Horoscop Horoscop Balanţă 15 – 21 aprilie 2013

Ca de obicei ai tendinţa de a deveni cinic atunci când lucrurile nu merg aşa cum ar trebui şi apelezi al cuvinte tăioase indiferent dacă este vorba despre partenerul de viaţă sau alt membru al familiei. Marţi auzi nişte vorbe răutăcioase spuse de unii pe la spate care critică modul în care te comporţi la locul de muncă. Refuzi să te mai implici, aşa cum o făceai de obicei şi de aici cei din jur au impresia că nu mai dai prea mare importanţă.

În realitate spre sfârşitul săptămânii eşti mai preocupat de muncă decât de obicei, dar nu mai vrei să arăţi celor din jur că îţi pasă. Ai observat că dacă tu faci totul, colegii de muncă nu mai duc la capăt nici măcar o sarcină pe care o au. Se ivesc şanse mari de câştig, mai ales joi şi vineri când descoperi o nouă metodă de a obţine venit.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic





Horoscop Scorpion 07.05.2024

Este un moment bun pentru a-ti adapta logica si ratiunea la realitate. Daca nu o faci, vei intampina unele probleme intelectuale. Toata lumea stie ca ai o multime de idei noi, dar daca nu ai planuri sa fii romancier, leaga-ti gandirea de realitate. Gandirea utopica in care te angajezi nu este deosebit de utila pentru restul nostru care traim aici, in lumea reala.

Horoscop de ieri

Ai multe de gandit in legatura cu obiectivele tale profesionale. Vei analiza elementele pentru a vedea daca nu cumva exista o modalitate de a aborda lucrurile diferit. Exista cai noi pe care le-ai putea incerca sau modalitati de a imbunatati lucrurile? Minta ta va fi foarte agila astazi. Cei care isi petrec timpul cu tine ar putea fi total epuizati pana la sfarsitul zilei din cauza tuturor intrebarilor pe care le pui!

Horoscop Balanţă 15 – 21 aprilie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEAN



horoscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului