Zodia Mistret din zodiacul chinezesc

Numele chinezesc: Zhu
Anotimpul: toamna
Luna: noiembrie

Cei născuţi sub acest semn zodiacal sunt de obicei foarte amabili şi dornici să-i ajute pe cei din jur. Generoşi din fire, ei pot avea adesea de pierdut pentru că se încred în persoanele nepotrivite. Are principii morale foarte solide pe care nu le abandonează indiferent de context. Pentru a convinge un nativ să renunţe la opiniile lui trebuie să ai argumente serioase. Nu îi place să fie minţit sau păcălit, dar nici nu ripostează violent în cazul în care una dintre cele două i se întâmplă.
Are mari mustrări de conştiinţă dacă face un gest nu foarte frumos pentru cei din jur. Nu îi plac discuţiile în contradictoriu, aşa că de cele mai multe ori se retrage din certuri. Niciodată nativii acestui semn nu vorbesc prea mult sau fără să se documenteze, iar atunci când îşi expun părerile sunt foarte siguri pe ei. Deciziile pe care le ia Porcul sunt adesea ferme, fără să ceară părerile celor din jur şi este gata să suporte consecinţele dacă a ales greşit. Îi plac lucruri de bun gust şi apreciază întotdeauna bunele maniere.
Fire foarte senzuală, Porcul se implică în relaţii cu inima deschisă, gata să îşi facă partenerul fericit. Este tandru şi iubitor, însă se poate lăsa purtat adesea de gelozie. Partenerul perfect este plin de viaţă, pasional şi mai ales educat.

Horoscopul chinezesc spune că cei din zodia Porc sunt compatibili în general cu cei din zodia Capră, Iepure şi Dragon.

Zodia Mistret din zodiacul chinezesc

mistret

Istoric Mistret (porc)horoscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului