau o oportunitate de experiere, de a se juca în ciclurile „totul curge.“
În cursul anului 2019, acest tranzit va fi deosebit de semnificativ – marcând o restructurare și o reproiectare a vieții lor, cu eliminarea progresivă a tot ce poate fi inutil, în conformitate cu mecanismele obișnuite ale devenirii – în special pentru persoanele născute Scorpion între a a doua și a treia decadă (în 2019 a influențat aproape exclusiv pe cei născuți în prima decadă). Deci, va fi decisiv pentru cel care este în jurul valorii de 40/42 ani, de fapt, în acest caz, trecerea ar corespunde cu criza notorie de la mijlocul vieții (marcată astrologic de o jumătate de ciclu a lui Uranus, precum și de o jumătate de ciclu a lui Saturn pe poziția sa natală): subiectul se simte forțat să facă bilanțul vieții sale pentru a compara visele tinereții sale cu rezultatele obținute. Important este să fiți pe deplin conștienți de ceea ce sunteți și de ceea ce doriți să obțineți. Dacă nu există o sincronizare între obiectivele minții și obiectivele inimii, individul tinde să se scurtcircuiteze mai devreme sau mai tîrziu. Dacă prezentați disincronie, în timpul trecerii lui Saturn, eliberați-vă și aliniați-vă cu voi înșivă, riscați să faceți implozie și să vă vedeți castelul de cărți năruindu-se. Valorificați, de asemenea, experiența dobândită în urmă cu 7 ani (în raport cu obiectivele voastre anterioare) și în urmă cu 14 ani (privind relațiile sau capacitatea voastră de a vă integra cu partenerul): veți evita (dacă au existat) retrasarea aceleași greșeli. Deci, luați act de faptul că în cursul vieții voastre veți avea Saturn în semnul zodiacal de aproximativ 3 ori; de fapt Saturn/Kronos marcheaza cele 3 cicluri principale ale tinereții (până la 29 de ani), maturității (până la 59 de ani) și vârstei a treia (nu întâmplător este al treilea ciclu, de până la 88 de ani), și că, în mod logic, dinamica tranzitelor sale se modifică considerabil funcție de vârsta individuală și de gradul de conștientizare realizat.
Deci, luați în considerare că la sfârșitul anului 2019 Saturn si Pluto se vor uni în mod irepetabil semnul vostru zodiacal (ceea ce va mai avea loc doar peste câteva secole), acest lucru va duce la schimbări decisive și permanente pentru cei născuți în a doua și a treia decadă. Focalizați-vă în acea perioadă asupra unui obiectiv important pe care doriți să îl atingeți și eliberați-vă de orice balast. Cu Pluto în semnul zodiacal, cei mai avansați oameni vor putea să recurgă la forțe care până acum nu au fost cunoscute. Altfel, forțele reprimate ar tinde să vă distrugă: Pluto, dacă este prost gestionat, este capabil să scoată la lumină cele mai întunecate elemente ale inconștientului, forțele latente care vin din propria Cutie a Pandorei. Așadar, fiți foarte atenți să nu fiți blocați de mecanismele de inhibare a rațiunii și nici de temerile voastre iraționale. Acționați metodic și structurați-vă acțiunile. Saturn, ca toate stelele importante, necesită angajament și nu ” lipsă de acțiune”. Uitați de atitudinile “așteptați-și-vedeți” sau de atașamentul excesiv față de obiceiuri uzate. Nu fiți ostatici ai trecutulului vostru. Amintiți-vă întotdeauna că “tot ce nu ne omoră ne face mai puternici” și că “cei care se tem mor în fiecare zi”. Amintiți-vă că Saturn, Kronos, domnul pragului și domnul Capricornului a fost considerat de romani, guvernatorul antic al Epocii de Aur și era sărbătorit în timpul Saturnaliilor cu petreceri care astăzi ar stânjeni chiar și pe cei mai sălbatici libertini. Dacă vreți un sfat, în timpul tranzitelor lui Saturn, dacă doriți să învățați cum să scapați de deșeuri, începeți cu sertarele de acasă: „Scăpați de toate gunoaiele!” Acest exercițiu vă va face bine, veți câștiga în putere și voință.
O altă cale și o cu totul altă poveste în schimb pentru cei născuți în prima decadă. Saturn este în urmă, Uranus pe 5 martie 2020 intră permanent în Taur, Jupiter pe 2 decembrie după 12 ani se întoarce (pentru un an) în semnul vostru zodiacal. Cu aceste tranzite pentru cei născuți în prima decadă începe o nouă eră de recoltare, dacă ați semănat bine, vă veți putea răsplăti și veți putea să vă retrăiți din nou Epoca de Aur. Cu Uranus, de tranzit în casa voastră solară V timp de aproape 7 ani, aveți motive să vă distrați (în 2020 se va referi în primul rând la cei născuți în prima decadă). Uranus, rebelul, regele cerului înstelat, își va îndrepta forța creatoare spre Eros, dragoste, oameni, divertisment și evenimente sociale. Datorită prietenului Uranus, nu numai că veți dobândi mai multă spontaneitate și ușurință, dar, datorită unui nou spirit de aventură, veți tinde să reamestecați cărțile în viața voastră amoroasă, prin utilizarea pe deplin a instinctelor creative, atât la locul de muncă cât și în viața personală. Luați în considerare faptul că pe parcursul, dar mai ales la sfârșitul anului, datorită sosirii lui Jupiter în zodia voastră, o bogăție neașteptată ar putea să vă găsească în locul potrivit, la momentul potrivit și, astfel, să primiți daruri mari din partea destinului. Cu Jupiter si Uranus în trigon (la sfârșitul anului) vor fi premiați în special cei care vor ști să realizeze o creștere semnificativă în creativitatea și talentul lor. Cei care știu să reconcilieze trecutul cu viitorul în prezent vor reuși să dea lovitura.
Luați în considerare, de asemenea, că pe parcursul anului 2020, axa nodală va trece între a treia și începutul primei decade cu mișcare retrogradă. Acest pas care are loc o dată la fiecare 18 ani, poate duce la o întâlnire karmică cu o persoană deja întâlnită într-un trecut antic. Acestea sunt întâlniri care sunt recunoscute pentru familiaritatea imediată cu care apar. Important este să nu repetați aceleași greșeli. Mai presus de toate, pentru cei născuți în decada a treia deja afectați de diferitele tranzite ale lui Saturn și Pluto; altă poveste pentru cei născuți în prima decadă, cu condiția ca tranzitul lui Saturn în 2019 să fi fost foarte profitabil educațional, și ca subiectul să fi învățat să se recunoască dincolo de posibilele condiționări.

Horoscop Scorpion 2020

scorpion

Istoric HOROSCOP ANUALhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului