Zodia Maimuta din zodiacul chinezesc

Numele chinezesc: Hou Anotimpul: vara Luna: august

Maimuța este considerată cel mai inteligent animal al zodiacului chinezesc, ca atare s pricepe foarte bine la rezolvat problemele. Cei născuți sub acest semn se fac ușor plăcuți de ceilalți prin șarmul pe care îl afișează și prin simțul umorului debordant. Capacitatea de adaptare a nativului din semnul Maimuței este uimitoare. Cei născuți sub acest semn nu preferă confruntările directe pentru că știu exact când oponentul este mai puternic și în loc să se retragă preferă să recurgă la lingușeli, tocmai pentru a depăși momentul. Cei din jur pot considera că o astfel de persoană este prefăcută, dar unui nativ din acest semn nu îi pasă prea mult de părerile celorlalți, ci de propria stare de bine. Nu își ascunde emoțiile, din contră Maimuța vrea ca toată lumea să știe când este vesel și când trist. În relații, nativul acestui semn se poate dovedi destul de instabil, pentru că atunci când se plictisește părăsește relația. El ar vrea ca relația să fie dominată de pasiune, iar partenerul să fie loial și cu simțul umorului. De cele mai multe ori partenerul este perfecțiunea întruchipată în ochii maimuței și pentru a nu o dezamăgi acesta va trebui să se comporte conform tiparului mental pe care i l-a făcut.

Horoscopul chinezesc spune că cei din zodia Maimuță sunt compatibili în general cu cei din zodia Şobolan, Maimuță, Dragon.

Zodia Maimuta din zodiacul chinezesc

maimuta

Numele chinezesc: Hou Anotimpul: vara Luna: august

Maimuţa este considerată cel mai inteligent animal al zodiacului chinezesc, ca atare s pricepe foarte bine la rezolvat problemele. Cei născuţi sub acest semn se fac uşor plăcuţi de ceilalţi prin şarmul pe care îl afişează şi prin simţul umorului debordant. Capacitatea de adaptare a nativului din semnul Maimuţei este uimitoare. Cei născuţi sub acest semn nu preferă confruntările directe pentru că ştiu exact când oponentul este mai puternic şi în loc să se retragă preferă să recurgă la linguşeli, tocmai pentru a depăşi momentul. Cei din jur pot considera că o astfel de persoană este prefăcută, dar unui nativ din acest semn nu îi pasă prea mult de părerile celorlalţi, ci de propria stare de bine. Nu îşi ascunde emoţiile, din contră Maimuţa vrea ca toată lumea să ştie când este vesel şi când trist. În relaţii, nativul acestui semn se poate dovedi destul de instabil, pentru că atunci când se plictiseşte părăseşte relaţia. El ar vrea ca relaţia să fie dominată de pasiune, iar partenerul să fie loial şi cu simţul umorului. De cele mai multe ori partenerul este perfecţiunea întruchipată în ochii maimuţei şi pentru a nu o dezamăgi acesta va trebui să se comporte conform tiparului mental pe care i l-a făcut.

Horoscopul chinezesc spune că cei din zodia Maimuţă sunt compatibili în general cu cei din zodia Şobolan, Maimuţă, Dragon.

Istoric MaimutaCopyright © 2018, Horoscop | Privacy Policy

Pacanele