Zodia Capra din zodiacul chinezesc

Numele chinezesc: Yang
Anotimpul: vara
Luna: iulie

Cei din zodia Capră sunt artiştii zodiacului şi au o predilecţie spre lux. Firea de artist îi conferă un şarm aparte şi un rafinament admirat de cei din jur. Totuşi cei din acest semn nu prea muncesc, ci îşi petrec zilele mai mult visând la bogăţie decât obţinând-o. Ei bine, dacă au norocul să găsească un partener bogat se vor căsători fără să se gândească de două ori.
Zodia Caprei este una a creativităţii şi a visării cu ochii deschişi. Fiind departe de realitate, când ajunge aproape de ea, cei născuţi sub acest semn devin anxioşi, ba chiar le lipseşte încrederea în sine. Nu vor lupta niciodată cu vehemenţă pentru opiniile lor, din contră în cazul unui conflict vor da dreptate adversarului. Fuge de luarea deciziilor importante şi se simt în siguranţă dacă cei din jur nu pun presiune pe ei pentru a face alegeri.
Din cauza firii slabe pe care o are, Capra devine dependentă de partener în cadrul unei relaţii romantice. Nu poate trăi fără dragoste, de ceea face tot ce poate pentru a nu o pierde. Este calm şi protector, tandru şi fidel. Urăşte nesiguranţa şi va părăsi o relaţie în care se simte presat să ia decizii sau în care are senzaţia că lipseşte fidelitatea partenerului.

Horoscopul chinezesc spune că cei din zodia Capră sunt compatibili în general cu cei din zodia Porc, Cal şi Iepure.

Zodia Capra din zodiacul chinezesc

capra

Istoric Caprahoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului