Horoscop Horoscop Balanță 2 – 8 iunie 2014

Consideri că unele aspecte ce țin de sfera profesională mai pot aștepta o perioadă pentru că tu trebuie să pui în ordine unele aspecte ce țin de viața personală. De exemplu, chiar la începutul săptămânii porți o discuție cât se poate de aprinsă cu partenerul de viață cu privire la modul în care evoluează relația voastră. În loc să îți expui punctul de părere ajungi să faci reproșuri care de care mai exagerate.

La locul de muncă sunt probleme marți și miercuri din cauza unui proiect ce nu a fost finalizat în timp util. Nu ai neapărat o vină în această situație și totuși trebuie să suporți și tu sancțiunile. Partea bună este că se ivește șansa obținerii unui al doilea job și iei în considerare renunțarea la actualul.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic





Horoscop Pesti 02.05.2024

Un partener de afaceri sau romantic ar putea avea o stare proasta si este foarte probabil sa nu iti spuna de ce. Nu va fi usor de rezolvat, dar probabil ca nu are legatura cu tine. Prin urmare, este mai bine sa lasi partenerul tau sa lucreze singur. Ai grija sa ramai calm si sa incearca sa pastrezi o distanta sigura intre voi, cel putin pentru ziua de azi. Starea de spirit ar trebui sa treaca pana maine.

Horoscop de ieri

O intalnire, probabil legata de finante, ar putea avea loc la tine acasa. In cea mai mare parte, intalnirea va merge bine si vei realiza ceea ce doresti. Comunicarea decurge liber, iar acordurile sunt usor de atins. Retine ca cineva are o agenda proprie, care ar putea sa nu corespunda intereselor celorlalti. Evita discutarea oricarui lucru care ar trebui pastrat confidential.

Horoscop Balanță 2 – 8 iunie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEAN



horoscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului