Zodia Iepure din zodiacul chinezesc

Numele chinezesc: Tu
Anotimpul: primavara
Luna: martie

Cei din zodia Iepure sunt de obicei oamenii care urăsc cearta şi zgomotul inutil. Nu îţi va fi deloc uşor să provoci un nativ, pentru că dă dovadă de un calm ieşit din comun. Dacă se găseşte într-un loc prea puţin favorabil, atunci preferă să stea retras. Unii îi pot considera timizi pe cei născuţi sub acest semn, însă ei cred cu tărie că este vorba despre precauţie. Nu îi place să îţi asume riscuri, de aceea preferă să analizeze cu atenţie toate aspectele unei probleme înainte de a găsi soluţii. Afişează adesea o lipsă de încredere în sine şi ratează multe oportunităţi din cauza precauţiei exagerate.
Acesta este unul dintre semnele zodiacului chinezesc înzestrat cu muştă creativitate şi eleganţă. Nu este de mirare că are o casă decorată cu mult bun gust şi o garderobă plină de stil. De obicei se face uşor plăcut, aşa că devine o companie plăcută pentru ceilalţi.
În dragoste, Iepurele este un partener romantic şi grijuliu. Datorită firii lor plăcute şi deloc agresive, cei din această zodie au foarte mulţi pretendenţi. Totuşi se simte atras de persoanele manierate şi blânde, dar mai ales de încredere.

Horoscopul chinezesc spune că Iepurele este compatibil în general cu cei din zodia Mistreţ (Porc), Dragon şi Capra.

Zodia Iepure din zodiacul chinezesc

iepure

Istoric Iepurehoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului