Horoscop Horoscop Balanta 10 – 16 iunie 2013

Întâlnești niște persoane interesante pentru tine tocmai pentru că au un aer de mister pe care nu știi cum să îl descifrezi. Este o bună perioadă pentru muncile intelectuale și pentru stimularea mentală, de aceea obții niște rezultate spectaculoase. Spre mijlocul săptămânii îți regăsești pofta de viață, așa că pui la cale o serie de petreceri pentru a celebra cele mai neobișnuite lucruri cum ar fi: faptul că te simți bine în noile încălțări.

Ești înclinat spre sarcasm în relația de cuplu, de aceea partenerul se închide în sine când te vede atât de agresiv ascuns fiind sub masca umorului. Abia la sfârșitul intervalului începi să îți mai îndulcești replicile pe care le dai persoanei iubite, iar acest lucru aduce o îmbunătățire per total a relației greu încercate.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 21.03.2019

Astazi, probabil ca vei intreprinde niste proiecte de amenajare aparent urgente, pentru a iti aduce casa la un alt nivel de confort. S-ar putea ca doar cateva achizitii minore sa fie tot ce este necesar. Cu toate astea, poti decide ca nu poti trai cu culoarea dormitorului un moment mai mult si sa iei lucrurile in propriile maini si sa iti faci singur treaba. Vei fi epuizat, dar multumit pana la sfarsitul zilei.

Horoscop de ieri

Tot felul de schimbari minunate sunt in aer acasa si la locul de munca. Pe frontul personal, este posibil ca cineva nou sa intre in viata ta si sa o schimbe in bine. La locul de munca, poate a fost acceptata o propunere trimisa de tine sau ai fost implicat intr-o afacere la care ai lucrat ceva timp si incepe sa aduca unele beneficii. Bucura-te de aceasta energie cereasca!

Horoscop Balanta 10 – 16 iunie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului