Horoscop Horoscop Balanta 1 – 7 decembrie 2014

Îți plac atât de mult poveștile cu prinți și prințese și de aceea încerci să trăiești una chiar tu. Îți pui toate speranțele în destin și crezi cu tărie că persoana pe care o iubești în tăcere va observa gesturile tale subtile. Din păcate abia joi, îți vei da seama că nimeni nu îți poate citi gândurile și simți că trebuie să acționezi. Cuvintele potrivite nu vin așa ușor, de aceea tot amâni momentul decisiv.

Încerci să îți păstrezi echilibrul în weekend când niște cuvinte spuse de cei din jur îți ajung direct la inimă. Te lași afectat de tot ce se întâmplă în jur și nu este de mirare că închei săptămâna trist și îngândurat.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 25.03.2019

O mare parte din aceasta zi va fi o continuare a zilei de ieri, dar poate cu putin mai multa intensitate pentru tine. Exista o anumita tensiune in aer ce te va face sa iti schimbi brusc starea. Acest zgomot de fond poate sa nu ofere cel mai bun mediu de lucru, dar ar trebui sa poti naviga fara probleme. Regleaza-ti vorbirea si continua.

Horoscop de ieri

Lucrurile bune ar putea sa vina la tine din toate punctele de vedere astazi. Mai devreme sau mai tarziu vei fi obligat sa actionezi. Poate parea ca peretii camerei se maresc din ce in ce mai mult. Presiunea se cladeste si aerul devine stagnant. Iesi la aer. Exercitiile te vor ajuta sa eliberezi o parte din presiunea pe care o simti.

Horoscop Balanta 1 – 7 decembrie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului