Horoscop Balanta (24 februarie – 2 martie 2013)

Spre deosebire de săptămâna trecută când cu greu reuşeai să te abţii şi să îţi ţii nervii sub control, săptămâna aceasta eşti plin de diplomaţie şi calmitate. Reuşeşti cu ajutorul abilităţilor tale de comunicare să dezamorsezi o adevărată bombă în familie care stă pe cale să explodeze. Eşti uimit de lucrurile pe care le auzi în casă, dar nu vrei să inflamezi şi mai mult spiritele.
Pe plan amoros situaţia nu se clarifică pentru că partenerul nu ştie exact ce vrea de la relaţie. Marţi şi miercuri îţi declara dragostea în timp ce vineri cu greu dacă îţi dă semne de viaţă. Deocamdată nu ştii cum să faci faţă situaţiei. Cel mai indicat este să aştepţi încă vreo două săptămâni când situaţia se remediază de la sine.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic





Horoscop Pesti 02.05.2024

Un partener de afaceri sau romantic ar putea avea o stare proasta si este foarte probabil sa nu iti spuna de ce. Nu va fi usor de rezolvat, dar probabil ca nu are legatura cu tine. Prin urmare, este mai bine sa lasi partenerul tau sa lucreze singur. Ai grija sa ramai calm si sa incearca sa pastrezi o distanta sigura intre voi, cel putin pentru ziua de azi. Starea de spirit ar trebui sa treaca pana maine.

Horoscop de ieri

O intalnire, probabil legata de finante, ar putea avea loc la tine acasa. In cea mai mare parte, intalnirea va merge bine si vei realiza ceea ce doresti. Comunicarea decurge liber, iar acordurile sunt usor de atins. Retine ca cineva are o agenda proprie, care ar putea sa nu corespunda intereselor celorlalti. Evita discutarea oricarui lucru care ar trebui pastrat confidential.

Balanta (24 februarie – 2 martie 2013)

balanta-24-februarie-2-martie-2013

Istoric ZODIAC EUROPEAN



horoscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului