Zodia Caine din zodiacul chinezesc

Numele chinezesc: Gou
Anotimpul: toamna
Luna: octombrie

Persoanele născute sub semnul Câinelui sunt loiale şi de încredere, ca atare sunt şi foarte buni prieteni. Nu îi place nedreptatea, tocmai de aceea se va manifesta virulent dacă va fi martor la una. Fire pesimistă şi cinică, cu greu va fi surprinsă de vreun eveniment negativ. Simţul critic al nativilor atinge cote alarmante, aşa că s-ar putea să îl auzi criticând tot ce îl înconjoară. Fire sceptică peste măsură Câinele cu greu capătă încredere în cineva, dar dacă o face este capabil de mari sacrificii pentru persoana respectivă.
Nu este nici pe departe idealist, din contră este foarte bine ancorat în realitate, iarc acest lucru îl fereşte de posibile dezamăgiri. Nici prieteni nu-şi face foarte uşor pentru că trebuie mai întâi să îi analizeze şi să se convingă de faptul că merită să îi ţină aproape. Dacă se simte atacat, poate deveni destul de violent, pierzându-şi cumpătul.
Pe plan sentimental, câinele este un partener loial şi afectuos. Oferă foarte multă dragoste şi se dăruieşte total într-o relaţie. Sinceritatea şi caracterul blând sunt calităţile pe care le caută la partener. Niciodată nu se entuziasmează prea tare la începutul relaţiei din cauza pesimismului, aşa că de cele mai multe ori nu se aşteaptă la o relaţie fericită, fiind adesea surprins.

Horoscopul chinezesc spune că cei din zodia Câine sunt compatibili în general cu cei din zodia Cal. Tigru şi Porc.

Zodia Caine din zodiacul chinezesc

caine

Istoric Cainehoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului