Da, 2020 nu a fost chiar pe placul nostru si este firesc sa ne asteptam si sa speram la un nou an mai placut. Noile inceputuri sunt intotdeauna interesante si stim ca veti fi dornici sa aflati care sunt oportunitatile, posibilitatile si provocarile care va asteapta in 2021.

Anul 2021 este un an in care se va pune accent pe spiritualitate. Exista o tonalitate dezlantuita de la bun inceput, deoarece Saturn si Jupiter au intrat definitiv in Varsator si promite sa fie in general bun pentru toate semnele zodiacale. Anul acesta va fi marcat de pozitivitate, vitalitate si fericire. Cu toate acestea, vor exista cateva pozitii planetare, care pot aduce provocari diferite. Impactul ar putea fi vazut pe frontul economic, vietile individuale, alte aspecte ale vietii, precum si sub forma unor dezastre naturale.

Pot exista atat lupte interne, cat si comunitare cu care va trebui sa ne confruntam. Exista si posibilitatea unor tulburari civile, deoarece Uranus este radicalul final care aduce schimbarea haotica si actiunile bruste. Ne putem astepta la multe surprize pe toate fronturile printre care si la rezolvarea multor probleme financiare.

Anul acesta se va mentine puternic, cu o frumoasa eclipsa totala de soare pe 4 decembrie, provocand pasiune, educatie continua si expansiunea spirituala. Una peste alta, anul acesta ne reflecta pe toti prin clarificarea alinierilor astrologice care ne impun tuturor sa ne deplasam la ritmul tamburului nostru.

Pe tot parcursul anului va exista o tema majora a dualitatii si a capacitatii de a echilibra viziunile originale prin capacitatea cuiva de a discerne si de a ordona detaliile. Ajungerea la unele concluzii este o posibilitate, mai ales in timpul solutionarii litigiilor. Cu toate acestea, in general, exista o abilitate acerba de a va conecta cu alte persoane prin conversatii extrem de intelepte si oneste.



horoscop