Zodia Cocos din zodiacul chinezesc

Numele chinezesc: Ji
Anotimpul: toamna
Luna: septembrie

Nativii aflaţi sub semnul Cocoşului sunt observatorii zodiacului. Sunt capabili să observe cele mai mici detalii, iar în general observaţiile pe care le fac sunt precise. Sincer şi deschis, Cocoşul nu va apela niciodată la prefăcătorie faţă de nimeni. Mândrului Cocoş îi plac foarte mult laudele şi onorurile, ca atare mereu aleargă după recunoaştere în ochii celorlalţi.
Vor să li se dea atenţie, umblă adesea extravagant îmbrăcaţi, dar plin de bun gust. Obsedaţi de imaginea pe care o fac în ochii celorlalţi nativii din semnul Cocoşului nu se uită la bani când vine vorba despre ţinută. Chiar şi aşa, Cocoşul nu este deloc cheltuitor, din contră caută cele mai mici preţuri, studiază, calculează şi abia apoi cumpără. Au un spirit practic foarte dezvoltat şi nu le place statul degeaba, de aceea mai mereu îşi caută câte ceva de făcut.
În dragoste, persoanele născute sub acest semn sunt de obicei visătoare şi romantice. De multe ori vor fi dezamăgite când vor descoperi că partenerul are anumite defecte, însă nu vor pleca din relaţie tocmai pentru că iubesc stabilitatea şi echilibrul. Pot fi adesea greu de cucerit, din cauza firii sceptice care aduce după sine multe îndoieli.

Horoscopul chinezesc spune că cei din zodia Cocoş sunt compatibili în general cu cei din zodia Şarpe, Bivol şi Porc.

Zodia Cocos din zodiacul chinezesc

cocos

Istoric Cocoshoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului