Horoscop Balanta (18 – 24 martie 2013)

Zilele ce urmează sunt destul de solicitante când vine vorba despre psihicul tău. Este de ajuns o mică insatisfacţie pentru a te băga în depresie. Cel mai bine ar fi să înveţi a controla emoţiile înainte să te copleşească cu totul. Este adevărat că zilele de miercuri şi joi, vor pune mare presiune pe tine pentru că ai ceva stringent de rezolvat. Dacă lucrezi în echipă partenerii nu prea participă activ este cazul să le atragi atenţia, deci nu lua pe cont propriu întreaga responsabilitate.
Eşti destul de nostalgic în weekend şi îţi aminteşti cu drag cum erai tratat în familie atunci când erai copil. Foloseşte doar amintirile care te ajută să te dezvolţi în prezent, neîmplinirile trecute dă-le deoparte.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 24.05.2019

Partenerul tau poate fi peste tot astazi! Esti dispus sa asculti? Te intereseaza o anumita dragoste? Probabil ca nu. S-ar putea sa fi avut o zi grea si sa simti nevoia sa petreci un timp linistit impreuna cu partenerul de viata. Chiar daca nu satisfaci cerintele partenerului tau, nu trebuie sa iti faci griji. Se intampla oricui din cand in cand.

Horoscop de ieri

Astazi poti simti o tensiune fizica si emotionala. Iti acorzi destul timp sa te ingrijesti de corpul tau? Te-a presat cineva in ultima vreme? Esti o persoana multumita emotional? Modul in care te simti fizic este un bun indicator al starii tale mentale. Incearca sa relaxezi mai mult si vei observa beneficii imediate.

Balanta (18 – 24 martie 2013)

balanta-18-24-martie-2013

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului