Horoscop Balanta (31 martie – 6 aprilie 2013)

Ai foarte multe responsabilităţi şi prea puţin timp pentru tine sau cel puţin asta vei simţi în această săptămână. Te împarţi între muncă şi familie şi simţi că cei din jur nu prea te apreciază la justa ta valoare. Cu alte cuvinte, până aproape de weekend trăieşti cu impresia că eşti o victimă a destinului şi tot greul casei este pe umerii tăi. Dispoziţia ta deloc veselă te va face să spui cuvinte care dor şi mai ales unor oameni pe care îi iubeşti.
Dincolo de tensiune, în weekend primeşti în sfârşit vestea pe care o aşteptai de multă vreme. Răspunsul te mulţumeşte şi aduce zâmbetul înapoi pe buze, deoarece în sfârşit vei simţi că soarele răsare şi pe strada ta.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic





Horoscop Pesti 02.05.2024

Un partener de afaceri sau romantic ar putea avea o stare proasta si este foarte probabil sa nu iti spuna de ce. Nu va fi usor de rezolvat, dar probabil ca nu are legatura cu tine. Prin urmare, este mai bine sa lasi partenerul tau sa lucreze singur. Ai grija sa ramai calm si sa incearca sa pastrezi o distanta sigura intre voi, cel putin pentru ziua de azi. Starea de spirit ar trebui sa treaca pana maine.

Horoscop de ieri

O intalnire, probabil legata de finante, ar putea avea loc la tine acasa. In cea mai mare parte, intalnirea va merge bine si vei realiza ceea ce doresti. Comunicarea decurge liber, iar acordurile sunt usor de atins. Retine ca cineva are o agenda proprie, care ar putea sa nu corespunda intereselor celorlalti. Evita discutarea oricarui lucru care ar trebui pastrat confidential.

Balanta (31 martie – 6 aprilie 2013)

balanta-31-martie-6-aprilie-2013

Istoric ZODIAC EUROPEAN



horoscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului