Horoscop Balanta (18 – 24 martie 2013)

Zilele ce urmează sunt destul de solicitante când vine vorba despre psihicul tău. Este de ajuns o mică insatisfacţie pentru a te băga în depresie. Cel mai bine ar fi să înveţi a controla emoţiile înainte să te copleşească cu totul. Este adevărat că zilele de miercuri şi joi, vor pune mare presiune pe tine pentru că ai ceva stringent de rezolvat. Dacă lucrezi în echipă partenerii nu prea participă activ este cazul să le atragi atenţia, deci nu lua pe cont propriu întreaga responsabilitate.
Eşti destul de nostalgic în weekend şi îţi aminteşti cu drag cum erai tratat în familie atunci când erai copil. Foloseşte doar amintirile care te ajută să te dezvolţi în prezent, neîmplinirile trecute dă-le deoparte.

Din aceiasi zodie

Horoscop Pesti 17.02.2019

Probabil ca treci printr-o perioada buna acum. Daca esti singur, nu te grabesti sa schimbi asta. Daca esti implicat, tu si partenerul tau trebuie sa va descurcati foarte bine. Cu toate acestea, este posibil sa ai o mica indoiala atunci cand un partener actual sau potential devine necomunicant. Prietenul tau este ingrijorat in legutura cu banii. Lasa-l sa stie ca esti acolo sa asculti, apoi intoarce-te la treburile tale.

Horoscop de ieri

Cineva de la serviciu poate fi suparat si nu este inclinat sa-si comunice motivele. Acest lucru ar putea arunca o anumita tensiune asupra atmosferei. S-ar putea sa te intrebi daca aceasta persoana este suparata pe tine, dar sunt sanse sa fie ceva legat de lucru si nicidecum de tine. Foloseste-ti abilitatea de a te concentra si nu lasa asta sa te impiedice. Nu merita necazul.

Balanta (18 – 24 martie 2013)

balanta-18-24-martie-2013

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange