Horoscop Horoscop Balanță 28 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016

Aceasta este un moment în care poți vindeca toate rănile sufletești, dacă te arăți dispus a trece peste sentimentele negative pe care le simți față de unele persoane. Unii ți-au greșit, alții îți sunt pur și simplu antipatici, dar oricare ar fi motivul acum poți renunța la aversiunea pe care o ai. Este un soi de eliberare de pe urma căreia tu vei avea cel mai mult de câștigat și anume vei dobândi liniștea de acre ai nevoie.

În familie, ești cât se poate de prezent și faci tot ce trebuie pentru ca sărbătoarea sfârșitului de an să fie plăcută atât pentru tine cât și pentru cei din jur. Reușești să aduci multe zâmbete pe chipul celor dragi și te simți împlinit.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic





Horoscop Pesti 27.04.2024

Astazi ar putea ajunge la urechile tale niste zvonuri despre un prieten, si la inceput ar putea parea un pic socante. Banii ar putea fi implicati. Cu toate acestea, nu accepta tot ce auzi asa cum este. Persoana care a pornit zvonul este probabil mai putin preocupata de adevar decat de servirea unei agende personale. Suna-ti prietenul si incearca sa afli faptele fara sa te bagi. Probabil ca sunt mult mai putin grave decat sugereaza zvonurile.

Horoscop de ieri

Un contract de un fel, poate implicand locuinta, s-ar putea sa necesite o atentie deosebita astazi. S-ar putea sa il gasesti putin dificil de inteles, deoarece ar putea fi plin de clauze si termeni legali. Nu ezita sa ceri ajutorul cuiva mai priceput pentru a-ti explica ceea ce incerci sa citesti. Este important sa cunosti toate detaliile inainte de a semna ceva, in primul rand pentru linistea ta sufleteasca, daca nu pentru altceva.

Horoscop Balanță 28 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEAN



horoscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului