Horoscop Balanta (25 – 30 martie 2013)

După o perioadă destul de tulbure în care nu reuşeai să te regăseşti, în această săptămână se va face în sfârşit lumină şi linişte în interiorul tău. Ştii exact ce vrei şi când vrei, ba mai mult eşti dispus să îţi canalizezi toată atenţia pentru a obţine ceea ce doreşti. Visezi de multă vreme la lux şi să îţi cumperi unele obiecte de artă pe care nu le-ai putut achiziţiona până acum.
Pe plan amoros este totul destul de neclar. Partenerul are dispoziţii schimbătoare, iar tu te întrebi de multe ori ce te-a atras la o persoană atât de nehotărâtă. Înainte de a lua orice fel de decizie, gândeşte-te de ce te-ai îndrăgostit de el în primul rând. Astrele nu favorizează luarea deciziilor potrivite în această săptămână, deci cel mai bine ar fi să nu faci schimbări importante ce te pot afecta pe viitor.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 27.04.2019

Astazi vei neglija unele sfaturi date de un prieten pentru a te feri de orice posibile efecte negative ale unei anumite actiuni. Exista posibilitatea sa fii incapatanat si chiar sa faci lucrurile asa cum iti place tie insa nu este o buna strategie daca nu vrei sa ajungi in situatii disperate si sa ceri ajutor dupa aceea.

Horoscop de ieri

Daca in ultima vreme ai avut parte de o perioada grea si solicitanta pe plan profesional, astazi va lua sfarsit si s-ar putea spune ca revii la normal. Exista riscul sa apara anumite probleme ce te fac sa pierzi bani si bunuri din cauza unor promisiuni si de aceea ar fi indicat sa stai departe de orice tranzactii care implica sume mari de bani.

Balanta (25 – 30 martie 2013)

balanta-25-30-martie-2013

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului