Horoscop Horoscop balanta saptamana 7-14 mai

Saptamana incepe destul de furtunos pentru tine, pentru ca esti supus unor teste si provocari. Esti pus in situatia de a constientiza de unde ti se trag anumite blocaje si de ce te confrunti cu probleme de sanatate Provocarea este tocmai acceea de a acepta ca ai comis chiar tu anumite greseli si ca singur ai ajuns sa te subminezi, aducand inclusiv boala in corpul tau.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic





Horoscop Pesti 18.05.2024

Astazi s-ar putea sa te simti obligat sa ramai acasa dintr-un anumit motiv. Poate ca te astepti la un vizitator care intarzie sau la un fel de livrare. Prin urmare, ai putea sa te simti oarecum trist. Iti place sa ramani acasa, dar numai daca tu alegi sa faci acest lucru. Gaseste sa faci ceva creativ pentru a umple timpul pe care trebuie sa-l petreci in asteptare.

Horoscop de ieri

Asigura-te ca iti vei deschide mailul si vei raspunde la telefon in aceasta zi deoarece este posibil sa primesti unele informatii interesante de la un prieten sau de la un partener de afaceri. Ar putea fi vorba de o intelegere care sa aflat ca tocmai a fost semnata sau un interes romantic incepe sa dea roade. Orice ar aduce ziua, este probabil sa fie favorabila.

Horoscop balanta saptamana 7-14 mai

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEAN



horoscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului