Zodia Cal din zodiacul chinezesc

Numele chinezesc: Ma
Anotimpul: vara
Luna: iunie

Calul este unul dintre semnele zodiacului chinezesc definite de energie şi agerime. Cu greu va sta într-un loc un nativ al semnului şi va fi mereu ocupat cu petrecerile, reuniunile, concertele şi ieşirile în societate în general. Uneori poate părea prea copilăros şi nerăbdător, dar întotdeauna este un bun partener de conversaţii. Cei născuţi sub acest semn îmbină inteligenţa cu şiretenia şi se pricep de minune să intre pe sub pielea celorlalţi.
Este bun în domeniul său la locul de muncă şi munceşte cu spor, însă nu îi place să muncească alături de ceilalţi, ci de unul singur. Motivul este foarte simplu: îi place să se bucure singur de succes. Deşi fire sociabilă, el nu este interesat de problemele altora, ci de ale sale.
Pe plan amoros, Calul este un partener implicat şi dependent de partener. El vrea să fie iubit şi face orice sacrificiu pentru dragoste. Iubeşte pasional, dar fără gelozie sua posesivitate. Tumultul sentimentelor îi fac pe cei născuţi sub acest semn să fie generoşi şi pasionali, dar firea lor nestatornică îi împinge la infidelitate sau la abandonul relaţiei, atunci când intervine rutina. Per total, Calul este un individualist în orice domeniu al vieţii.

Horoscopul chinezesc spune că ci din zodia Cal sunt compatibili în general cu cei din zodia Câine, Tigru şi Capră.

Zodia Cal din zodiacul chinezesc

cal

Istoric Calhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului