Horoscop Taur 2020

Uranus, imprevizibilul, rebelul … este încă cu voi până la 5 martie 2020(dar numai dacă v-ați născut în ultimele zile ale celei de-a treia decade, la sfârșitul semnului TAUR), este o oportunitate unică. Tranzitul lui Uranus prin semnul vostru se întâmplă o dată în viață, doar o dată la fiecare 84 de ani (începând cu 7 martie, va atinge prima decadă a semnului Taurul). Începând cu 27 mai 2011 Uranus, planeta arhetipală a originalității și a schimbării, cu acțiunea ei inovatoare și de multe ori revoluționară vă însoțește pe străzile nesfârșite ale apelor cerești. În cursul anului 2020, acțiunea lui revoluționară va influența numai pe cei născuți în ultimele zile ale celei de-a treia decade și va fi deosebit de frapantă în special în luna februarie și la începutul lunii martie. De fapt, acțiunea planetei nu numai că va fi susținută de tranzitul lui Jupiter în semnul prietenului Săgetător, dar va fi, de asemenea, stimulată de apropierea lui Saturn și a lui Pluto de spațiul vostru astral. Atunci când veți pune în aplicare revoluția copernicană, va trebui să aveți grijă să nu faceți vreo greșeală. Pe de o parte se află talentul vostru natural, pe de altă parte ambițiile ego-ului vostru. Deci, aveți grijă să nu treceți peste orice în numele ambițiilor sau din cauza unor terțe manipulatoare (tranzitul lui Saturn si al lui Pluto are loc în casa voastră solară X, domeniu de experiență responsabil îndeosebi de realizarea succesului personal). Deci, dacă vă urmați talentul (Dharma) în anul 2020, veți avea ocazia să dați marea lovitură. Așadar, aveți grijă să profitați de ocazia excelentă (kairos). Este o șansă unică. Este momentul în care ceea ce părea imposibil devine dintr-o dată posibil.
Luați în considerare faptul că 2020 se dovedește a fi un an extraordinar pentru toate decadele, datorită tranzitului lui Jupiter în semnul prietenos al Sagetătorului (semn zodiacal care pentru voi corespunde casei a IX-a solară, domeniu de experiență responsabil îndeosebi cu extinderea cunoștințelor, călătoriile extraordinare, viața în străinătate, studiile universale). Regele Olimpului este, fără îndoială, considerat în tradiția astrologică ca planeta arhetipală a prosperității maxime. Datorită acestui tranzit, vă veți simți încurajați să vă extindeți experiența în lume și astfel să vă satisfaceți dorința de cunoaștere, aventură și înțelepciune. Persoanele pe care le veți întâlni sau cu care veți stabili noi contacte în timpul călătoriilor (sau în medii cu caracter universal) vor putea aduce noi transformări în viața voastră profesională. În anul 2020, curiozitatea voastră va crește considerabil, probabil în cursul anului 2020 veți citi mult mai mult de obicei; vi se dezvoltă dorința de a ajunge la un număr cât mai mare de informații. Cu cât călătoriți mai mult în 2020, cu atât va fi mai bine. În timp ce cei născuți în prima decadă vor fi avantajați de tranzitul lui Jupiter în perioada cuprinsă între noiembrie 2019 până în ianuarie 2020, cei născuți în a doua decadă vor trece prin cele mai bune momente, atât iarna cât și vara, iar cei născuți în cea de-a treia decadă vor fi afectați de tranzitul lui Jupiter atât în ​​primăvară, cât și în toamnă. Pe parcursul tuturor acestor faze vor trebui să se confrunte cu Saturn, stăpânul timpului și al Pragului, paznic atât al Karmei (experiențele neînțelese care au tendința să se repete în mod inexorabil până la înțelegerea lor) cât și al Dharmei (realizarea de sine). Deci, dacă doriți să obțineți rezultate trebuie să scăpați de constrângeri, temeri și frustrări, să evitați repetarea acelorași greșeli, să urmați o disciplină în concordanță cu propriul potențial, să vă eliberați de încărcătura inutilă. Dacă vreți ca noul să vă intre în casă, trebuie să vă eliberați de ce este vechi (ceea ce este incompatibil sau a devenit incompatibil în raport cu evoluția voastră). Luați în considerare faptul că Jupiter va răsplăti mai ales celor care au lucrat bine cu ei înșiși; de fapt, cu tranzitele sale planifică culesul fructelor.
Saturn, în tranzit în semnul Capricorn, în contrast cu ceea ce s-a întâmplat în 2019, va afecta în primul rând pe cei născuți în a doua decadă și pentru perioade scurte de timp chiar și pe cei din a treia, determinându-i să conștientizeze problema realizării ambițiilor lor. De fapt, pentru voi, cei din semnul Taurului, Capricornul este semnul zodiacal care corespunde casei voastre solare X, sector astrologic dedicat în mod direct realizării propriului succes și propriilor aspirații. Deci, voi, care prin natura voastră sunteți ghidați de Marte, mereu gata să depășiți limitele, în cursul anului 2020, va trebui să hotărâți care sunt obiectivele vostre reale și să le eliminați pe cele care nu sunt pentru voi. Dacă faceți acest lucru, puteți profita de tranzitul lui Saturn pentru a vă oferi acel minim de planificare, pentru a vă scăpa de balast și a elimina neconcordanțele.
Sfârșitul anului 2020 va fi decisiv pentru cei născuți între a doua și a treia decadă. Totul va depinde de nivelul vostru de dezvoltare și de cât de mult ați semănat bine sau rău în lunile anterioare. Saturn și Pluto se vor alătura semnului Capricornului la 21°. Acest aspect marchează schimbări clare și ireversibile în privința atingerii obiectivelor personale. Ceea ce contează este că în vremurile anterioare ați profitat de excelentele tranzite pentru a vă realiza și nu de ambițiile venite din ego-ul vostru.
Dacă au existat persoane în zodia Taur care nu se regăsesc în aceste informații, să nu ne-o ia în nume de rău (pentru că de fapt situația reală ar putea fi foarte diferită de cea aparentă), aceasta nu depinde nici de astre, nici de demiurg, și nici de unii satiri (probabil în cazul vostru specific ați avut deja șansa voastră sau mai durează până o aveți). Este clar faptul că trebuie să vă verificați “harta cerurilor”; De fapt, voi, cei care vă simțiți excluși din dinamica celestă … s-ar putea să vă înșelați, în astrograma voastră ați putea avea valori interesante, poziționate exact în acele „puncte fierbinți“, și în cursul anului 2020, ați putea da lovitura. Și, ca întotdeauna, depinde exclusiv de voi să vă asigurați că „Gândul este transformat în acțiune“ (Amintiți-vă că atât Uranus cât și Marte nu iartă lipsa de acțiune).
Neptun, așa cum a fost în jur de câțiva ani deja, va continua să treacă prin casa voastră solară XII, câmp de experiență dedicat mai ales cercetării spirituale. Deci, tranzitul trebuie întotdeauna analizat și studiat în raport cu harta natală. Pentru mulți dintre voi, în special pentru cei care au Venus în zodia Pesti în hata natală, ar putea fi indicele unei iubiri romantice. Deci, luați în considerare faptul că începând cu 5 martie, Uranus, care intră în semnul Taurului, vă va tranzita timp de mai mulți ani casa solară II, câmp de experiență, atribuit în principal banilor și sectorului financiar. Prin urmare, nu poate fi exclusă o revoluție copernicană în sectorul câștigurilor, atât cantitative cât și calitative. Tranzitul trebuie analizat și în acest caz în raport cu valorile exprimate de astrograma natală și de nivelul evolutiv al destinatarului/agentului. Pentru cei care au avut Venus în semnul Taurului este indicele unei iubiri la prima vedere așteptate.

Horoscop Taur 2020

taur

Istoric HOROSCOP ANUALhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului