Horoscop Horocop Berbec 07.09.2019

Daca intalnesti oameni noi astazi, ai grija. Uni dintre ei pot parea interesanti, deoarece sunt indrazneti sau periculosi. Poate ca fac lucruri pe care nu le-ai visa niciodata sa faci. In timp ce acest lucru poate fi intrigant, poate duce la probleme ce te pot rani daca nu esti atent. Respecta-ti standardele si etica obisnuita. Daca pericolul te excita prea mult, poate fi timpul sa faci unele schimbari in viata ta.

  • Horoscop Dragoste berbec Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani berbec Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste berbec Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Berbec 16 – 22 septembrie 2019

Saptamana aceasta vei fi foarte distras din cauza renovarilor din locuinta si a unor reparatii pe care le ai de facut. Daca apar opinii diferite legate pe subiecte financiare cu membrii familiei ar trebui sa le acorzi o atentie deosebita. In aceasta saptamana orice mica greseala pe care o faci poate sa aiba repercursiuni neplacute. Asigura-te ca esti inteles corect .
In aceasta saptamana unii dintre voi veti primi o propunere romantica. Fiti precauti si nu va lasati dusi de val deoarce lucrurile nu sunt intotdeauna asa cum par.

Horoscop Berbec luna septembrie 2019

Septembrie se deschide cu o dorinta intensa de schimbare a modului in care va prezentati lumii; probabil veti face un anunt surpinzator despre cariera sau planurile de viata. Simti o dorinta intensa de independenta si de experimentare . Energia pozitiva va fi deplina pe la jumatatea lunii cande minunat pentru a consolida relatia. Spre sfarsitul lunii te vei simti mai fermacator.
Soarele face o legatura armonioasa cu Jupiter. Vei avea parte de momente magice pentru dezvoltarea spirituala. Pe masura ce vei fi in pace cu tine si cu viata din jurul tau, vei fi condus de o stare divina. Deoarece Uranus activeaza activitatea sectorului tau grafic raspunzator de cariera si reputatia ta, ar fi indicat ca in aceasta perioada sa te feresti de colaboratorii sau iubitorii creativi pe care ii intalnesti. Daca lucrezi deja cu cineva sau daca esti deja intr-o relatie, acesta va fi un moment deosebit de minunat pentru a consolida relatia. Spre sfarsitul lunii te vei simti mai fermacator.

Horoscop de ieri

S-ar putea consumi multa energie pentru un proiect artistic care probabil nu iti va fi pe plac. Poti ajunge la jumatatea drumului si apoi sa abandonezi. Acest lucru ar putea fi descurajant, deoarece ai putea fi frustrat de timpul si efortul pierdut. Dar acest lucru se intampla tuturor marilor artisti. Mergi inainte si incepe din nou. Poate ca de data asta vei realiza ceea ce vrei.

Horocop Berbec 07.09.2019

horocop-berbec-07-09-2019

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului