Zodia Dragon din zodiacul chinezesc

Numele chinezesc: Long
Anotimpul: primavara
Luna: aprilie

Persoanele născute sub acest semn se consideră a avea o minte ascuţită şi foarte mult noroc. Dragonul exprimă putere şi strălucire, ca atare este prin excelenţă semnul celor născuţi conducători. Cei născuţi sub acest semn caută de obicei admiraţia şi respectul celorlalţi. Idealişti şi inflexibili, ei au o părere foarte bună despre sine. În proprii ochi, ei sunt imaginea perfecţiunii.
Doar gândul că ar putea pierde puterea îi face agresivi şi neînduplecaţi. Iubeşte luxul şi strălucirea, aşa că de cele mai multe ori Dragonul va lupta pentru ele şi nu concepe să nu le aibă. Cu o încredere în sine foarte ridicată, Dragonii reuşesc foarte uşor să îi influenţeze pe ceilalţi. Orice opinii ar expune trebuie acceptate ca adevăruri absolute şi este gata să bată cu pumnul în masă dacă cineva nu le ia în considerare.
În ceea ce priveşte relaţiile romantice, Dragonul este un partener care nu se hrăneşte neapărat cu iubire, ci cu admiraţia pe care partenerul o are faţă de el. El vrea să fie iubit, fără a fi neapărat necesar să arate şi el sentimente. Nu suportă criticile aduse de partener şi va fi capabil să încheie o relaţie dacă persoana de lângă el are mai mult succes decât el.

Horoscopul chinezesc spune că Dragonul este compatibil în general cu cei din zodia Şobolan, Porc şi Iepure.

Zodia Dragon din zodiacul chinezesc

dragon

Istoric Dragonhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului