Zodia Bivol din zodiacul chinezesc

Numele chinezesc: Niu
Anotimpul: iarna
Luna: ianuarie

Este al doilea semn din zodiacul chinezesc şi este cel mai potrivit pentru a conduce. Tăria de caracter şi dispoziţia pentru efortul prelungit îi permite să reuşească cu uşurinţă la locul de muncă. Chiar dacă sunt capabili să muncească ore în şir fără oprire, ei nu se vor plânge niciodată. Sunt consideraţi ca fiind nişte persoane răbdătoare şi cărora le place foarte mult liniştea.
Totuşi ar fi bine să nu deranjezi o persoană născută sub acest semn pentru că odată enervată se va dezlănţui fără să îi pese de cei din jur. El se poate răzbuna chiar şi pe cei dragi, dacă a fost trădat. Cu greu vei reuşi să schimbi părerile unei astfel de persoane pentru că este deosebit de încăpăţânată.
În dragoste pun mare accent pe fidelitatea partenerului. Oferă foarte multă afecţiune, dar nu de la bun început. Teama de a nu fi respins îl face pe cel născut sub acest semn să îşi ascundă sentimentele în prima fază.
Ştiind că” graba strică treaba” cei aflaţi sub acest semn zodiacal nu se aruncă într-o relaţie fără să studieze înainte posibilul partener. Odată ce le-ai câştigat încrederea, nativii devin foarte tandrii şi pun dorinţele partenerului înainte dorinţelor proprii.

Horoscopul chinezesc spune că Şobolanul este compatibil în general cu cei din zodia Şarpe, Cocoş şi Bivol.

Zodia Bivol din zodiacul chinezesc

bivol

Istoric Bivolhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului