Horoscop Balanta (11-17 februarie 2013)

Eşti tentat să forţezi o evoluţie pe plan profesional, chiar dacă nu este momentul potrivit săptămâna aceasta. Cu banii stai destul de bine, doar că poţi fi tentat să îţi cumperi o serie de lucruri destul de scumpe, desigur neavând alte cheltuieli urgente. În dragoste se anunţă o perioadă plină de tandreţe şi vorbe dulci, doar că tu vrei mai multe fapte din partea celui iubit şi mai puţine dulcegării. Nu i-o spune pe un ton prea tăios pentru că s-ar putea să îi răneşti sentimentele. Sâmbătă pui la punct detaliile unei călătorii unde se va decide un eveniment important din viaţa ta. Poate fi vorba despre o vizită la părinţii partenerului sau chiar despre o reuniune de familie unde se discută despre  căsătorie.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic





Horoscop Pesti 27.04.2024

Astazi ar putea ajunge la urechile tale niste zvonuri despre un prieten, si la inceput ar putea parea un pic socante. Banii ar putea fi implicati. Cu toate acestea, nu accepta tot ce auzi asa cum este. Persoana care a pornit zvonul este probabil mai putin preocupata de adevar decat de servirea unei agende personale. Suna-ti prietenul si incearca sa afli faptele fara sa te bagi. Probabil ca sunt mult mai putin grave decat sugereaza zvonurile.

Horoscop de ieri

Un contract de un fel, poate implicand locuinta, s-ar putea sa necesite o atentie deosebita astazi. S-ar putea sa il gasesti putin dificil de inteles, deoarece ar putea fi plin de clauze si termeni legali. Nu ezita sa ceri ajutorul cuiva mai priceput pentru a-ti explica ceea ce incerci sa citesti. Este important sa cunosti toate detaliile inainte de a semna ceva, in primul rand pentru linistea ta sufleteasca, daca nu pentru altceva.

Balanta (11-17 februarie 2013)

balanta-11-17-februarie-2013

Istoric ZODIAC EUROPEAN



horoscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului