Horoscop Balanta (17-23 februarie 2013)

Te apropii cu mare plăcere de muncă în această săptămână, într-un mod în care nu ai mai făcut-o până acum, asta dacă nu cumva intră în peisaj grijile inutile şi chiar energia risipită pe activităţi deloc importante. Eşti înclinat să deprinzi ceva noi abilităţi la muncă sau chiar să îţi îmbunătăţeşti abilităţile pe care le ai deja. Devii tot mai interesat de organizarea mediului în care lucrezi şi chiar doreşti să legi nişte relaţii mai apropiate cu cei de la muncă decât până acum. Toată săptămâna vei fi interesat să pui în ordine sarcinile de la locul de muncă, aşa cum ştii tu mai bine pentru a te simţi mai eficient în ceea ce faci. Nu lăsa pentru ultimul moment sarcinile pe care le consideri plictisitoare.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 24.04.2019

Se pare ca vei avea parte de o zi destul de incordata, care iti poate aduce o anumita stare de confuzie, stres si impulsivitate, mai ales in ceea ce priveste relatiile de colaborare, parteneriatele sau asocierile. Ti-e clar ca nu prea mai poti sa te complaci in anumite contexte sociale, chiar daca inca nu stii ce e de facut.

Horoscop de ieri

Se pare ca pe plan personal, lucrurile par incalcite in aceasta zi. Relatiile cu cei din jur sunt putin tensionate, in plan afectiv exista stres si temeri, iar financiar, nu stai chiar pe roze. Zona carierei iti ofera motive de satisfactie si bucurie, asa ca indreapta-ti atentia in aceasta directie. Iar in ceea ce priveste tensiunile din aceasta zi, incearca sa iti pastrezi calmul.

Balanta (17-23 februarie 2013)

balanta-17-23-februarie-2013

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului