Zodia Sarpe din zodiacul chinezesc

Numele chinezesc: She
Anotimpul: primavara
Luna: mai

Semnul Şarpelui este al oamenilor seducători şi plini de popularitate. Nu se poate ca un Şarpe să nu fie observat la o reuniune, pentru faptul că atrage toate privirile. Manierat şi rezervat în societate, dar un un simţ al umorului foarte bine dezvoltat, Şarpele nu vorbeşte foarte mult, dar atunci când o face îşi seduce cu inteligenţa sa partenerii de discuţii.
Persoană cerebrală şi extrem de hotărâtă, nativul din semnul Şarpelui ia decizii fără să chibzuiască prea mult, dar de cele mai multe ori alegerile sunt bune. Se pare că cei născuţi sub acest semn sunt norocoşi la bani, altfel spus scot banii şi din piatră seacă. Chiar şi aşa precauţi cu finanţele, cu greu împrumută cuiva.
Totuşi Şarpele nu este complet inofensiv şi este de ajuns să fie deranjat de un comentariu făcut de cineva pentru a începe să arunce un lung şir de vorbe tăioase. Romantic şi pătimaş, nativul din Şarpe seduce cu uşurinţă persoana pe care a pus ochii. Totuşi, nu poate sta lângă un partener care nu îi satisface toate dorinţele şi devine adesea posesiv peste măsură. De asemenea cei născuţi sub acest semn zodiacal nu sunt foarte stabili în relaţii şi mereu vor să îşi încerce puterea de seducţie pe o persoană nouă.

Horoscopul chinezesc spune că Şarpele este compatibil în general cu cei din zodia Cocoş, Bivol şi Cal.

Zodia Sarpe din zodiacul chinezesc

sarpe

Istoric Sarpehoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului