Horoscop Horoscop Balanta 10 – 16 august 2015

Săptămâna ce urmează este una a dezechilibrului complet și mai ales a pierderii unor valori la care țineai. Poate fi vorba despre sectorul prieteniei care își schimbă cu totul semnificația pentru tine. Este foarte posibil să fii trădat de un prieten, care face cunoscut un secret al tău și de aici relația se rupe definitiv din punctul tău de vedere, fiind un moment pe care îl trăiești intens.

Marţi se anunţă un moment crucial în relaţia cu partenerul, astfel că dacă totul merge bine, atunci relaţia va trece la un alt nivel, căpătând şi mai multă profunzime, dar dacă este şubredă este foarte posibil să se destrame.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic





Horoscop Pesti 04.05.2024

Astazi ai putea avea niste vise ciudate si destul de sumbre care pot sa iti tulbure noaptea. Acestea ar putea, daca le permiti, sa te arunce intr-o stare destul de depresiva in timpul zilei. Sa le scrii ar putea ajuta sa iti exorcizezi emotiile negative. De asemenea, ai putea fi putin deprimat din cauza banilor. Acesta nu este o zi buna pentru a face investitii, a incepe o afacere noua sau pentru a deschide un cont de economii. Asteapta cateva zile pana cand planetele se relaxeaza putin.

Horoscop de ieri

Astazi ar putea fi necesar sa gandesti cu atentie aspecte cheie legate de cariera. Multe ar putea fi in joc la locul de munca in viitorul foarte apropiat. Orice sarcini ai avea nevoie sa le indeplinesti ar putea cere mult efort si concentrare. Exista pericolul sa cazi intr-o stare sumbra din cauza acestui lucru, dar incearca sa eviti aceasta capcana. Probabil vei reusi sa indeplinesti ceea ce iti doresti, deci tine-te de acest gand.

Horoscop Balanta 10 – 16 august 2015

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEAN



horoscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului